Prije nekog vremena flasirao sam svoj k800 (cid 49) u k810(cid 52), radio mi je neko vrijeme i onda mi se odjednom blokirao i kada sam ga pokušao upaliti pojavio mi se znak za mrtvi eprom ( blinkanje infrareda 5 puta ) , pokušao sam update eproma preko wotana i nisam uspio, onda sam pokušao preko...
Pozdrav! Malo sam njuskao forumom ali nigdje nisam nasao temu koja govori da je moguce otkljucati w205 za sve mreze. Pa me zanima postoji li nacin i kako? Moze li se bez kupovanja onih kljucev/licensa otkljucati mobitel? Unaprijed hvala na odgovoru...
Ako je moguče neka ova tema bude sa stvarima (flashevima, wallpaperima, temama, igricama,...) za sony ericsson aino (u 10) pa bi molio sve koji imaju neki link, stranicu, program, temu, flesh fajlove za aino da ovdje postaju!! i da molio bi vas ako ko ima ebuddy za aino! i pls bez spamanja!
piše mi u info za to daljinsko upravljanje: "povežite svoj mobilni uređaj sa PC raćunalom i koristite ga za daljinsko upravljanje" zanima me kako da to napravim,spojio sam sa kablom od moba na komp i potražio te datoteke u njemu ali nisam našao jer sam mislio da to moram kopirati na komp,imam...
Jucer sjeo Elmač. Mobac je spojen na kucnu wifi mrežu, u jednom trenutku igranja s podacima i ostalim stvarima za mob primjetio sam da pod "Network", znaci listi kompova u lokalnoj mrezi imam i novi mob te sam kartici i internoj memoriji pristupio kao i svakom drugom racunalu unutar kucne mreze....
decki htio bih vas savjet ili sl. kupio sam novi c510...i kad slikam negdje na tamnijem mjestu,nakon sto mi se ukljuci bljeskalica on sprema sliku,i kad mi je spremi slika bude jako tamna,koda sam slikao u mraku i neka zelenkasta boja.... jel to do nekih drivera il je foto na njemu u k***? na...
specifikacije.... http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w705-2585.php
pozdrav, zanima me kako promjenit software na se k510i
Na dailyiphoneblog su osvanule fotografije i neke specifikacije novog SE uređaja, imenom Faith, koji će biti pokretan na Windows Mobile 6.5 sučelju. Top features / Platform: Multi-tasking with delight Panels for 24 hours life Sleek design with beautiful ergonomic Qwerty keypad with...
stigle u hg spot po cijeni 403 kn od 512mb.www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81
evo htio bi otvoriti raspravu o kvalitetama kamera na sonyjevim modelima. odavno sam primjetio kako uopce ne smijemo birati kameru na mobu prema pikselima... sto se tice 2MPX recimo 2 mpx na k750i ili w810 (imao, isprobao) neusporedivo su bolje od nekih modela s takoder 2mpx, kao sto je npr...
G700 and G900 are two new smart phones from Sony Ericsson. Both are equipped with touch screens, and good cameras. The G700 features a 3.2 mega pixel camera with fixed focus and the G900 features a 5 mega pixel camera with auto focus. It’s not normal auto focus, though. It’s a new sort of focus,...
Ovako imam jedan problem, imam sony ericsson w960i i neki dan mi je puknuo ekran, a ja budala imao sve brojeve na mobu, i sada je problem taj sta nemogu vise ni jedan kontakt vidjeti jer je ekran crn.... Sta da napravim, pokusao sam preko onog pc suit-a ali treba po mobitelu potvrđivat nesto a...
Imam problem sa sony ericsson SATIOM naime kad se pokusam spojiti na svoju kucnu wi-fi mrezu nemogu jer pise da ta mreza ne postoji i da se nije moguce spojiti zna li netko u cemu je problem hvala vam puno ako znate mozete mi posali i na email lovro.benks@gmail.com ili napsite ovdje kao odgovor...
Do otvaranja ove teme došlo je zbog vrlo jednostavnog razloga. Zašto nebi imali sve fontove s "Č,č,Ć,ć,Đ,đ,Š,š,Ž,ž" na jednom mjestu svima na dohvat ruke (sorry , miša ),ali isto tako pokušat ću u neke stvarno odlične fontove ubaciti HR znakove da bi se našlo za svakog po nešto. I opet ovo...
treba mi adapter sa kojeg bih dobio obični 3,5mm priključak od onog sonyjevog priključka pa me interesira gdje u zg bi to mogao kupiti evo slika: http://img638.imageshack.us/img638/3760/slika9391940.jpg
Malo je komplicirana rečenica pa mi pretraga na engleskom, a kamoli na hrvatskom, baš i nije išla :D Dakle ukratko trebam spojit jedan komp na internet preko svog C905 koristeći njegovu wireless sposobnost, odnosno da koristim c905 kao wireless stick... Pokušao sam sve ali ne ide, a PC Suite ne...
kada na se-nse ima slicna tema, zasto i mi ovde ne bi otvorili rat modanja mobova..da vidim vase screenshoots evo mog moba:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w890-2172.php
SE je danas navečer službeno predstavio SE W760 (više informacija u roku 24 sata). Specifikacije: -A200 platforma -kamera: 3.2 megapiksela -GPS -Shake control -stereo zvučnici -dostupan u 3 boje: crvena, srebrna i crna -HSPDA -zaslon: 2.2˝ qvga
pozdrav svima Donedavno mi je USB radio iako nisam imao instaliran drajver........ međutim sad neće da radi kada priključim telefon pojavi se da je priključen da je novi hardver da nije instaliran ali jednostavno kartici ne mogu pristupiti....... Da li neko ima drajver za USB neki provjeren...
Želio bih si kupiti ove nove slušalice, zato što imaju opciju poništavanja zvuka za 60 ili 70% neznam točno i zanima me koliko koštaju?
Sony Ericsson C510 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_kate_gets_a_real_model_number__the_c510-news-699.php http://semcblog.com/2008/12/03/c510/
SE K850 - Slike ...svoje komentare, kritike, pohvale u vezi slika ostavljajte ovdje...
Pozdrav svima.... Imam jedan stari model sony ericssona, j220i koji se moze koristiti samo s T-mobile karticom.... Cuo sam da se to moze dekodirati uređaj, u "kucnoj radinosti", sad, dajte mi molim vas recite kako tocno, posto nemogu nikako nac neki program, primjer setools,koji sam cuo da...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma