citao sam negdje da je to moguce pa opet negdje da to nije moguce, vidio sam ovaj program i ja mislim da je to moguce ali jedini je problem kako nabaviti taj program SE WebCam Version 1.8.1.2 jer to di sam ga vidio se placa, a ako tko od vas zna kako to napraviti molio bih vas da to podijeli sa...
Gdje ima za kupit u Zagrebu crystal case za SE K-800i?:hrv:
Zašto SE imaju tako loš video. K800 koji ima kameru 3.2MP ima jako loš video, dok neke puno lošije nokie imaju video od 640x480. Može se to nekako popraviti?
trazim crystal case za k610..ali ga nema u crejzi shopu :( trazio josh ali bez uspjeha...moze tko pomoch.?
Sluzbeno najavljen novi model Sony Ericssona Specifikacije i o telefonu ovdje: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hr&lc=hr&ver=4000&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10457 --
ovaj još nisam vidio da li netko zna o kakvom je riječ
Evo slucajno sam naletio na tutorial kako promijeniti izled menija Downloadajte FAR manager: http://www.farmanager.com/ Tu vam je plugin za SE http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3666 uvijek pregledajte thread za update Sada možemo pristupiti unutarnjoj memoriji mobitela...
kako prebacit sa cida 51 na cid 52 hvala unaprijed sa kojim alatom ako je to uopće moguće jer bi puko .na njega w610 i a on je za cid51 a moj se k550 je cid 51 ,čudno neki su cid 52 neki cid 51
Zanima me zasto mobiteli koji imaju vodafon nisu dobri kao i oni bez vodafona. To svi kazete ali nisam procitao niti jedan dobar razlog do sada osim da vas zivciraju vodafon ikonice. P.S. I da moderatori oprostite u naprijed sto sam stavio ovu temu u mozda krivu rubriku ali me zanima sto ovi...
SE k 550 Pokušavam cijeli dan ga prebacit u w610 i ali mi fali neki glupi drajver semc usb flash driver ,pokušavo sam svagdje ,ga goglat ali za vistu nisam našao sve sam skinuo osim toga ako neko ima ili zna link neka mi pošalje na mail . ili ovdje hvala sundoneno@hotmail.com
Pozdrav svima! Cini se da je moj K750i, alias W800i, poceo patiti prvenstveno od zubobolje. :( Naime, nakon (uspjesnog) flashanja na W800, slijedeci upute sa ovog foruma, pojavio se problem sa Bluetoothom. Kad je u pitanju slanje preko Bluetooth veze, sve radi kako treba. No, cim pokusa...
Hvala na pomoći!!! Pozdrav, ddgsm.:thumbup:
Kao što kaže naslov trebao bih pomoć oko otključavanja SE Z300i. Inače radi samo na 098! Unaprijed zahvaljujem
imam jedna k750, i ne znam ni ja sta mu je bilo, ali kad ga idem upalit pojavi se bjeli ekran i onda se nakon par sec se ugasi svjetlo i tako to.. sad inace znam da se to rjesi re-flashanjem. al kad ga prikopcam na xs++ mob se upali nakon par sec. i xs ga ne prepoznaje, i komp mi izbaci undefnied...
bio sam uvjeren da je netko imao isti problem, ali ja nisam uspio naci s trazilicom! uglavnom zvucnik za razgovor mi se puno slabije cuje nego kad je bio nov, i sad ja cujem sve ali moram mobitel doslovno ugurat u uho cim malo buke oko mene! pa ako netko zna do cega bi to bilo i jel se mora...
ovako, uspio sam sa myPhoneExplorerom zbrisat shortcut koji iz foldera \Memorija uređaja\Slike\ vodi na \Memory Stick\DCIM\100MSDCF\. to vam je onaj link koji vas vodi do slika uslikanih sa mobom. jel se moze to nekako vratit a da ne moram na novo flashat mob? tnx
Nakon lame naslova, da kazem o cemu se radi :) . Imam eronetov (bih operater) mobitel, ali mi u njega ne moze Simpa kartica koju inace koristim preko cijelog ljeta. Cijene dekodiranja ovdje kod nas su prebezobrazne (oko 40tak eur). E sad, u stara dobra vremena sam se bavio dekodiranjem mobitela...
Dali postoji ta opcija na W850 i opcenito na Sony Ericsson mobitelima. Gdje kako, ako se moze napraviti da zakljucam neki folder ili sms
znaci mjenjo sam masku (radio sam onaj "tuning" prednaj->w810,bočna->w800,zadnja->k750i ) i sve sam lijepo izvadio iz w810i, ali tijekom vađenja konektora, konektor je puko. Sad sam poslo EM-u pitanje koliko košta taj konektor koji mi je puko sad neznam dali oni to uopće imaju zanima me ako netko...
Imam priliku kupiti K800 koji je kupljen u T-mobile-u. Ja imam vip karticu pa bi ga morao dekodirati, ako je uopće kodiran. Da li se on može flashirati sa XS++ i da li se s novim flashom otkodira?
mnogi telefoni imaju indikator koji mijenja boju u dodiru s vodom ovim programom možete provjeriti gdje se taj indikator nalazi na nekim SE telefonima(treba biti instaliran NET Framework za pokretanje ove aplikacije) download ...
Bok ekipo! muci me problem, nemogu vise k750 upali, nakon stavljanja layouta.xml, htio sam povećat font na mobitelu pomoću layouta i kako sam snjim prekopiro glavni vise ga nemogu upalit.?! kaj sad da radim?! dali mogu pobrisat ovaj main i stavit drugi ili?! jel ima tu pomoci uopce?!
zanima me sta se svedobije jos sa mobitelom jel se dobiju wokmen slusalice ili obicne
Nekoliko pitanja prvenstveno za one koji su imali W950i: 1. Ima li HR meni? Pod uvjetom da je kupljen u HR naravno. Moj nema pa zato pitam. 2. Dolazi li s predinstaliranim office i PDF čitačima i da li se te aplikacije izgube ako se napravi reset uređaja? 3. Zanima me može li se u EM-u...
ovak... stari ima T230i i jedino je njega navikao koristiti pa su mu tu bili spremljeni svi kontakti... međutim nisu bili spremljeni na sim, već na memoriju telefona (bilo ih je previše)... Budući da je bilo nekoliko težih padova a i puno je prošlo otkako je sam mob kupljen, čisto se čudim da je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma