Kada se slusaju mp3-ce i prekine se na pola pjesme, da li prilikom sljedeceg paljenja nastavi tamo gdje je stao ili sve ispocetka i da li je premotavanje pjesme brzo ili sporo ( bitno zbog seta koji traju po 2-3h) I samo pitanje na kraju koji uzeti od navedena dva?
Pozdrav Da li je moguče staviti šifru samo na poruke kod Sony Ericssona W810? Ako je kako da to izvedem? Postoji neki patch da se direktno stavi u mob ko sa Farom u K750? ili kako drugačije? molim nekog da mi objasni ako je moguče staviti šifru na poruke. Ili barem neki link ako ima o tome! ...
da li se može u k550i stavit SanDiskova memorija ili to baš mora biti original Sonyjeva? razmišljam o nadogradnji a SanDiskova je znatno jeftinija
The product comes in 3 editions: Music, Classic and Executive. kao što vidite prikazuje tko zove itd. klasik mi je najjači ...
Pošto sam čuo da su ova dva mobitela hardware-ski isti, dali je moguće V630i flashati da bude K618i (ili neki iz W serije)???
15:29:51| Ready for operation! 15:29:59| +++ Sending CERTIFICATE LOADER... 15:29:59| Sending loaders\db2020_cid01_cert_p3g.bin... 15:29:59| This is a CERTIFICATE loader 15:29:59| +++ Sending CS_LOADER... 15:29:59| Sending loaders\db2020_cid49red_cs_r3a003.bin... 15:30:00| This is a CHIPSELECT...
evo, nakon što sam flashnuo 10-tak k750 na w800 i fakat sam to usavršio došao mi je 11-i k750 i neš se sj****....ovako...sve radi i flashnuo sam ga 3 puta jer sam mislio da sam neš krivo flashnuo....ali opet isto...svaki put...kad je mob upaljen i stavim ga na punjač da se puni, kamera mu se pali,...
Jel tko probao ovo? www.kulankendi.com Trenutno nemam niti jedan od navedenih modela da isprobam, pa me samo zanima isplati li se uopće kupiti koji log?
stavio sam si Kriomag 21.91 drajver za kameru i sada kad stavim neki drugi nece mi uci u kameru, a kad vratim Kriomag 21.91 normalno radi, u cem je problem :smurf:
imam problem sa mmsom, postavio sam mms i internet postavke i sa dkad idem poslat mms stoji mi u 'Odlazno' i pise pod status, ceka slanje.. sta bi to trebalo znachit? i na kraju mi izbaci error konfiguracijska greska obavijestite operatore. :S
ispo mi je i semogu ga upaliti, kad stisenm tipku za paljenje ekran se pali i gasi svake 2 sekunde i to biljela boja se pojavljuje, jel ima kake nade za njega, nije dobio strasne ogrebotine
Evo tutorial kako flashati CID 49 telefon skinuto sa se-nse.com Here's how to A) flash CID49 DB2010/DB2020 phones with PhoneXS 2 (by gbrooks3 & hendrix) If you only want to upload / delete some files: B) Uploading & deleting files with PhoneXS 2
Gdje nabavaviti i kako staviti GDFS na K750i???Hellp!!!
pokusao sam da stavim one Wow_By_Black_Ice drivere i sve mi je bilo ok al kad sam zavrsio fon nece da upali. E sad, ovo sam nasao u notepad fileu: Baseband ID: 8040 00:21:59| Hardware Platform: db2010 Marita compact 00:21:59| Protocol Version: 3.1 00:21:59| +++ Phone has restarted...
Svaki put kad spajam w850 na kompjuter USB-om on mi se par puta resetira. Nekad moram par puta vadit kabel iz njega pa ga ponovno spajati. Je li se jos kome ovo dogadja?
stavio sam jedan meni i tamo pise "Copy the included layout.xml to /tpa/system/layout/layout.xml to remove the scrollbars in Fullscreen mod" ja to napravio i nista nisam uocio da se promjenilo a sta bi se stim trebalo dobiti (inace imam K750i>>W800I)
imam SE K610 i kad gledam wideo i kad je u wideu nešto crno,preko crne boje prikažu mi se kwadratići.može li mi iko reći o čemu se radi i kako to poprawiti?:loco: :rolleyes:
koliko bi otprilike došlo da ga odnesem u neki servis i da mi pretwore u w800,inaće to mogu sam, al se bojin da nešto ne sheben
nasao sam slike za promjenu indikataora stanja baterije ali neznam kako ih ubacit na mob u koje foldrea pabi trebao pomoc
Ej ljudi pomoć...za...o samo mob...izgleda da sam ga zakljucao...slucajno sam kliknul tam na xs++ na Lock Phone...Kaj sad da radim...:cry:
Zaj..o sammob i tek sam danas skužio da mi piše: Warning:IMEI name does not match GDFS name (IMEI:K750 GDFS:?1) Ja sam očito sjebo taj GDFS...kak da vratim...Imam K750i...cid49...
Frend mi traži ovaj program ili nekaj slično...uglavnom, radi se o programčiću pomoću kojeg se mogu staviti šifre na određene fileove u mobu, tako da se isti ne mogu otvoriti bez ukucavanja šifre...ne znam jesam li dobro upisao naziv programa, al pretpostavljam da znate na kaj mislim, pa ako ima...
dali postoji nacin da stavim lock na sms folder? samo na to netrebam lockat slike i slicno.
ima li nacin da promjenim kod (code) zakljucavanja tipkovnice??!! Cuo sam da je nesto o tome govorio mr vain...
Ovako... Dosad sam imao sve sugave mobitele (tipa T610, T68 i slicno ) tako da se njima bas nisam previse bavio... ...Inace, razmisljao sam o nekom HTC-u (tocnije Wizardu), ali cijena je prevagnula na ovaj mob koji sam jucer kupio... Inace, relativno sam nov na forumu i ne poznajem bas sve...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma