Jel se moze u my phone exploreru kopirati svi kontakti sa sima na mob?
Jel to moguće napraviti doma ili se mora nositi u servis ili lokalnom servoseru? Ako se može gdje ima tutorial i softver za skinuti?
http://ma3.extranet.sonyericsson.com/drivers/
evo zanima dali je netko do sada imao problema s jostickom ntom mobitelu i koliko ga već koristi
Situacija: k750i cid49 radi na w800i već 2 tjedna.I od ima par dana kad ide u kameru pokaže mu se crni ekran na sekund ili dvi i vrati ga na početni zaslon. Proba san sa novim driverom za kameru i nije uspilo,a ni flashanje main-a nije dalo uspjeha.Kad idem vidit statistike mob-a nigdje ne piše...
znam da postoji mnogo ovakvih threadova ali pitanje: kad u k750 uprem <**< pojavi se menu za dekodiranje mobitela.zna li mozda itko kako cu saznati koji je kod za dekodirat mobitel??
Može li se na SE k610i ubaciti neki software da ima bolje zvučnike kao sta neki imaju stereo zvučnike i da li se može ubaciti nesto za slikanje u mraku umjesto da furam sa sobom onu dodatnu bljeskalicu. Znam da su pitanja MALO glupa ali sam novi ovdje pa ne zamjerite.:confused:
gdje k750 sprema pristigli mms? na mobu ga vidim ali preko my phone explorera i float`s mobile agenta nigdje ga ne mogu naci i spremit na komp.
Krepala! U biti krepava. Otvorim poklopac, stisnem gumb, ona fokusira, stisnem do kraja, čuje se klik i istog trena se vrati ili u standby ili u izbornik u kojem je bio. I nakon što to ponovim jedno 5-6 puta, onda se smiluje i uslika. Ima ko kakav savjet ili da ga nosim u servis?
Evo me frend zamolio da na forumu pogledam koje bi slušalice mogao kupiti za svoj SE. Zanima me koje slušalice od kojih modela pašu u K610i. Nisam znao gdje da stavim ovu temu,pa sam se naposljetku odlučio ovdje. I zanima me za koliko bih love mogao tu,na forumu,mogao kupit najjeftinije sluške za...
može li iko obajsit kako se spaja mob sa farom???:)
Jel se da maknut ona glupost na zaslonu da pise TELE 2, VIP..? tako me zivcira, imam neku predobru sliku za pozadinu i onda mi to shebe koncepciju cijelu :bunny: stavim neku trebu i onda joj prek oci pise TELE 2 :freakout:
Ovako koliko vam onih pinova ima na punjaču njegovom konektoru jer mislim da mi se jedan slomio pa mi neće puniti mob,javlja se ono kad ga uključim optimizirano punjenje a ostavio sam ga preko noći i nije se nimalo napunio?:thumbdown :thumbdown
Kak je moguce da u plavom oglasniku Sony Ericsson Z1010 kosta samo 1600kn???
Na dodjeli u Barceloni nagradu za najbolji 3g uredjaj je pobrao K800i :klap: za najbolji gsm d900 http://www.gsmawards.com/history/2007_winners/sony_ericsson.html
Zanima me ako netko zna..? Kad slušam muziku sa memory kartice onda baseve mogu podesiti i to je ok, ali ono što me zanima je da li je to isto moguće podesiti kada se sluša radio i kako? :confused: Hvala!
Imam sony ericsson k700i i zanima me moze li se kako prosiriti memorija:spin:
Pozdrav, da li netko zna nacin kako zauvijek izbrisati t-mobile jinglove, mogu li se oni uopce izbrisati, jer mi idu na zivce dok slusam mp3. ... doslovno me sokiraju baby melodije dok slusam death:freakout: tenx muzgavac
Koliko sam ja primjetio topsony:thumbdown se odsada mora plačati to jest imat premium member, ali ako nekog zanima malo samo kopao po stranicam i dalje ima svega ko i kod njih samo je sajt na poljskom , pa evo link http://sek750i.pl:)
skuzio sam da driveri za kameru imaju naziv cameradriver0.dat Pa mogu li ja ubacit vise drivera za kameru u mob da im promjenim naziv npr. cameradriver0.dat,cameradriver1.dat,cameradriver2.dat,...???????????????
dali je moguce narediti da kada se stisne tipka (za javaljanje) na slusalicama mob prebaci ljedecu pjesmu
Jel možda netko kupovao kredit za davinciteam preko paypala ? kako to funkcionira preko kartice ? koliko je sigrurno ? da li se još plaća kakava nakndada? Hvala!
kako cu izbrisati onaj folder ringtones il na hrvatski melodije zvona??jel preko fara??
Evo, poslao sam K800 na servis zbog joysticka i guljenja tipki. Sad, kad se vrati, ne znam sto da radi,. Ostaviti ga sebi, pa imati ga dok ne izade nesto novo ili kupiti neki drugi uredaj (K610, W810...) i onda kasnije oko 6-7 mj. kupiti K810 ili W610. Najvise me smeta to ako mi joystick ponovno...
ajd molim vas ljudi da mi napisete je li velka razlika između ta dva moba. mislio sam uzeti w800i ali sam dobio ponudu za w700i ... po cemu je w800i bolji? HVALA!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma