evo pokraj tipke di se mob gasi ima neko svijetlo sta stalno blica, kvragu ne kuzim to ovak, ali navecer kad mi je na stolu bas me iritira, pa me zanima kak da to ugasim, puno hvala
Sony Ericsson J110 is the successor of the well-known budget model Sony Ericsson J100. It targets people whose main needs are simple - they need a mobile phone with a durable battery. The new J110 has got a face lift since the previous model J100 had a rather cheap plastic looks. The Sony Ericsson...
ovako imo sam na svom K750i softver i kada sam ga nadogradio preko interneta i SE prgrama dobio sam i glazba umedia playeru preko slusalica je puno tiša, što sam usporedio sa R1CA021 (koji sam imao). I sada sam stavio R1BC002 od W800 i glazba senije vratila na staro pa me zanima kako da to...
kao prvo, ispricavam se na otvaranju teme jer znam da je bila takva tema vec ali ju nemogu vise naci... uglavnom na kameri k750,kupljen u vipu prije 2 mjeseca imam ljubicaste crtice, tj sum nekakav...pogotovo u mracnim uvjetima... jel to do harvera ili softvera i kako to ispraviti jer stvarno...
..evo kupio sam K750i od lika koji je garantiro da je novi..Mobitel je izgleda novi ali mislim da nesto ne valja sa memorijskom karticom. Kad sam ga upalio i isao na status pisalo mi je pod Memory Stick: 43MB... ..e sad, nije mi jasno zasto ako je kartica od 64MB, nova i nisam nista snimao na...
Svaki put kad spojim mobitel sa usb kablom pojavi se poruka da je pronadjen novi hardver i trazi mi da se on instalira. danas sam ga ponovno instalirao (cini mi se da sam prije takodjer) i pojavi se poruka da je hardver uspjesno instaliran i da radi (kliknuo sam na opciju prijenos podataka)....
Dakle mobitel me traži kod otključavanja, a nemam doma upute, pa ak netko može stavit tu. Hvala!
Imam probem ! Krepala mi kamera na mojemu k750 i koji je star niti 3 mjeseca! Kupio sam ga u vipu! Fora je u tome da kada maknem poklopac da uđe u izbornik od kamere ali mi crno cijelo vrijeme! Vidim izbornik ali nema nikakve slike! probo sam resetirati softwear ali to nije ništa pomoglo! Kaj...
Naime nekaj me malo zeza moj k750 pa bi htio resetirati cijeli mob ali neznam koji je standardi kod za zakljućavanje a nisam dobio nikakvu knjižicu u kojoj to piše! Hvala unaprijed!
evo neznam jel neko ovo vec pisao ali napisat cu, flesirao sam na moj K750i Vodafon samo MAIN od W800 i uspio sam vratiti na staro totalno isto kao sato je bilo (i ikone) to sam napravio tako sto samo nadogradio softwer preko programa koji se skine na SE-ove stranice, jos neznam oce moci ako se...
Sony Ericsson in Japan is launching the W51S a new back to basics design, with simple clean looks yet doesn't cut down on function. The phone features Organic Light Emitting Device (OLED) on the front cover the illuminates icons when it receives a call, message or notice. It also sports a...
ne znam kako bi definirala problem. danas sam malo vise prckala po mobu jer sam kupila m2 512 od sun diska sto mislim da nije izrazito bitno za ovaj problem. na mjestu gdje mi u imeniku stoji zadnji kontakt sa Z, umjesto njega napisano je ime prvog kontakta sa A i kad ga pokusam obrisati, ne...
dal' USB kabel od SE k750i mogu koristiti na SE K510i? hvala
jel ima nacina da si napravim backup softvera koji je trenutno na mobu? trenutno je gore mob je lockan na t-mobile, (brown) cid 49 Yelo
Da li je moguće obrisati skinuti mail u folderu ''primljeno'' kao što se briše sms, a ne da ga on označi i briše tek kod slijedećeg konektiranja na gprs. To mi ne odogvara jer mi tada briše poruke sa servera. Kod starog M55 je tako bilo, obrišeš naslov i dio teksta, a mail i dalje postoji na...
Ovako, ispričao bih se jer vjerujem da sva ova pitanja bih mogao naći u drugim temama ako tražim, ali obaveze mi to nedopuštaju, i već sam pogledao zadnjih par stranica, no nisam našao mnoge odgovore na pitanja. Evo koja pitanja imam : samo da se zna, dobio sam samo mobitel i punjač, tako da...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w880_leaks_on_tmobile-news-239.php Kažu da bi ovo mogao biti w880!Meni izgleda jako dobro zasada!
koliko stane sms/mms poruka u memoriju telefona i da li postoji nacin da se poruke spremaju na memorijsku karticu a otvaraju normalno iz inboxa, kao na svim normalim (nokia symbian::)) telefonima?::) pozdrav i hvala
Imam problema pri povezivanju kompa s K750 nakon reinstaliranja Windowsa. Naime, mob mi je prepoznat kao removable device ali kad sa SE File managerom pokušam pregledat memoriju uređaja ne otvara ni jedan folder iako kaže da je mob uštekan. Ima kakva caka za to? BTW. ne namjeravam flashat mob nit...
Imam W810 koji se nece upalit, zazmirka led crveni kao kad je prazna baterija i nista, kad ga spojim na punjac blinka mu ekran! Probao sam i s drugom baterijom (punom) pa opet isto. Probao flashirat (nije flashiran do sad) i opet isto. Komp ga normalno očita. Jel zna netko do cega moze bit? :jehon:
Piše stalno traženje nemože naći mrežu.Kodiran je na vip.Slučajno sam ubacio tele 2 karticu i kada sam vratio vipovu više nije mogao naći mrežu.Šta se moglo desiti.Jel ima ovako šanse za srediti ili mora na servis.Hvala
Evo ovako, imam w800 i ušlo mi je tonu prašine u ekran a ja neman torx kacavidu pa nikako otvorit masku mobitela. takoder zelim na w800 stavit novu masku al je mena nigdje za kupit. Svi govore da je elektromagic dobavljac Sonyericssona al tu počinju problemi. lako vama iz ZG-a al ja sam iz SPLITA i...
Da li imate kakav pribor za vaš SE? Bluetooth slušalice, stalci,... Ja imam zvučnike MDS-60 i preporučujem ih bilo kome tko voli slušati glazbu u društvu gdje nema struje ;D :thumbup: Posluže dosta kad recimo idete negdje na put autobusom sa ekipom il tak na recimo školske izlete :thumbup: ...
Ako netko zna nek objasni. Hvala
Fajlove main i FS sam konvertirao za CID49 sa Gslide-om a flesirao sa PhoneXS++ i main mu uaspije ali FS nece sve ostane isto, probao sam prvo Main pa FS a onda sve zajedno i nista (dobijem walkman ali mi jeavlja neku gresku kad ulazim u meni i kad ga palim i kad odaberem da slusam glazbu ostane na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma