jel mozda moguce ubacit neki codec u mob??zato jer sam nasao u mobu preko fara u driverima u video driver h263.dat -to je driver za 3gp.pa moze li se ubacit neki drugi driver al driver iz kompa su dll exstenzije a u mobu su dat extenzije??
najavljen je novi 3g sonyericsson z610. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610__3g_with_style-news-211.php komentari?
E ovako.Hoću da si kupim sony ericsson W810 (na crno).Ima jedan lik koji ga prodaje po povoljnoj ceni i kaze da je star samo 15 dana.Mene sada zanima može li se pomoću nekog tajnog koda proveriti njegova starost (kada je proizveden,kada je prvi put upaljen i sl.) Unapred zahvaljujem
dogodilo mi se s mobom.ubacio sam acustic driver "no hissing" i sve je par dana super radilo ali kad sam povecao ekvalizer do kraja mobitel je poceo pustati zvuk ttttttttttttttttttttttttttttttttttt.i sad mi uzasno ima tog "hissinga" pistavog suma kad pustam pjesme!!!probao sam ubacit par drivera...
http://tuxmobil.org/phones_survey_ericsson.html sad ne znam je li istina jer ga nemam cime flashati. ako ko moze nek proba :spin: ;D nasao sam i symbian na nokijinoj stranici (nasao link na nekom forumu) ali je sklonjen.
jel zna neko kako pojacati zvuk na slisalicama, a da kvaliteta ostane ista po mobucnosti
Ako vam je zvuk kad vas netko zove drukciji nego kad ga pustate u walkmanu onda ucinite sljedece: Kopirajte farfield_play.apf iz foldera FS/ifs/settings/acoustic u PC Preimenujte ga u farfield_ring.apf i kopirajte u mob!! :thumbup:
Zanima me da li postoji neki program ili nešto da se stavi kod na folder od poruka? Hvala!
jer netko zna gdje bi se to moglo kupit ili nabavit, original ili kopija kučišta za se z800
kako pojačati zvuk na mobitelu. koji program mi treba za to i koji je postupak? gjde da nađem drivere za to? cid49
jel phone xs++ podrzava w300?
Ej! sestri kupujem SE k750i sutra u VIP-u. Ima netko, tko stanuje u studentskome domu ANTE STARČEVIĆ -SHARA - da ga moze dekodirati tak da radi sa simpa karticom?!?! hvala! hitno je.. sutra idem doma.. :-)
Može li se još di nabavit ovi legendarni model ericssona?
uzimam s700, i zanima me dal mogu slusalice i punjac od k700 ic, tj imaju li iste ulaze,jel gledam na slikama ne vidi se od one zastite...pa pasu li slusalice da si ih ostavim?
Patch je tu : http://www.topsony.com/foro/local_links.php?catid=577&linkid=3383 ali kako se instalira? Nemojte samo napisat koristi pretraživanje jer mi se ne da čitat po nerazumljivim topicima od 20 stranica.Hvala.
Evo buduci da sam ga tek dobio, jos ga nisam upalio, pa da mu nebi odma s*ebao bateriju, zamolio bi neku strucniju osobu da mi objasni kako se puni baterija od samog pocetka....zahvaljujem...
s700...mogu nabavit jedan s losijom maskom...ima u zg kupit neka non-orginal zamjenska maska za neke manje pare....
Gdje ima za nabavit one slušalice za w800i koje se dobivaju s njim? Ustvari treba mi samo onaj dio do mikrofona pa da mogu onda spojit bilo koje.
Naime uključena je opcija za zaključavanje telefona za bilo koju karticu a to se može riješiti samo master resetom telefona kolko ja znam. Ako može ko pomoć?????
Evo danas sam dobio mob i odmah problemi. I to sa SIM karticom. Koliko sam skuzio mob mi je zakljucan na sve kartice (jedino nisam isprobao VIP karticu) ali meni treba da radi na 098. Malo sam citao sto se tice flashanja pomocu Phone-XS i sve mi je jasno ali pojavljuje mi se problem kad idem...
zanimamme kako izbrisati meni ako zelim staviti drugi dale se samo onda izbrise ako stavim drugi ili se nekako brise evo sta pise u Instructions za meni a neznam jel to to i u koji folder to kopirati Copy the included layout.xml to /tpa/system/layout/layout.xml to remove the scrollbars in...
pitanje na koje obavezno odgovorit! danas sam uzeo k800 od fabi-ja s garancijom ali...uvijek ali...kaze da vrijedi,no mene muci sto je to jamstveni list sa žigom i datumom od t-mobila ali BEZ racuna...pa me sada zanima da li to vrijedi ili ne? inace mi nikad nije bila potrebna garancija,ali ovo je...
The Sony Ericsson K200 would feature a VGA camera, 2MB of integrated memory, and would be equipped with a 65K colors CSTN display with a resolution of 128x128 pixels. As far as connectivity is concerned it would have a two-band GSM/GPRS support and an Infrared port. ...
el neko ovo vec radi ja sam pokuso ali nije uspilo sve sam radio kako treba stavio u folder upload to phone solder koji samm skinio kako pise u uputama a n mi radi stalno i pnavlja jedno te isto pa bi molio pomoc Edit-irano na 14 postu vam je sve objasnjeno i za zamjeu menija i playera
Sony Ericsson K220 would boast the same specs with the added features of FM radio with RDS and FM radio alarm clock. It will also be offered in different color combinations. The Sony Ericsson K200 and Sony Ericsson K220 will be available from Q2 2007. ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma