Zanimam me da li se u konektoru za slusalice nalazi antena za radio? Jer bih presjekao kabal za sluske odmah na pocetku i stavio si 3,5mm jack tak da mogu koristit svoje slusalice a da i dalje mogu slusat radio. Mobitel je K750i Lp Maki
Kliknite na link i sve vam bude jasno!!! Zašto oni su posebni? I tata bi sine :notooth:
Maloprije mi se djevojka zali da kada joj sestra salje poruke, uopce nema identifikaciju, tj. ne izbacuje joj ime i broj mobitela, dok drugarici uopce ne moze poslati SMS, jednostavno nece! Sto se ovdje moze uciniti, ima li netko rijesenje?
Ovako,, mob je star oko mj. dana i prije kad sam ga spajao htio se punit preko USB-a ,a sad ga spojim ne želi. Pogledao sam i u secret meni ,i da ,,uključeno je usb punjenje... Hvala unaprijed:chatter: :chatter: !
Dakle, dal je moguće ikako složit da se vibra ponavlja sve dok ne pročitam poruku... to sam imao na samsungu i čudi me da SE to nema,, ako se ne varam... poz:bunny: :bunny: :bunny:
http://www.tecnocino.it/articolo/sony-ericsson-retro-concept-phone/2911/
pozdrav svima. Kupio sam si za k750i memory Stick Pro Duo High Speed od 1gb,medjutim kad nesto poslikam ili snimim video,kad ga spojim s kompom da prenesem sliku slike mi ispadnu ovakve ili mi izbaci neki eror,a video uopce ne zeli snimiti. moze li mi netko reci u cemu je problem,u mobacu...
Pozdrav svima. Kupio sam SE P900,i jos sam dodatno kupio karticu Memory Stick Pro High Speed od 1GB,i kartica mi ne radi.Inace kartica je ova samo od 1GB http://i2.ebayimg.com/05/i/06/66/62/c9_10.JPG molio bih pomoc od svih iskusnih sa ovim modelom,da li on uopce podrzava vise od 128mb? ...
Da li je moguce i kako ubaciti software od k800 u k750??? i naravno da ima vecinu mogucnosti koje ima k800???
frend mi se danas pozalio sta bi moglo biti jer mu odjedamput ne radi joystick gore-dole i tipke ljestve, nula, zvjezdica i c dali netko zna zasto ?????:wstupid:
Vidio sam da na K800 ima sat pored baterije kad se udje u meni, ima li kakav patch da se i na k75 dobije sat pored baterije (kad se udje u meni)? :-/
Negdje sam cuo da je razbijen cid 49??? e sad mene intersuje da li mogu pristupiti promjeni ikona na k 750i preko FAR???
DaVinci i Far ne očitavaju mobitel (w800i), radim sve normalno- stsnem c i gurnem kabel ali mobitel se samo upali, i prije se to događalo ali bi resetirao komp i sve je radilo Kak da to popravim?
imam w810 i kad ga SEUSom idem updatetat javi mi da mobitel ima najnoviji softver, a nema jer je kupljen tamo u 6. mjesecu, softver je R4CK003. koliko sam shvatio, i da imam najnoviji softver trebao bi mi javiti dali želim ponovo ga valjda reinstalirati. meni javi samo da li se želim vratiti...
instalirao sam najnoviji update za sonyericsson K610i, ali pojavila su se 2 problema. 1. nema hrvatskog jezika i sve je na engleskom pa bih vas zamolio da mi objasnite kako i gdje nabaviti tj. downlodati taj hrvatski prijevod. 2. kad slikavam sa kamerom, slika kao da ima mrenu, cijela slika...
kad koristim MyPhoneExplorer iscitavam dvije temperature, onu u bateriji i temp okoline, pa me zanima jel netko zna neki java program koji bi to citao na samom mobitelu?
jel ima neko da otkljucava ovaj mob a da nije 300kn.. to mi je apsurdno dat za otkljucavanje...
Izašao novi PhoneXS Supported phones: -k800 - DB2020 CID49 -w810 - Db2010 CID49 -k750 - DB2010 CID49 -k750/w800 - DB2010 CID36 DOWNLOAD (topsony)
ovako... htio bih si rastaviti k750, jer bih si htio promjeniti osvjetljenje tikovnice, pa ako netko zna gdje bi mogao u zg-u kupiti alat za otvaranje k750 ( znači, oni mali šarafciger i mali torex) nek ovdje napiše... te... zanima me gdje bih mogao nabaviti naljepnicu gdje mi sada piše vodafone...
nakon mjesec i pol korištenja evo i prvog problema. jučer sam kao i obično koristio mobitel da bi iznenada nakon jednog poziva jednostavno nestalo zvuka u slušalici, nikakvi tonovi ili zvukovi se ne čuju. zvučnik iza radi normalno kao i prije tako da ako se želim javiti na poziv nakon lijeve tipke...
Pozdrav, Kako se najjednostavnije može u k750i cid49 brown dodati podrška za njemački jezik? Hvala
Može li se na navedenom mobu kako moddat soft bez konvertiranja u RED? Pomoću kabla dobivenog s njim, bar nešto?
Naime, imam taj prokleti k750i od t-mobile R1CA021, pretpostavljam da je CID49, a isto tako pretpostavljam da je RED jer su očito svi iz te serije RED... Eh, što hoću, skinuo sam PhoneXS i zanima me, ako želim stavit soft od w800i, onda skidam taj soft s neta i trpam na mob? Ili prvo skidam soft...
zanima me da li je ovo moguce uraditi i da li bi bilo kakvog efekta/razlike? znam da mi je soft los pa da mi ne bi bilo neke velike razlike, ali me svejedno zanima da li ce zvucnik davati kvalitetniji zvuk nego inace.puno mi zvucnik krci i ne daje bas nijedan bas, a kad pojacam ne moze se vise...
ne mogu naci post pa ponavljam: davno sam pitao grupu sto mi je s mobom, jer ako dobijem sms, procitam, stisnem poziv za doticnu osobu, obavim razgovor i ako onda hocu obrisati poruku, jednostavno kaze "poruka se koristi ili nesto vec" tj ne moze se obrisati.. e sad, sjecam se da je bilo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma