Jel bi išla od kartica pro duo od 4gb u njega?
Zanima me jeli to moguce da se spojim na wap preko mobitela ili njegovog interneta ako npr. ima adsl account ili nesto slicno da idem na net reko moba ali da mi se ne skida kredit s njega kao sto to radi t-mobile dok si na wap-u.
Pozdrav! Imam jedan problem, pa mi treba vase misljenje. Imam K750, sa W800 softverom. Cijelo vrijeme mi je radio super, cak i joystick, pa ga imam vec nekih godinu i pol dana. Al prestale su mi jednostavno reagirat (crkle) tipke 1,2,3 gornja lijeva, joystick za u desno i dole, te poweroff...
Maske od kojih modela pasu na SE K610 i dali K610 ima original crnu masku?Nadam se da sam bio jasan..Pozz
Ma planiram si uzeti navedeni mobitel ali me zanimaju funkcije a2dp a pogotovo avrcp sto navedeni mob ima ( za AVRCP nisam siguran). Potrebno mi je zbog slusanja glazbe u autu na kazicu pioneer 75BT koji podrzava a2dp i avrcp. Sa funkcijom a2dp mogu samo slusati glazbu a sa AVRCP osim slusanja na...
ovako imam kabel za mobitel(kabel je PL-2303) i dali da koristim sony ericsson update service da si update-am mob stranica pa vas pitam jeli li rizično jel nemam orginalni kabel unaprijed hvala na odgovorima:thumbup:
Pogledam maloprije na njihove stranice a ono npr. k750 poskupio za 300 kn. itd. wtf? :crazy: Kakva je to poslovna politika, nista ne kuzim... :zbunj: http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-00-00.asp
pozdrav, zanima me dali je moguće Se v630 spojiti sa farom ili sa xs++ da ga flasham?:cool: :ideja:
Skinemo ovaj prečac(s ikonama i menu.ml) http://rapidshare.com/files/56045875/change_menu_pack.rar.html i pomoću far-a uploadamo u mob u(trebati ćete obrisati originalni menu.ml,ne zaboraviti napraviti backup istog te ga zamijeniti prečacem menu.ml@) TPA/PRESET/SYSTEM/MENU ikone koje želite...
da li mi mogu u elektro magicu staviti- promijeniti vodafonove ikone besplatno (i jel oni to uopce rade- zele napravit), imam garanciju, za k800- naravno kupljen u vipu- vodafon
Da li netko zna u koje se sve modele može fleshati k610i? U naprijed zahvaljujem.:deal:
Ovako, kad uslikam fotografiju na kameri, odaberem li da mi sprema na memory stick ili u memoriju telefona, ne mogu nikako prebaciti te slike na komp jer ih ne mogu naci nigdje.. U datoteci DCIM nikako nema nista.. Jednostavno ne mogu naci uslikanu sliku.. Ukoliko odaberem da mi sprema sliku na...
frend ima t-mobileov k800, kada on udje u moje stavke, zatim u video, automatski mu se video na koji je "dosao" joystickom pocne reproducurat, nacin prikaza mu je na 3x3 slicice, tj. videa, meni to ne radi, ja imam vodafonov k800, drugi frend ima vodafonov v630 i njemu to radi, kako da to...
spoji sam na wotanserver svoj mob i javio mi je da imama CID 51 i dole piše da za 1 kredit mogu updatetajt taj CID na CID 52. Šta je točno taj CID 51, 52 ?
firmware verzije R4EA031 : 2006-09-25; Java version upped to 6.5 R4DB005 : first documented 20-June: MR1 - Slight increase in volume - Camera performance improves - Nose during contact name regulation repaired - 3x3 opinion for vides now default.
Dakle, zanima me s kojeg walkman modela pašu slušalice tj. daju se spojiti na K800i? I dali će zvuk biti dobar kao na walkman modelima?
uskoro cu upiknut novi mob , neki iz W serije vjerovatno w880 i budem kupio i neke zvucnike za njega al vidim da ih vec ima vise ... ... ... koje mi preporucate ? moraju bit sto glasniji ,potrosnja baterije nije vazna i naravno gdje ih mogu kupit i kolko kostaju drugi su desk stand pa sam...
zna li netko kako se to instalira u mob. i gdje to ima za skinit.
Pozz...pokusavam si ubaciti drivere za sound i za cameru i nikako nemogu iskljucim mob...i drzim C sve mi se spoji kad ocu kliknuti FS dodje mi neki error-.... Script fs_mode execution error! Error code: 0 OK Evo ovo mi dodje...jel treba nesto instalirati ili sto...ili...
zato igrajte coca-cola nagradnu igru i možda ga dobijete:cry: EDIT: imatic Postovi premjesteni iz teme o W200
Nadogradio sam svoj vodafone softvare koji je bio na hr. na novu verziju u kojoj ima samo engleski, malo se nešto promjenilo... Dali nadogradnja utječe na garanciju? Jeli mi netko može reč kako da vratim nazad hr.???:hm: Jeli se to uopče može, jer sam navikao na hr.? HVALA svima koji se potrude...
Jel mi može ko reć kako da znam je moj uređaj onaj neki CID, RED i ostale gluposti..... Htio bi ga flash-at i skinuo sam sve fileove za flash i programe pa me još to zanima.... Pozdrav !!!
Imam K800i (naravno CID 52:thumbdown ) i zanima me dali postoji mogucnost da ce se uskoro moc otkljucat CID52? Ili da pređem na 098:suicide:
zanima me kako treba namjestiti e-mail klijent i koliko se naplačuje to i kako? imam oba mobitela al vjerujem da su postavke indentične kao što su i mobiteli gotovo isti. hvala unaprijed
ajd mi, moim vas, recite! sta sve smijem dirat, cackat, prckat, skidat, a da pri tome ne izgubim jamstvo! imam k550i! unaprijed hvala!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma