gledam Crystal Jacket na http://www.crazy-shop.com/artikl.asp?item=crystal-jacket-za-sony-ericcson-k750i&code=000355&cat=oprema-za-mobitele i ne izgleda nesto strasno da ce unistit izgled moba ko ono silikonsko...ima li tko to i kako to u stvari izgleda... i dali je to preko ekrana il ne?...
Evo imam jedan problem sa mobitelom pa reko mozda ko zna kako ovo mogu rijesit... Uglavom stanje je sljedece... Neki dan primih MMS sa slikama nekakvim i snimkom i ajd reko da snimim sliku na PC... Naravno prvo treba snimit sliku u memoriju telefona i ja odem ono "snimiti sliku" i napisem ime al...
Naime, kad stisnem tipku onu narančastu za Walkman mobitel zablokira i nakon 1min se sam resetira. Jel imao ko kakvih slicnih problema i kako da to rijesim? Softver je R4K003 Hvala
Kupio curi k750 i crvenu masku, sad zelim to dvoje spojit i njoj poklonit...jednostavna stvar...jedino nemam potreban alat da ga otvorim, ne mogu one zvjezdaste odsarafit, pa bi molio nekog da mi kaze di mogu kupit taj alat, ili jos bolje da se nade neka ljudina pa da ga ja castim cugom dok on to...
Zna li itko kako otkljucati SE k610i??? Hvala
Novo u Vip ponudi od danas! Odlicno mi izgleda! z550 A nije ni jako skup.
Znam da se moze k610i pretvoriti u k618i ali me zanima kako? I ako tko je iko nasao free rjesenje za unlock? E da i imali tko link za kakav ENG HR rijecnik za mob ili samo ENG?
evo, ovako, hoću imati turtoriale za rastavljanje. Molim da stavljaju rastavljanja, mjenjanje maski,.... hvala!
pronasao sam danas uz cestu ovu bluetooth slusalcu i savrseno radi s mojom nokiom 6600 ali me zanima kakav punjac koriste te slusalice? trazio sam po netu ali nigdje ne pise nista o punjacu za slusalice? da li ima tko i gdje to kupit? hvala
Nesto cudno se dogodilo. Naime, prije, kada sam isao u messages > sent messages, i odabrao jednu poruku, kliknuo more > details, tamo mi je lijepo pisalo kada sam poslao i kada je poruku dobila osoba kojoj sam poslao. Znaci, posaljem nekom u 3 ujutro, osoba spava, ja ugasim mob. Ujutro u 8 upalim...
Dosao je trenutak da kupim novi mob i nakon puno surfanja i citanja svih sranja dosao do zakljucka da kupim k800 jer mi je trebao i fotic a posto vozim brdski biciklizam odlucio sam se na varijantu 2in1 ,i kupio ja k800 te dao za njega 3000kn. Nakon par slika u kuci vidio sam da i nisu bas neke...
ovako...s700i mi je izvorno iz malezije...debrandiran je i sve 5,al naisao sam na jednu fintu kamo uletim u izbornik za otkljucat na i zakljucat na neku mrezu,a treba mi taj NCK code, ako znate i za t-mobile i vip,bio bih jako zahvalan
Jel moguće ubaciti hr jezik za gore navedeni mob a da se ne mjenja sw? Ako je kojim programom i gdje ima za download?
http://mobil.idnes.cz/prvni-fotografie-nastupce-sony-ericssonu-m600i-s-fotoaparatem-pug-/mob_sonyericsson.asp?c=A070323_170424_mob_denik_ada Moj sljedeći mob, definitivno. 3.2mpx i ostalo bi trebalo biti isto kao kod M600.
e, pazite na ovaj friški :lmao: :lmao: http://www.crovortex.com/webshop/mobitel-160-Sony_Ericsson_P910i.html :jehon: malo bolesno, sorry nisam znao di da stavim tu bedastoću. al kaj je najveća fora i drugih mobova ima po takvim ;D cijenama. EVO još...
Koja je razlika između ova dva moba kolko vidim mobovi se sam razlikuju po izgledu tj masci:dunno:
Pozdrav svima! Evo kako sam danas kupio GPS bluetooth receiver,nije mi vrag dao mira pa sam svrljao i pronasao software za ovaj i jos par modela Sony Ericssona pomocu kojeg obicni mobac na java platformi moze raditi kao navigacija. Inace taj software koristi Siemens SXG75,ali posto on ima...
ovako,danas sam kupio jedan k750 ko nov je, radi na sve mreze, ima garanciju, a pise dolje famozni t-mobile.. dakle covjek kaze da je kupio nekodiranog u ducanu i da nije mjenjano nista i da garancija vrijedi... sad po tome mi jedino cudno sto ima oznaku t-mobile dolje umjesto quickshare, dok...
iskocio iz dzepa :) i kamera ne radi,sav se raspo,kad sam ga htio upalit bjeli ekran je blico,onda sam ga ugasio i ponovno upalio(uspjesno) i radi mi sve osim kamere. To je problem a sad par pitanja: 1. oce skuzit u servisu da kamera nije prestala radit zato jer joj je dopizdio zivot 2.jel...
instalirao sam vistu ultimate,sad problem,nema USB flash drivera za W810i pc suite nemogu instalirati,update service instaliran ali kad ga pokrenem kaže error-cant locate java virtual machine za sad ništa od XS++ i far-a:( negdje sam pročitao da će u 6 mj. sony napraviti pc suite kompatibilan...
Pal mi je mob s metra visine i od onda ne radi kamera. Dok otvorim poklopac kamere nist se ne dogada (morala bi se upaliti kamera). Ako je rucno upalim veli mi da je zatvoren poklopac kamere,mada je otvoren. Rastavil sam ga,smrvljena je neka mala plastika koja ukljucuje/iskljucuje prekidac....
ovako...spojio sam mob preko kabla na komp(usb) i namjestim ja na prijenos datoteka,tada se mob gasi,i kad se ponovno upalio stao je kad se na ekranu pojavila slika sa logom sonyericsona...i čekam ja čekam,pa odlučih izvadit bateriju da bih ga ugasio...stavim ja opet bateriju unutra i palim mob i...
Koji je bolji mobitel,K800i ili K810i???? k810i k800i
tražim handsfree za gore navedeni mob, a pošto nikad prije nisam imao potrebu za takvim dodacima, nikad ih nisam ni imao, te stoga nemam pojma na šta treba paziti i o čem se tu radi.... na SE HR stranici za taj mob nude slijedeće modele handsfree-a (neki od njih): HPM-64 (ne znam dal ih kod na...
SEMC tool v8.7 ..trebam pomoc--kako ovo koristit... uzeo sam za primjer k700 koj trebam otkljucat, receno mi je da bude ukopcan usb dongle, i u drugi usb kabel za spajanje s mobom...sad u SEMC tool-u sam narihtao phone:k700, interface: cruiser/fighter , dok COM port ne znam kako da...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma