Zanima me gdje mogu nac drivere za kameru od w800i.. Naime jucer sam prebacio svoj k750i u w800i... I sada imam jedan problem kada uslikam sa svojim sada W800I mobitelom meni on ne spremi sliku samo me izbaci... Kako mogu doc do drivera i ako moze kratki postupak za instaliranje tih drivera.....
Pozdrav! Imam navedeni kabel (DCU-11) ali sam izgubija negdi CD sa driverima za taj kabel! Uglavnom, kabel je sljedeći: MODEL: DCU-11 S/N: WT04000317 KQ-U8A Pa ako ima neka dobra duša koja ima driver za navedeni kabel - pomoglo bi puno. Ako pomaže - kabel je kupljen u Intertrg-u...
Pozdrav, Nedavno mi se pojavio jedan cudan problem kod mog K750i mobitela. Naime, samo odjednom ekran je postao presvjetao, pojavile su se neke cudne bijele linije. Ugasio sam ga, vadio bateriju, ponovno palio, ali problem je i dalje ostao isti. Samo se jednom slucajno vratio pravi ekran ali...
Imam K750@W800 ali sam vec 4-5puta mijenja joystick i onda sam se odlucia kupiti K550. Problem je u tome sto je zvuk na w610 ultra tih za razliku od W800. Oci su mi se tresle na w800 od bassa sa obicnim i onim walkman slusalicama. E sad . Kako to srediti. Pokusavam naci drivere za FAR w610 pa sam...
Posto je napravljena reorganizacija Sony Ericsson podforuma, sam sam razvrstao oko 90 stranica tema i mozda neka tema nije u pravom podforumu. Ako primjetite takvu temu, stisnite tipku , prijavite post i napisite obrazlozenje Hvala
evo, pošto sam novi vlasnik SE K750i-a i sada bi htio neke stvari mijenjati na njemu (prvenstveno onaj debilni vodafone meni i sve stvari kaj imaju veze s tim vodafoneom)...zanima me da li svi ti programi za flashiranje i patcheve i ostalo radi na VISTI??? jel imao netko kakvog iskustva s tim...
evo baš se jučer spajam sa svojim w800 na burazov k510 (koji u t-mobile softu nema player vec moze svirat samo iz datoteka) preko onog programcica sta sad kruzi za upravljanje drugim mobom i odem iz znatizelje na play media player kad ono na njegovom mobu se upali mjuza i odjenom mu se pojavi...
Ima neko ko je flashiral w700?Htio bi si promjeniti icone ali mi ne radi xs++ ,phone xs.ne zeli mi prepoznat mob,tj.mislim da prepozna ali me prije traze windowsi za flash driver koje nemam tak da xs nece loadati. Molim pomoić ak ima ko volje!
pozdrav ekipo. naime. odlucio sam starom dali K310i e sad me zanima dali mi neko moze preporuciti koji Ired za spojiti sa kompom posto ja imam jeki ali ga nemogu instalirati na komp. tj ne prepoznaje ga. hvala! :dunno:
jel ima za k800 cc? vidio sam na forumu link na crazy shop i cc za k800, ali sad trazim na siteu crazy shopa i nema nigdje, jel ima negdje drugdje za kupit(u zg)?
Jel moguće postavit da se smsovi spremaju na mmc? il nekak stavit da mi stane više od 100 smsova na aparat?
Kao prvo pozdrav svima. Evo od jučer mi ne radi tipkovnica i to tipke 3,6,9 i #. Jel problem software ili je pukla ona pločica? pooomoooooćććć molim
Imam jedan problem sa beteriom, strašno me živcira u zadnje vrijeme!! U statusu mobitela i na ikonici baterije stalno piše drukčije!! Nikad neznam koliko ustvari imam baterije!! Kad ga koristim za nešto, muziku, gledam slike, slikam slike, igram igrice, svijetli lampica, a kad je baterija oko 50%...
e ovak prije jedno dva dana pojavio mi se problem s poklopcem kamere na k750, kad otvorim poklopac kamere uopce ne reagira, kamera se ne pali, nego moram otici u izbornik i kliknuti na ikonu od kamere da bi je ukljucio, sto je najzanimljivije mob. mi nije ispao ni ista slicno sto bi ostetilo...
Dali postoji neka jaca (sa vise mh) baterija za w810 ? i di bi se mogla naci?
ne kuzim, kada god zelim slikati sa kvalitetom 1 ili 2 mpx neda mi zumirati, kaze: zumiranje nije dostupno u ovom nacinu rada :zbunj: zna li itko o ceu je rijec?
E ovako stavio sam drugčiji menu.ml i leyout u svoj w800i i uopče mi se ne sviđa pa bih sad vratio nazad original jedini problem je što sam to radio s xs++ pa nemam backup...i sad di da skinem te stare ikonice i to?...može koji link... hvala:klap: EDIT: riješeno stavio sam blizzardov menu i sve...
Kako se mogu s navedenim mobitelom spojit na drugi uređaj da mogu gledat fajlove koje ima. Dodam drugi uređaj u "Moji uređaji" pristupni kod 0000 i ne postoji opcija spoji se, samo mogu Rfresh-at usluge.
Dali postoji neka aplikacija za navedeni telefon koja može povezati neki GPSprijemnik s V630i?
Imam sony ericsson k700i i zanima me sto ce mi na mobitelu biti novo ako ugradim najnoviju verziju softwarea.imam software od 2004.Hvala:)
Kako bi mogo isključit zvuk na w800i onaj kad primam neku datoteku npr. preko bluetootha i kad završi ono mi zasvira kak to isključit????:cry:
jednostavno,picajzla sam i ne želim se zajeb. pa eto kud na w850 stavljam drivere...prek far men. :zbunj:
jel mogu kako maknut vodafon ikone koje sam dobio na mobu, stavio bi one stock sony ericsson
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma