ugl kad gledam npr slike.... ponekad mi se kao umjesto neke slike pojavi crnilo, tj kao crna slika, rupa... stavim back - izlista mi sve slike i pokaze tu koju kad kao povecam ne vidi se... ili mi umjesto te pokaze skroz neku drugu, pa kad opet kliknem na nju da mu ju pokaze u cijeloj velicini...
Posltoji li možda neki driver za zvuk tj za poboljšanje zvuka ( bez krčenja, glasnije) jer na w800i je dosta tih zvučnik pa ako ima...kako bi ga se moglo stavit i gdje ima za skinuti???:hrv:
Ovako: frend mi ima novi K800 i dok je vozio motor(mob je bio u sicu) mobu se razbila maska. Sad mene zanima koliko dođe nova maska za K800? po mogučnosti crna?
Jel postoji neki patch da kad stavim mp3 za poruku da odsvira cijeli mp3 dok stigne poruka, a ne samo dio?
Danas sam kupio sandiskov memory stick pro duo od 1gb i prebacio sa njega kojih 55mb slika sa starog sticka od 64mb. Problem je u tome šta mi se slike ne otvaraju ništa brže nego kad je unutra bio pertrpani stick od 64mb. Može li se otvaranje i šaltanje slika kako ubrzat novim software-om ili ima...
Imam mali problem sa svojim novim Sony Ericssonom koji sam dobila nedavno.(Sony Ericsson Z300i) Nije to meni problem,samo mi je nešto malčice nejasno a nisam to uspjela saznati od onih iz T-mobilea: Prije mjesec dana sam dobila temu od brata.On ju je napravio preko svog computora onako BAŠ ZA...
Bok, izgleda da su uspjeli razbiti cid49 i da ce uskoro osvanuti free flasher "GFlash" koji ce imati podrsku za cid49, a sve preko DCU-60 kabla kojeg ste dobili uz aparat... Konacno! :thumbup:
danas mi prijatelj prica, da se moze instalirati driver, koji interpolira na 3mpx-a! ja to bas i ne vjerujem, sta vi kazete? jel netko mozda zna za tako nesto??:comp:
kako preko xs++-a uploadati vlastiti custom pack...nikako koliko ja vidim ali hitno mi je pa ako netko zna pliz sto prije odgovorite...btw sorry modovi sto sam otvorio novu temu al ovako ce mi neko brze odgovoriti...
neznam jel tema već bila. unaprijed se ispričavam ako je. ugl. može mi netko objasnit kako ga dekodirat najjednostavije ili mi je bolje platit da mi netko to naprave u servisu.
Pozdrav! Imam problem, naime kad pricam na slusalicu moba jako slabo cujem drugu stranu s kime pricam, slusalica je pojacana do kraja! Prije je bilo ok al sad me to zajebava! Malo je zmazana, onak kaj se vidi izvana, neka prasina, dali ta prasina /zmazanoca moze tolko zvuk zagusit ili je nekaj do...
svi to traze, ne kuzim kako ti neki "program" moze promijenit kvalitetu slike, ako ti "programi" to uopce i rade
hmm iman od božića noviji k750i i sad mi se tj jučer stalno počeja gasit palit...svi mi kažu da je to normalno i da će se upalit nakon par dana al neznam baš... jel ima ko iskustva ili da dam na servis?
prije par dana sam dobio(poklon) k800i - vodafone, i prvih par dana je radio normalno, ali od kad sam kupio memori karticu od gige skroz je usporen, ne samo gledanje videa, vec i cijeli meni, a igre da i ne spominjem, odnjet cu ga u servis- imam garanciju, ali me zanima u cemu bi mogao biti problem...
Ja ne razumijem po čemu su cyber-shot kamere (na mobitelima) bolje od ostalih.Ne vidim nikakvu razliku između K550i i K610i.
da li kada, tj ako ima noviji soft, stavim novi soft preko seus-a gubim garanciju, ali stvarno, ne nagadjanja (ja mislim da je ne bi trebo gubit jer je to sluzbeni sony ericsson tool i soft, ili nije?)i da li se promijene ikone u one stock se
Jucer ga navecer ugasim i danas ujutro ga upalim i nece svjetliti tipkovnica, a svjetlo ekrana svjetli ko da je tipkovnica zakljucana (onako priguseno). Ja ugasim mob, izvadim baetriju, vratim nazad i sada kada ga upalim samo je bjeli ekran, na tipkovnici se ne pali svjetlo, a nemogu ga niti...
ovako znam na koji način zablokirat pozive i poruke. tj samo odlkazne. postupak napravim unesem lozinku piše zablokirani pozivi i sms a ja i dalje mogu zvati tj zvoni mob kad nekog zovem. taj isti postupak probao sam na frendovu k750 brendiranom na vip i radi bez problema. a kodmene neče. dali...
tek sam dobio k800 pa me zanima: jel se moze modat, sta se moze modat, i na kraju s kojim programom i kako?
postoji li nacin da jednom za sva vremena izbrisem taj folder? trazio sam ga pomocu far-a, ali bezuspjesno... ideje, savjeti?
Kako ugasiti zvuk prilikom slikanja. Kada god slikam nešto čuje se zvuk. Ne pomaže iako sve zvukove isključim. To je jako iritantno. Može li se to nekako isključiti bez spajanja na komp. PS imam K700i!!!
Evo ovako. jedan clan foruma mi je predlozio da se napravi tutorial za K750-W800 i da se stavi u sticky a ja bih htio da se napravi tutorial za sve moguce sto se moze sa K750/W800/D750. I prelaz K750->W800, moddanje, ikone, sa svim alatima, cid-ovima.... SVE. Posto ja nemam K750 vec duze...
znaci mob rastavit nije nikakav problem, nego me muchi zadnja maska, kako da dignem poklopac od kamere...? imam staru strganu masku od k750i i sve sam pokusao, ljepo odvojit, silom, rezanjem ali nikako... pa ono cini mi se kao da je onaj 'metalni' dio zasarafljen s drzacima... evo slika....
da...standardno...pao mi mob na poklopac i pozdravio sam se s onim malim crnim prekidacem koji kad otvoris poklopac kamere ti sam upali kameru...e sad di to ima za kupiti u zg-u...mislim...nije mi toliko hitno ili nesto jer sam ga prespojio rucno (ah...Ferovac) al me uzasno zivcira kad trebam i...
Jel netko zna dali je dotični telefon zaključan na tele 2 mrežu? :dunno: U preplatničkoj ponudi je za -po meni odličnih- 785 kn :licklips: tnx
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma