prvo pitanje mogu li flashat k810 uopće... jednostavno...jeli moguće ako nije u koji w serije bih ga mogao...ako dobro primjećujem mogu flashat samo main dakle pretpostavljam da flash temice dobivam jer je blizzard negdje postao da su grafike u mainu... . brijem.hoću li ja ovako dobit walkman il...
Pošto sam retard za mijenjanje ikona na svemu što nije s60 molio bih DETALJNO uputstvo kako promijeniti ikone na V630i i da mi date neke prijedloge koje ikone staviti. :wstupid:
Jel zna tko jal moguće snimati sa radija pjesme, jel postoji java program za takvo nesto ili....?
Odlučio sam flashirati svoj k550i u w610i, i sad neću izgubit garanciju, pa vas pitam dali je moguče izvući softwer/firmware iz moba pa da kad se mi pokvari da ga jednostavno flashiram pa da mi priznaju garanciju?
evo mala kolekcija ikona :) Avenue Rotatory Blue Dream Pastel Theme
pozdrav! Maloprije sam odlučio prebacit nove mptrice na mob... spojio sam ga preko usb-a, prebacio u transfer mode i preko disc2phone-a prebacio pjesme na njega... U međuvremenu sam gledao tv... dodjem do komp-a, zaustavim vezu i ištekam mob... na trenutak se pokaže bijeli ekran no međutim tu je...
...kao što su to svojedobno bili K750 i W800? Imaju li iste kamere tj. kvalitetu slika?
Imam problema sa kamerom na k800i,naime često kada uđem u kameru odma mi izuađe i zatvori aplikaciju...probam ponovo iz menija ući,zatvoriti otvoriti blendu ali opet isto,nekada mi se po 5,6 puta za redom dešava to ?:sheriff: već me zabrinjava inače imam karticu od 1gb i slike sprema na karticu
Gdje se mogu kupiti originalne SE torbice za mob. i zašto mi mob. ne može prikazivati video koji prebacim sa kompjutera
bio sam mjenjao velicinu fonta preko onog layoutcreatorom i glupan nisam si zapisao originalnu velicinu fonta znaci imamo soft keys main input i string input te sleep mode, ako tko ima te podatke molio bih ga da mi kaze jer ovako mi je mob glup iznad soft keysa ono sto inace pise odabrati i tako to...
e ovako imam K510i i sad me zanima kak mogu promjenit izgled meni i one ikonice i koji sve software moze ic na K510i
radi se o tome da mi je SE K750i zavrsio na popravku pod garancijom... i reinstalirali su software i izbrisali kontakte... sad... ja sve te kontakte imam u wordu... poslagane jedno ispod drugog ime, prezime i broj... i kako sad da ja tu listu od 600njak kontakta u wordu na najlaksi nacin mogu...
kako povecat font na k750, u postavkama mobitela je na najvecem, a dali se da kak software-ski rijesit da se poveca za jos malo?!
znaci i ja sam htio fleshnuti svog k750i i tako, krenulo ono dobro ali odjednom stane i mob se nece upaliti a nece mi ga ni komp prepoznati niti nista, sto uciniti? ovo mi je pisalo u xs++-u 01:42:27| XS++ v1.2 Ready ! 01:42:43| Attempting to open the interface... 01:42:43|...
Pomoću koda <**< otvara se skriveni meni "lock status" Pod opcijom mreže može se upisati neki "NCK". dali postoji neki kalkulator za to ili nešto slično?
I na kraju je l' se može stavit na njega soft od W800 ili ne? CID49 je.. Čitao sam, al' je malo zbunjujuće..
da li netko može reći kojim programom mogu napraviti mod ikona na jar fileovima. ???
K600 je za sve narodne mase K608 je rađen za T-Mobile V600 je rađen za Vodafon Da li je to točno? Ako nije koja je onda razlika (osim u vanjskom izgledu) u softwareu i mogućnostima jer nisam mogao pronaći ništa. čak se može flashati sva tri istim flashom.
Poznanik mi ima w810i i na zalost zaboravio je kod telefona, tj. onaj kod koji se javlja nakon PIN-a, u uputama pise da se ode do najblizeg ovlastenog servisera :D, da li postoji alternativa (program ili nesto) da nemoram placati to? Pozdrav, Marko
Pozz Novi sam na forumu, pa da iskoristim da se predstavim. Zovem se Mladen, 21 god, iz Sarajeva, student. E sad pitanje: Imam K510i i interesuje me postoji li mogucnost da ubacim u njega software od nekog walkman telefona? Takodjer me zanima da li mogu izmijeniti izgled menija (citao...
Ljudi pomagajte, imam ozbiljan problem: Najprije sam flashao telefon sa «k750w800_r2e_dcu.49r.ssw», i kada sam posao uci u FAR napise mi slijedecu poruku: FATAL ERROR ....... CAN NOT READ CID.... Pa sam onda ja Flashao mobitel sa obicnim od K750i, samo main i osposobio sam telefon. Nakon toga...
k750 normalno upalim na gumbu gore i kad pocnem pisat poruku pocne se gasiti i ne rade neke tipke. na tipki za paljenje/gasenje mogu ga upaliti ali vise ne mogu ugasiti. prije mi se javljao taj problem i tad sam izvadio bateriju na 15-20 min i bilo je sve u redu ali sada ne pomaze. ima mozda ko...
Unaprijed se ispricavam ako postoji ovakva tema... Naime,u temi Sony Ericsson glasine bilo je spomenuto da ce SE izdati nekakve jedinstvene aplikacije za pregled office dokumenata. Pa mene zanima zna li netko sta je s tim?
E ovako. Već godinu dana imam S700i i nisam s njim imao nekih većih problema. Dogodilo mi se nekoliko puta da mi se telefon resetira sam od sebe ali to nije učestala pojava. Sad mene zanima: Nisam mu ni jednom radio update softwarea pa me zanima s kojim se problemima mogu sresti? Jel to neko...
Z320i Specifikacije: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hr&lc=hr&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10858 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z320-2006.php
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma