Iako ovaj mobitel imam već nekoliko mjeseci, danas mi je prvi put zatrebao diktafon. Međutim, razočarao sam se sound recorderom koji nema opciju pauze. Postoji li način da se snimanje pauzira a zatim nastavi? Tnx.
Kad spojim K610i na PC i odaberem prijenos podataka PC prepozna samo M2 kao Removable Disk, ne i memoriju telefona. U W200i prepozna i jedno i drugo... Mogu li tako podesiti i K610i?
evo mene opet za modding k750 :crazy: znam da je vec objasneno kako to ide,ali dajte za "plavuse" napistet i za mene glupog,koji bas zna samo ok i delete tisnuti :tomato: imam xs++ ....kako se WOW by BlackIce ubaci na k750 tocno?? ajde korak po korak ...neka mods ovdje ne ljute,ali...
Kako znam koja mi je rezolucija ekrana na K750i? Pitam zato da znam koje igre mogu skinut jer vidim da se tu radi o nekakvih 176x nešto.... Hvala
eJ LJUDI HELP...gdje mogu skinuti Semc Tool???
Dakle, zanima me mogucnost modifikacije date cable-ova u service cable... Vidi http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3360 Dali je mozda neko od vas ovo isprobao i dali sve radi OK? Pozdrav
izgubio sam onu jednu najmanju,koja mi najbolje 'leži' u uhu,a samo jedan mi je bezveze,dakle da li bi trebao opet kupit cijele slušalice ili ima negdje za kupit te gumice :hm:
Imam jedno pitanjce jednostavno... Nabavio sam si Samsung SGH-D600, i sad bih prijašnji mobitel, Z550i dao djevojci.. No s obzirom da je kodiran na vip, trebao bi ga dati na otključavanje. Pa me samo zanima koliko love od prilike dođe otključavanje? Zahvaljujem. ;)
jel netko uspio i ako je kako radi? malo sam trazio ali nis konkretno zato me zanima jel netko od forumasa pokusao :creep:
Pozdrav, Našao sam si stavrno simpa slikice koje bih stavio umjesto orginalnih animacija od W800. radi se o gif animacijama. Preimenovao sam ih u SHUTDOWN_IMAGE_SEMC i STARTUP_IMAGE_SEMC. Isto tako sam učinio sa zvukom. Uzeo sam mp3 sounde od Windows XP i preimenovai ih u STARTUP_SOUND_SEMC.mp3...
Treba mi hitno Z530_R6AC001_FS_S_E_EUROPE.fbn za usb-smart; Imam jedan skinut sa topsony-a ali ne radi, kod flešanja dođe do 98% i tad javlja error; Probao sam sa EU2.fbn i sve prođe ok.:-/
Bi li mi tko mogao posuditi lozinku i korisničko ime za Wotan Client...molim vas treba mi...sjebo sam mob...
Da li je moguće flashati K700i-jev software na npr. softwere od SonyEricssona W800i ili nekog novijeg (npr. W200i) koji ima Walkman?
Radi se o K750i... kupio ga danas... Radio sve po uputstvima, iskljucio, izvadio karticu, vratio bakteriju, drzao stisnut C, usteknuo kabel i..... nista! Probao i sa onim DaVinci starijim besplatnim i sa XS++... kabel koji sam koristio je onaj koji sam dobio u paketu... Ne kuzim u cem bi...
Zna li netko gdje se može kupiti novi W800i, mislim na dućan a ne na crno. K750i se može kupiti posvuda, a W800i nema nigdje... Bar ja nisam uspio pronaći na netu...
nece mi mobitel konektat pokusavam non-stop al nece spojit
pozdrav, ovako, posto nigdje na internetu ne uspijevam pronaci doticni software, molio bih nekoga,a da je u vlasnistvu takvog software-a,da stavi ovdje il uploada negdje,il u krajnjem slucaju da mi to posalje na mail. Inace, posjedujem SE s700i, a htjeo bi ga preflashat na s710i, a neam...
Jeli moguće na k550 montirati display od k700?
Daklem, razmisljam o kupnji SE V630i kako mu je cijena u VIP paketu sada pala na vise nego prihvatljivih 1091kn... Zanima me slijedece: - da li postoji nebrandirani sw (tj znam da postoji samo da li je dobavljiv u HR bez triper kombinacija tipa 200kn za debrand i slicno...) - ekran u...
imam problema s kontaktom kod punjenja, spajanja na komp i handsfree slušalica. problem je u priključku na mobitelu (prašina i sl.). čime bi se to dalo očistiti?
dali je moguče posto se kod njega kartica ugura u njega, pa me zanima dali je netko pokusao i uspjeo??? i dali je to moguce na sa vipom i Tele2 hvala
program XS++ me zeza...ugasim telefon drzim c i nista se nedesava naravno tamo u programu stisnem start i napravim sve kako treba i nece da ocita mobitel...u cemu je problem ? i pre mi se to desavalo i neznam kako ali prorradilo je bilo sad nikako nece :( Upomoc...ocu da ubacim neke drivere u mob i...
moze li se to nabaviti negdje i koliko otprilike dodje? i fkorz jeli se trebaju rezati sim kartice...
da li postoji gps prijemnik koji se može montirati na w850i da bi služio za cestovnu navigaciju, naravno uz određeni softwer igdje se može nabaviti ako postoji
zamolio bih nekoga da mi na pm il negdje posta link sa flash driverima,hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma