pls nemojte me smatrati noob ali neznam puuuno o mom novo novcatom k320 pa me zanima jel mogu mjenjati ikone,kako i mozeli ih biti vise od 9(eh,znam da moze sve to za cx70 ali cx70 nije k320)
zainteresirao me ovaj mob pa me zanima da li mu je softver brz ili je sranje kao npr k700i i koje su mu mane?
Jel netko zna kako se rastavlja SE W810i? Zaj..bava me tipka za paljenje kamere, nekad oce nekad nece slikat ili snimat? Jel imao ko takav problem?
Pozdrav, novi sam, pa ne znam kak to ide! Nabavil sam mob W880i i sad mi ne želi primiti karticu od simpe(mobi iz švabije, valjda), skužil sam da trebam upisti NCK kod, a kojeg nigdje ne mogu naći, pa ako netko zna, molim ga(ju) da mi ga pošalje, ako hoće! Hvala
Naime, uslijed mog kopanja po folderima moba na kompu (u modu Prijenos datoteka, USB kabal) u skrivenom folderu system sam izgleda pobrisao neke datoteke koje nisam smio. Htio sam se riješit nekih programa koje nisam mogao otvorit ni pobrisat preko moba. Sad, nemam pojma kaj sam obriso i to sam...
Frend hoće flashirat s500 u w580, ali nema nigdje fw-a sa hrv. jezikom. Pa bih stoga zamolio nekoga da skine sa TopSony s500 i w580 main i fs S_E_Europe i stavi na RS tako da mu mogu flashirat i vratit na staro ako bude trebao mob na servis. Ako ima i custpackova bilo bi dobro, ako nema nema veze.
Uspeo sam da rešim problem koji sam imao sa svojim K550, pa da iskustvo podelim sa vama. Naime, bio sam jedan od onih sa K550 CID51 sa poslednjom i jedinom R1JD001 verzijom softvera, koji se nije mogao update-ovati preko SEUS-a jer je isti prijavljivao da je najnoviji softver već instaliran tj....
http://justamp.blogspot.com/2007/09/first-japanese-sony-ericsson-cyber-shot.html dokaz da su daleko ispred nas...4mpx(sa af) i 2 gige...3inch...najs puno mi se više sviđa dizajnom i specs od k850...
stavio sam si novi soft, na k800, naravno i sada pokusavam napravit upgrade preko seus-a, da nesto isprobam (vidim), ali mi se pokaze ova poruka kada upgrade dodje do 10%, a imam 71mb slobodno na mobu (samo imam ono sta ne mogu zbrisat) i 87mb na kartici, imam sandiskovu karticu od gige
evo jucer je sve uredno radilo,danas sam spojio mob na komp,da ubacim nes muzike,i cim udem u program(se file manager),i spojim se na "phone memory" izbaci mi ovo... probo sam reinstalirat program ali nis,sve isto hvala na odgovorima
Več tri dana pretražujem forum u svezi k800i, i našao ništa upotrijebljivo. Sve što sam uspio napraviti je update preko SEUS-a. Moje pitanje je da li se može nešto promjenit, ubrzat, poglasnit ili slično. :tomato:
Skinuo sam ovo : "neko je trazio na pm firmware za k800 i evo ovde stavljam da svi mozete skidati http://rapidshare.com/files/50932318...S_E_EUROPE.zip http://rapidshare.com/files/51703612...ROPE_RED52.rar http://rapidshare.com/files/51714749...C_WI_RED52.rar" XS++ ...
Zanima me da li postoji dućan u Zagrebu (ili uopće u Hrvatskoj) koji prodaje M2 karticu od 2 gige? Baš nigdje nisam mogo naći tu karticu? Pa zar smo toliko zaostali u usporedbi sa Europom? :banme: :tomato:
novi mob iz P serie! These are leaked pictures of the new Sony Ericsson P3i smartphone. There's no details yet, other than the new P3i will be the big brother of the P1i that's just been released, and will feature a touchscreen. You can also bet it'll have Wi-Fi, 3G, possibly HSDPA, and should...
bio mi ukraden mob, policija ga našla, i postavljen je kod telefona.. Dal netko od vas zna kak maknut taj kod???
Moram uraditi reset telefona i trebao bih pohraniti kontakte da bih ih kasnije mogao ponovno vratiti u mob. Koristim program MyPhoneExplorer. Takodjer, backup na karticu ne pomaze jer nemam iste brojeve na njoj i na mobitelu. Kada pokrenem ovaj program i odem u dio Contacts, postoji opcija...
Da li postoji način da se avionski mod uključi preko izbornika ili se može samo uključiti da se tijekom paljenja moba!
Eto i ja uzeo ovaj mob i već mogu napisati nešto o njemu... Za početak mob je dosta tanak i nije nespretan... Lijep dizajn sve u svemu... Prlja se... dijelovi oko ekrana i tipki su napravljeni od nekog glatkog materijala... Ostalo, mi se čini kao da će jednog dana biti izguljeno...
Gdje bih mogao skinuti originalne ifs i tpa za K750 i W800 , ili ako mi netko može staviti link.
Jel zna tko gdje u Zagrebu ima za kupit novi ekran za k750/w800...bio bi jako zahvalan..:respect:
Imam k750 flešan na w800. I pojačam zvučnik do kraja i slabo čujem sugovornika. Odem u onaj skriveni meni i tamo u Service tests nadjem gdje se earphone pojacava i pojacam ga jer je na pola, ali on mi ne sejva taj setting i svaki put kad udjem u meni na pola je... Mozda nesto krivo radim...
posto vec ne mogu odlockati vipov v630i jer je na CID52, da li mogu bare necime skinuti phonecode koji je bivsi vlasnik ubacio? Btw, mob je pronadjen. ne mogu ni doznati ciji je jer ne mogu u meni... hvala
molim vas pomozite jer je vrlo hitno dakle kako da dekodiram SonyEricsson W800i sa T-Mobile-a na VIP??? Imam kablove. Ako bi bila neka dobra duša koja bi mi napisala postupak. Unaprijed hvala PS
Bio sam kod lokalnog unlockera, kaze da ga ne moze unlockati vipov k610i zbog neke zastite. Da li se moze uopce ili ovaj lokalac nije u toku? Mozete preporuciti nekoga? VZ.
Flashing je isto vec moguce za db2020 CID49/5152 mobitele...badava :hrv: SEtool 1.02 ----> http://rapidshare.com/files/49353351/setool2lite.rar 1. flash-thema izabrati 2. napravite dadoteku: tpa/preset/system/desktop/flash --->ubacite flash-themu 3. dadoteku "tpa" u ZIP pretvoriti 3....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma