Čuo sam da neki telefoni kupljeni u Tele2 dođu unlockani. Zanima me zna li itko kakav dođe K750i kad se kupi s BlaBla paketom? Hvala unaprijed!!:headbang:
dal je moguce stavit k550 u kuciste od w610? posto je moguce flashat k550 u w610 znaci da imaju isti hardware, sad jeli isto rasporedeno kao kod k550 u w610?
Dakle kad primim poziv na k800 oni mene cuju a ja njih ne, vrlo jednostavno, a kad se stavi na razglas onda se bez beda cuje ali glasno. Moze li to biti neki softwerski problem ili jednostavno ne radi taj zvucnik za telefoniranje.
Interesuje me da li mogu da uradim modding na w610i po istom principu kao i k750i/w800i(da mu pojacam zvuk na slusalicama,smanjim font,promenim ikone,poboljsam kameru itd. sto je dato ovde http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43736)? Pitam to jer se plasim da cu sjebem mob, jer su im razliciti...
pozz svima..prije mjesec dana sam prek wotan servera k550 pretvoril u w610 i ono iz zejbancije sam isel probati sony ericsson update service da vidim dal ga pronalazi ko w610 i pronalazilo ga je al naravno nije bilo novog softa :D no uglavnom i sad idem opet probati jer sam procital da je dosel...
...naime radi se o bratovom telefonu... ...star je neka 2 mj. i jučer kad smo sjedili vani mob je ostao na stolu, a do njega je bila boca ledene vode s koje se cjedila voda (kondenzacija) te je polako išla na mob...brat je to vidio kad se mob već malo više natopio te ga je ugasio i izvadio...
skinuo sam stariju verziju seusa ali kad ga pokrenem pojavi mi se update application i kad ga updatea onda je najnovija verzija...kako da ostane takva stara bez updatea..........treba mi da ostane stara verzija....
stari je kupio k750 a prije je imao neku nokiu,i sad se zali kak "nist ne vidi",da su mu slova pre mala kod poruka i inace. Jel ima netko rjesenje da se to poveca ili vec neko rjesenje da se stari ne muci dok cita poruke i trazi ljude po imeniku. Hvala unaprijed
Nakon sto sam flashao svoj K750i u W880i, primjetio sam nakon nekoliko pokusaja da mi se telefon nece da spoji sa racunarom, tj niti mi trazi da nadjem drivere, niti hoce da ga prepozna kao "Removable Disk"????? Sta da radim???
• Preostalo vrijeme baterije na mobitelu još 2 minute • Restartajte vaš kompjuter • Ako koristite Bluetoth: Aktivirajte bluetoth na mobitelu i servis "Serial Port" aktivirajte u vašem Bluetooth-Softveru. • If you use a USB cable: If a new menu appears when you connect your phone, then select...
Zanima dali se može ubaciti soft od w880 radi podrške za flash?
Ovako , nisam dugo čitao postove tu tako da neznam jel tko imao takav problem , prošlo mi je 6 mjeseci otkada sam flešao mob u w800 , i sada odjednom mi počinje sam paliti kameru i to video ne photo , i neki put mi poklopac kamere ne radi , sada me zanima dali su to posljedice flešanja ili je možda...
Eto zanima me dal ima negdje popis stvari koje mogu up-at na svoj mob. Mislim na one sitnice: bolja kamera, drugačiji sat u screensaver-u: estetske stvari a da nije tema: maknut ime operatera s ekrana i sl. Dal se to inače traži prema onom modelu DB2020? Na kaj sve trebam paziti kad tražim...
http://emshop.hr/detalji.asp?sid=57a54b356e1e03c254ec88df941366f3&item=1280 Ima li tko, tj. može li se uraditi ono homemade? I naravno uštedjeti oko 300kn :evil:
naime flashao sam wotan serverom k550i u w610i i walkman je tu čak i u statusu piše w610i no seus ga prepoznaje kao k550i pa me zanima hoće li ga vratiti na k550i ili će nadograditi soft w610i na noviju verziju vidim da je dostupna nadogradnja...
na forumu nisam našao ništa o ovim slušalicama a bogme ni na netu! ovako dobio sam ih uz k800 kupljen prije 4-5 dana da li ste čuli za njih? a imao sam prije ovog k800i drugi k800 kojem su slušalice bile strašno loše a mislim da su bile HPM-60 a na 62 je dosta ok zvuk!
moj w300i se stalno pali i ga si kako to rjesiti koji mi programi mi trebaju
Poštovai forumaši. Ja sam novi ovdje, pa stoga molim da mi netko objasni zašto na svom w810 nemogu ubaciti flash teme. Radim s FAR-om i sve ide glatko. Skinuo sam threada --Debrand W810i s XS++, modding.....-- firmware ( MAIN i FS i custom pack). Sve šljaka ( manji font, camera driver, acoustic...
Nakon ubacivanja WOW drivera za zvuk sa XS++ 750 se neće upaliti. T-mobileov mobitel, crni, star 6 mjeseci. POMAGAJTE!!!!!!!!!
Flesovao sam W300 dekodiran sa O2 mreze sa XS-om na njegov originalni softver onaj od SE.Sad kad upalim mob pojavi mi se greska Configuration Error.Please contact your network operator.Probo sam sa Brute Forcom i ostavio sam mob preko noci ali nista.(XS++ ver.1.5)Kada startam XS i pocnem brute...
Trenutno radim bruteforcing sa XS++. Ako mi bruteforcing ne prođe a flashao sam novi MAIN i FS koji nije kompatibilan sa mojim CDA, odnosno javlja config erorr, mogu li nekako vratiti stvari na staro mjesto? Što ako mi baterija crkne? Mogu li prekinuti XS++ i ponovno napuniti bateriju?
jeli istina da su u nove verzije k610 ugradili FM RDS radio to sam procitao u T-mobilovom Pulsu (od sestra ja sam na vipu) mozda jesu a mozda je tiskarska pogrška ili su to namjerno napisali
ovako zadnjih dana imam problema sa telefonom zato sto se jako slabo cuje sagovornik,nosio sam kod druga u servis i on kaze da verovatno nije zvucnik i ne bi je menjao dok ne rikne 100%.Interesuje me sta vi mislite sta moze biti?Da nije do softvera radio sam update>?
Evo mnogi ste imali problema sa ericsson mobitelima i stekanjima yostica,tako i ja.Tako smo ja i moji frendovi pricali i rekli su mi da se to desava vjerojatno zato sto se prasina nakupi u yosticku pa su mi predlozili da to ocistim sa kompresorom sa visokim pritiskom,ja ne znam da li ce to...
mislim si flashat k800 preko wotana na cid49. sad imam par pitanje. koliko kosta taj kredit za flashanje, meni treba samo jedan flash jeli? i koji firmware moram uzet a da imam hrvatski jezik? (edit pronasao sam R1GB001 CID49) jel trebam ikakav dodatni program za taj flash? jel ima jos nesto...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma