ej narode zanima me dali bi mogao doma skinut sigurnosni kod na dotičnom mobu sa XS++ ili nekim drugim mobom, i dali bi mogo stavit software od W300
Naime, od prosle godine imam K750i (i supruga dok ga nije izgubila), pa je prije mjesec-dva uzela u Vip-u novi K750i, jer smo zadovoljni s aparatima. E tu nastaju problemi, jer "novi" je po pitanju slikanja druciji od starog. Kako dosta slikamo, krenuo sam namjestit i novi s maxsimalnim...
Postoji li neki ovakav program ako da dajlte link molim vas
zanima me da li se na vodafoneov v630 može staviti FW od nebrandiranog k618 (znači promjena menija i sve to) ?
Gledao sam po internet cjenicima hgspota, vemila i ostalih dućana kojih ima u zadru ali online nisam našao slušalice za sony erricson(osim bluetooth skupih). Ako je tko ovdje i zadra može li mi reći gdje je kupio slušalice Fala
jeli moguce nekako ubacit opciju u K550i da mogu zakljucat odredjene aplikacije tipa slanje sms.a ulazak u file mannager i tako. Opcija koju ima motorola v360. poz&Tnx
Moze li se SE V630i poboljsati kao K750i na to mislim dali mogu ZVUK i ostale stavri poboljsati...hvala unaprijed...!
Pozdrav....imam jedan problem ako bi netko htio pomoći...naime, kako sam kupio masku za w810 i zadnja nije stala na k750 (modan na w800 :comp: ) odrezao sam onaj prekidač za paljenje kamere koji je smetao...i kada sam njega odrezao stavio sam onaj patch za ignoriranje tog poklopca...i sad imam...
evo ovako namjeravam kupit zvučnike za svoj w810i sad neznam koje da uzmem mps-60 ili da pričekam mps-70 kad dođu? i zanimam me kolka se oćekuje cijena mps-70 i dali ih možda već ima kod švercera a ono najvažnije je razlika između mps-70 i mps-60 mps-70
Bok, ima dva kompleta SE K510i... kodirana na T-mobile mrežu .. bio sam kod jednog lika koji kodira .... ali veli da ih nemre jer je u njima najnoviji soft... ali da će moći . jel to točno kaj on veli ili samo mulja.. samo da znam jer sam prvo mislio ići kod mar00na ali je na godišnjem... ...
mob je vec odavno flashan u w800 i sve zivo izmijenjeno i tako to standardno... ugl evo price: 1)Restartira se sam od sebe... evo ovako...ovo mi je vec pomalo pocelo ici na zivce iako se dogodi cca 1-2 puta u 2tjedna...ugl mob mi je stalno u dzepu i/ili na stolu i nije mi pao ni posjetio...
Prvi puta koristim neki mob a da to nije Nokia .... Jutros sam postao vlasnikom modela V800 pa bi bio zahvalan kad bi mi znalci ukazali na njegove prednostii mane... THX
zna li netko zašto kada se kontakti skada kopiram s moba na sim i karticu prenesem u drugi mob baš je lijepo pregledno(NE) npr piše na k800 mirko kazmicko a na drugom mobu kazmicko;mirko/:1 u cemu je problem?!?! onda sve moram preko MyPhoneExplorer preimenovat i polaa sata se za**bavat s...
ajd ljudi pomagajtee....ima netko To ignore the latch closed at inclusion of the camera patch al za cid36....molim Vas....inače nemam kameru...ako netko ima taj patch ili nekak da to sredim ak netko znam...
Evo, ovako! Vec nekih mjesec dana kad god spojim mobitel sa kompom ili na punjac dogada se nesto cudno. Naime, ja mobitel moram staviti u odredenu poziciju i pritom ga ne micati da bi radilo punjenje ili da bi nesto prebacivao na komp ili obrnuto. Ne znam u cemu je problem, jel pokvaren ulaz u...
Imam jedan problem s k750i (naravno prebacen je u w800i). Problem je u tome kada ja zelim spremiti neki broj na mob. a ukljucena je opcija automatski spremi na SIM mob se meni restarta i nespremi broj. Ali to samo napravi onda kada ja zelim spremit broj na vec postojan kontakt odnosno stavit njegov...
Evo odlučio sam napraviti Thread sa stranicama gdje se mogu skidati Firmwarei,patchevi,custom fileovi...pa vi ako ih znate još stavljajte!!! http://www.sek750i.pl http://www.iprotebe.cz
Kupio sam si SonyEricson w200i u t-centru i nabavio super temu za njega (s nekom mrak trebom) al mi logo operatera skriva najbolji dio (if you know what I mean) pa bi ga maknuo. Zanima me dal je to nekak moguche. Please reply
pitanje: ocu stavit srednju i zadnju masku od w810i na svoj k 750 e sad posto w810 nema onaj poklopac na kameri kako hardverski ''ostavit'' kameru upaljenu na k750 ?
Kad ga spojim s XS++ - Gdfs?,Operator?,Cda?,Firmware?,erom n/a ne mogu nista...sta da radim...flesam fs i main,customiziram...hocu ga upaliti i pojavi se bijeli ekran i nakon par sek se ugasi...........seus:nadogradnja nije dostupna...sw je nadograđen najnovijom inačicom...bla bla..........šta da...
kak na K750i stavit stariju verziju softvera tak da imam opciju zuma na najvisoj rezoluciji
Kako obrisati igrice koje su mi predinstalirane u mobu? Dakle one što se mogu koristiti samo dva ili 3 puta?
Cini mi se da mi je zvucnik na w850i (novom) jako tih u odnosu na npr. k700i ili k750, u glavnom npr. dok vozim auto jedva cujem ili kad je malo veca buka. Da li se jos nekom ovo dogadja? Ili je to samo tako...
Bok svima, jel se meni čini ili autofocus na mom k750 ne radi baš najbolje: http://img.photobucket.com/albums/v36/zelenbaba/k750_2.jpg Jer našao sam neki review i njima puno bolje ispada fotka: http://img.photobucket.com/albums/v36/zelenbaba/k750_1.jpg
Eto samo toliko :)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma