Jeli neko ima program da mogu koristiti k800i kao web cameru preko bluetooth? Ja jedino imam Mobiola Web Camera lite ali mi treba key za to.
imam k800i i zelim prebaciti sve primljene i posalne poruke na kompjuter ako je to moguce hvala
Posto vidim da svaki dan bude upita o otkljucavanju pojedinih mobitela, evo tu sve na jednom mjestu. Sony Ericsson mobitele nije moguce otkljucati preko kodova i IMEI-a mozete ih otkljucati na sljedece nacine: 1. Wotan server - podrzani telefoni:
e ljudi ovako imao sam k320 i razbio sam ekran slucajno na biljaru, i nakon koje godine dana sam se sjetio da k310 i k320 su skoro isti i da imaju iste ekrane te sam nabavio onaj torx6 za sonyericsson odvijac i ljepo zamijenio ekran al fora je u tome da sada kada ukljucim ovaj k320 nekada se...
Bok svima! Zadnjih par dana mi se nekaj čudno događa :D Naime, kad mi dolazi poruka, aktivira mi se zvuk i vibra, zatitra mi svjetlo sa strane na mobitelu i blinka mi zelena lampica dok ne pročitam poruku.. e a sad mi se počelo to isto dešavati (samo bez zvuka za poruku, nego samo vibra), a...
Buraz ima navedeni mobitel, i od jučer mu više ne radi tipkovnica. Zapravo mogu ga upaliti, i kada dođe do onog dijela kada treba upisati PIN, ne radi niti jedna tipka, čak niti ona za gašenje (a na koju sam upalio mobitel). Pa zbog toga mislim da je možda problem u softveru, jer ga mogu upaliti...
zna li ko u cemu je problem? kad zovem nekoga krci i to cujem i ja i onaj koga zovem... dal je problem u slusalici ili necem drugom? jel imo ko slicnih problema?
bez obzira odakle skinem program kod instalacije dobijem ovu poruku: Infernal error C:/users/ime/desktop/setool2lib_lt.dll(The operation completed successfully) Ako netko zna zasto molim vas savjet izludio sam vise
Kupio sam prije par mjeseci Satio od frenda.On ga je kupio u T-mobileu,a ja imam tomato,pa ak zna tko način na koji ga mogu otključati?! Drugo pitanje je kako ga hakirati?Pokušao sam ovako kako je ovdje navedeno,al ne funkcionira.To je vjerojatno za Nokie samo ......
Nece vam se upalit kamera na Sony Ericssonu k750i????? Ima rjesenja.... Ali nema videa zato cu vam objasnit rijecima u koracima 1. Skinite oklop od baterije 2. ;D 3. Odvrnite dva sarafa koja spajaju masku s mobitelom(ne one pri dnu) 4. Skinite masku (trebat ce vam jaca sila da to ucinite) 5....
erase please
ovako: imam w580i i odjednom mi se poćeo zamrzavati pa mi se ugasio i nisam ga mogao upaliti pa sam ga metnuo na punjać pa se je upalio i ugasio (restarto se stalno) nekada ga mogu upaliti ali mi nema slike,nekada zna biti prevelika "rezolucija",bio sam ga prvo ugasio i upalio i ista stvar,pa...
Mozda nekolicina zna ali upravo sam nasao koji je razlog kada infra red ili tipka c blinka 5 puta i mob se ne pali.To znaci da se otisao EROM evo link koji sve lijepo objasnjava kojim se to programima popravi i na koji nacin : http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=6462
Jel bi tko bio toliko dobar da stavi uputstvo na hrvatskom za installaciju softwera. Htio bih zamjeniti ovaj svoj njemacki sa engleskim WM 6.5... :-(
Kako da otključam ovaj mob da radi na tele2? Radi na T-comu...
Radi se o K800i koji me dobro služio do prije mjesec dana. Od tada su počeli problemi. Prvi kvar je bio čitač M2 kartica,niti jednu nije htio odčitati,pisalo bi Memory stick nije umetnut. Prije tjedan dana sam išao na kupanje i kad sam izašao iz mora,uzeo sam k800 iz torbe i vidio koliko je sati...
pozdrav ekipa,novi sam ovdje,pa meznam dal sam otvorio temu na dobrom mjestu... imam jedan problem,jucer sam kupio xperiu x1 i nemogu se spojit na komp preko usb,skinuo sam na komp program activesync,ali kad spojim mobitel na kompjuter onda mi se pojavi na kompu usb device not recognized i...
Nakon što sam uspješno stavio generički firmware od SE, jedino što nikako ne mogu promijeniti je navedena stranica iz naslova: kada god kliknem na WEB ( desni predefinirana opcija) ili kada pokrenem browser uvijek se ova stranica prva učita. Kako se toga riješiti? Zahvaljujem na odgovoru:...
Pozdrav od novog člana.odmah se ispričavam ako je već bilo to pitanje,ali nisam ga pronašao.Imam SE K850i i u nedjelju mi ugasio sam od sebe i ne da se više upalit:cry: Nije mi pao ni ništa slično,znao se smrznuti i prije ali nikad ovako.Sve sam probao,izvadit bateriju,karticu,stavio na...
Molim vas za pomoć hitno je!!! kako bih mogao otključati sony ericsson t280 ako netko zna neka rješenja o tome neka odgovori Unaprjed hvala!
Problem je sledci instalirao sam garmin xt 5.00.60 verziju i sad svaki put kad pokrenem garmin pita da upali blutut iako sam sve uradio kako treba sa "sw.unl" i prebaci sam ga na interni gps... 2.kad je garmin pokrenut normalno trazi satelite ali nema sanse da ih pronađe preko 30min sam ga...
Kupio sam navedeni mobitel koji je novi, iako je stariji model. Radi se o tome da mobitel nekad zvoni, a nekad ne, a kad ne zvoni radi samo vibro. Ne rade ni zvukovi alarma ni ostalo. Kada idem odabrati muziku koju želim postaviti kao zvuk zvona, ili alarma, i kad je idem pokrenuti i stisnem play,...
Kupio sam navedeni sat, doduše prošlo je od toga barem 6 mjeseci. I jučer ga stavim puniti i normalo se puni i napuni za par minuta, skinem s punjača i sat ne radi. Krepala baterija? Čudno mi je da baš ne radi ni minutu. Sat normalo radi kad je spojen na punjač.
Nakon dvije godine habanja i korištenja mobitela u zadnje vrijeme mi se mobitel sve teže puni. Također imam problem da mi bilo koje Sony Ericsson slušalice gube kontakt sa mobitelom. Došao sam do zaključka da mi je greška u mobitelu i da nije do baterije zbog slušalica. Da li mogu riješiti problem...
Evo malo glasina, odnosno informacija koje su procurile iz Sony Ericssona. Radi se modelima Xperia X7 i Xperia X7 mini. Oba će uređaja biti pokretana Windows Phone 7 operativnim sustavom. Prvi od njih, veći model X7 biti će opremljen 4,3 inčnim zaslonom rezolucije 480×800, Qualcomm procesorom...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma