Napomena: ovo radi samo sa CID29 i CID36 telefonima Instalirati: FAR manager: http://www.farmanager.com Darkmans Plugin: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3666 (Plugin instalirati u FAR/plugins direktorij) Spajanje telefona
Z250i Specifikacije: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hr&lc=hr&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10861 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z250-2005.php
izašla je nova verzija xs++ http://flash-file.com/XS++/download.php podržava CID51/52 nema bruteforcinga zaK750/W800 i druge telefone(nisam još isprobao)
Nove glasine su se pojavile na Internetu, a ovog puta nisu vezane uz iPhone ili Googleov potencijalni telefon već uz nove modele Sony Ericsson mobilnih telefona. Tako bi se uskoro na tržištu, nakon Cybershot i Walkman telefona, mogli pojaviti i igraći mobiteli. Ovi bi uređaji bili moćna...
Imam problem koji nikako ne mogu riješiti. Kada Spojim mobitel sa PC-om, preko USB-a, i čim odpojim usb kabel sa mobitela PC mi se resetira. Samo kada otpajam USB kabal sa mobitela, PC mi se resetira. Digao friške windowse i opet ista stvar se dešava. i kada idem dolje desno u uglu na sigurno...
Dobar dan! Sorry, I don't speak Croatian yet.. I arrived in Zagreb 3 days ago, I will stay here 1 month + 6 months starting in december (for business). I just bought a SonyEricsson K550i with blabla (Tele2), and I need to unlock the SIM to use the phone when I am in France... In my country it...
Kupio sam ga kod bh mobilnog operatera i kodiran je na njihovu mrezu (eronet). E sad, simpa kartica mi ne moze u njega. Je li bezopasno da ga dadnem na dekodiranje jer vidim da neki imaju problema sa mobitelom poslije dekodiranja. Hvala
Prošle godine kada sam bio na moru T630 mi je pao u vodu.:suicide: Nema više nade da on više ikad proradi, ali imao sam neke slike na njemu koje bih htio poslati na komp. Zanima me jel to ikako moguće? Rastavio sam ga, display i tipkovnica su mu skroz otpojeni i nema šanse da se spoje, tako da...
Ova stvarčica mi izgleda jako korisna... The Sony Ericsson K530 is going to be compatible with the new Sony Ericsson GPS Enabler HGE-100, also announced today, which is in fact a GPS receiver integrated into a stereo headset. Once you plug the GPS Enabler, the phone turns into a satellite...
evo kupio mob SE k550i i prezadovoljan. :) jedino me smeta što se ukran ugasi nakon što prestanem koristiti...znači nema sata ni screensavera nego izgleda kao da je ugasnuti... ne znam da li je to zbog štednje baterije,ali da li se može to srediti tako da se više ne ugasi ekran???? nešto sam tražio...
poceo mi se je javljati problem sa mobitelom da kad pokrenem kameru izbaci mi poruku "open the lens cover" a on je vec otvoren... gledao sam po netu i skuzio da je nekakav switch otisao kvragu, samo kako je to moguce kad mi nije padao ni nis :creep: Jel je imao ko slicnih problema? mob je pod...
Znam da podržava 2 GB,a negdje sam čuo da likovi stavljaju i 4 GB pa me sad z anima,i kolko košta kartica od 2 GB u ZG-u,najpovoljnije ako neko zna :ban: :flame:
sta je ovo: ,a ovo: p.s. nije ona kukica za aktivaciju kamere, ne moze se stisnut
evo ovako stoje stvari: htio bih flešati k800i i nakon dugog traženja skinuo sam - K800_R1GB001_FS_EUROPE_2_RED49.rar - K800_R1GB001_MAIN_GENERIC_RED49.rar sad me zanima dali mi još što treba za flešanje i dali postoji način da se mob fleša bez bruteforce attacka? btw tražio sam i backstreet...
ljudi, molim vas pomozite tražim driver za ovaj mobitel neznam kolko, al nemrem nać može li mi itko dat neki link?
evo vratili su mi mobitel sa popravka...i neki skript je bija u k****... i sad kamera ne valja...kaže...otvorite poklopac objekta? jel zna ko što je to???
Pozdrav svima! Ovako, procitao sam narafno sve teme dolje, i kolko sam skuzio (:loco: ) moguce je otkljucat k550i. Evo mojeg plana, molim odgovor 'ko moze, kolko love i di :), znaci kupim mob u tele2 za kilu kuna, naravno nece radit sa simpa karticom, pa ja ludjacki trazim nekog ko moze to...
Yo ljudi ja sam novi ovdje pa me zanima gdje osim na topsonyu mogu naći firmware za flešanje k750i?:afro:
Ima li ko kakvih iskustava sa Bluetooth Car Speakerphone HCB-120. Kakva je kvaliteta zvuka i pouzdanost u radu! ...
Kupio sam ovaj mob i sve je super osim što me jeb*** živciraju ove Vodafonove ikone, pa bih vas molio da mi kažete kako to promijenit. Jel se može na njega stavit soft od k610i??? Ako se može molio bih tutorial, jer sam :dunno: kad je SE u pitanju!!! :wstupid:
Kako otkljucati v630... Hoce li se otkljucati ako se stavi soft od k610?
dakle,primjetio sam na mobitelu kad se ode pod izbornik datoteke 2 folder MP3 i neki MSSMC(ili tako nekako)i od fileova nije bilo ništa tam,al kad sam recimo utipkao neke slovo za search recimo T da prebaci na folder Teme ne reagira,isto tako kod izbornika na memorijskoj kartici a ta opcija...
Ne svijetli mi tipkovnica uopce nema svjetla.Gdje da idem da mi tipkovnica svijetli??
Molim vas hitno pomoć..... Dobio SE K300 ali je na njemu sigurnosni kod, a kolega se nesjeća tog koda jer ga nije koristio godinu danan.... Dali mi netko može reći kako da ga skinem ili mi netko može dati neke kodove za rješavanje MOG SLUČAJA.... Bio bih vam jako zahvalan.... Unaprijed...
Ovako, zanima me jel se može stavit na k800i kartica veća od 1gb, vidim stigle su m2 od 2 i 4 GB :loco: pa podržava li mobitel to il ne? 2. stvar: onaj klizni mehanizam koji zatvara kameru tj. ona vratašca su se već nakon 7 dana rasklimala, jedan dio malo je dobio lufta inije baš lijep osjećaj pod...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma