Imam Sony Ericsson K510i kodiran na T mobile, te ga želim prebaciti na Tele 2. Da li možda netko zna za kakav software koji bi mi dao NCK za to?
Imam SE K550I kodiran na Tele 2 te bih htio znati da li itko ga može odkodirati, ima CID 52??? Čuo sam da ekipa ga prebacuje na W610 ali rješava li to problem odkodiranja??? Ako se nikako ne može tko to može legalno otključati??? Hvala...
jel ima neko hrvatski language pack za w300 jel moze link za download
Ljudi Hellp...Flešao sam software...ali ne pomaže...kad ga upalim...pojavi se bijelo svijetlo...i ugasi se...i nemogu ništa s njim...hellp...
Zanima me da li ima negdje u Zg za kupiti crystal case za ovaj mob... Frend je kupio u jednom ducanu u Vlaskoj za K750, ali za V630 vise nemaju niti ce dobivati... :S Za one koji ne znaju o cem se radi:
ja neznam jel ovo vec bilo il je zaj***cija al pogledajte ?? preuzeto s madjarske stranice : http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_sonyericsson_W44S.asp
dakle problem je sljedeči.....uključim fotič i kad hoču napravit sliku fotič se jednostavno izgasi ...a kamera radi sve pet....problem sa softwareom ili.....
Neki lik (modemaker),tvrdi da je napravio softver koji na k750 omogucuje 3g :sheriff: . Takodje je napravio player za avi i media player fileove za k750. Besplatan je soft,a ako neko hoce da proba treba da mu na prodigitsu posalje pp. Evo pa pogledajte i sami ...
Sjecam se prije kada sam odabirao neku sliku za pozadinu, pitao me je zelim li koristiti normalno ili prošireno.Sad me to više ne pita, več mi stavi pozadinu kao smanjenu sliku. Imao sam k310i i i ista slika mi je bila prek cjelog zaslona. Mogu li kako odabrat da bude prek cjelog zaslona ili ?..
jel bi mi mogo ko u zagrebu to napravit ili rec di mogu? u servisima kosta 150 kn, to mi je previse...
Konkretno onaj k750_r1ca021_remove_java_restrictions.vkp i jel se to moze sa ovim CID49 Brown?
KAO STO NASLOV SAM KAŽE,PO FORUMU IMA BAREM OKO 40 TEMA ZA FLASHIRANJE K750/D750 U W800I PA NAPRAVIO BI TURTORIAL U PDF-U ZA FLASHIRANJE UBACIVANJE CAM_DRIVERA,FLASH TEMA,RASTAVLJANJE MOBITELA ZA PROMJENU8 MASKI,I SVE OSTALO ŠTO IDE. VAŠE MIŠLJENJE ZA IDEJU.:smurf:
Zanima me koji je najbolji SE mobitel, Uvijeti: Da nije preklopni ima dosta memorije dosta dugo traje baterija solidna kamera CIJENA NIJE UVJET Po mogučnosti da može čitati word i excel dokumente
oj ljudi! danas sam si uzeo u vipu v630! pa sam odlucio napisati kratki review, NAPOMENA: malo sam se posluzio "compovim" tekstom, nadam se da ne zamjeras :blush: Za početak specifikacije!
Flashao sam K750 na W800 sa XS++. Sve radi super samo mi je slika malo zrnasta i loš je kontrast. Istovremeno sam promijenio display pa sad ne znam je li do njega ili su loši driveri za grafiku. Nisam nikakve posebne drivere uploadao. Je li netko imao ovakvih problema?
Nisam znao kako bih nazvao temu, pa ako ne valja neka ju neki moderator preimenuje ili što već. E sad pitanje. Koji SonyEricssoni imaju SVG Tiny 1.1, a koji Macromedia Flash Lite? Moj V630i izgleda ima SVG jer može otvarat .svg fileove. (dajte koji dobar ako imate) :wstupid:
Kako mi je K610i CID 52, odlučio sam ga debrandirati preko Wotana. Zanima me dali će se tim postupkom maknuti zaključana T-Mobile multimedija (slike & zvukovi)? Hvala
ovako: na mobangovoj stranici sam si skinuo winamp i windows media player u jar formatu. ako ko zna da mi kaze tocan put do foldera zvuk (gledajmo to kao kad u dosu ukucavamo put do zeljene datoteke). da li ko zna, treba mi taj path, ali ne znam kako cu to provjeriti. inace k700i mi je na hr, pa...
kaj moram napravit ako hocu k750 na njemacki flashat??? korak za korak objasnit neko ?? :crazy:
Dobio K800i, kad se otvori poklopac kamere unutra se nevidi kamera već je ona zatvorena sa kao nekom zastitom, dali je to neki mehanizam koji se otvori kod uključenja kamere. Mob zaključan na o2 tak da nemogu uc u kameru i isprobat. Dali je to normalno, dal na nekoj seriji tog modela postoji taj...
Ljudi skinul sam taj program samo sada neznam kak da radim... Htio popravti K750i...
da li je na k800 moguće upaliti samo bljeskalicu kao svjetlo?
mob je uredno debrandiran i do sada nije bilo problema s Far-om. sada kada se loader uključi dođem do FLASH i FS ali ne mogu dalje. u čemu bi bio problem? preko xs sam provjeravao gdfs i piše kako file nedostaje. flashati preko xs mogu
Dobar dan Evo maloprije sam nasnimao nekoliko igara prako usb kabela na K510i i nakon sto sam probao jednu telefon je zablokirao, i nije se dao ugasiti na off tipku. Izvadio sam bateriju i vratio je nazad i od tada kada se upali pojavi se bijeli ekran na par sekundi, pa zavibrira pola sekunde i...
Zanima me u kojem formatu se snimaju video-klipovi s k310i. tj.zelim iz kompa poslat video na mob, pa me zanima u koji format ga staviti? thx
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma