kada prebacujem stvari sa moba na komp kada iskopcam mob nece mi se spojiti na net... trebam restartati...
prije dva dana kupio sam s 500 i , i nacuo sam nesto da im pucaju tipkovnice nakon nekih tjedan dana.dal je netko upoznat s tim problemom i dal je to tocno??
Pozdrav svima, Imam SE HCB-300 BT auto instalaciju i K750i telefon. Problemi su mi sljedeci: 1. glasnoca zvucnika je premalena - drzim glasnocu na maksimumu, no i dalje mi je pretiho (prije sam imao motorolu v360 i ona je bila puno glasnija - nisam uopce glasnocu morao drzati na maksimumu) -...
Samo pitanje kaze sve, i s'kojim programom je to moguce uraditi? Hteo bih napraviti svoju flash temu.:hunter: pozdrav
Evo ovak!Nekaj sam mrdal po mobitelu i slučajno napravio master reset!I mobitel mi se resetiral i pojavio mi se onaj logo walkman i poslije više ništa,crni mi je ekran,na njemu piše select i info!Kada kliknem na select,samo mi veli ok i ništa dalje,kada kliknem na info,isto ništa!Kaj mu se pak...
evo čitao sam na forumu nekoliko tema u vezi ovoga, gledao sam na miato.com, radi se o SE W810, neki kažu da im radi sa K3, pa sam poslao mail na miato.com ko glasi: gledao sam na vasoj web stranici "King DualSim K3" i "King DualSim K5", pa me zanima koji je model DualSim-a za mobitel...
Dakle, htio bih spojiti ova dva kabela i dobiti ovaj ( MMC-70 ) ali nemam ideju kako :dunno: pa ako netko zna, neka javi....:beer: Znači, kabek 3.5 mm se sastoji od tri zasebno izolirana snopa žičica, dok se kabel HPM-70 sastoji od dva neizolirana snopa ( zeleni i plavi ) i...
da li je tko od vlasnika ovog telefona pogledao koji je CID u njemu?
Recite mi di bi najpovoljnije mogao doć do nove baterije, s obzirom da nisam uspio prodat mob odlučio sam ga zadržat, pa sam mislio se počastit novom baterijom i ako postoji neka najjača, sad mi baterija drži 2 dana bez frke a malo fali da ide prema 3 pa sam zato odlučio mjenjat... :ideja:
ako ima ko patch skinut nek mi ulpouda na rapidsher ili nes tak please
evo ljudi ja sam potpuno nov u ovome, i zanimaju me sljedece stvari : 1. kako saznati taj cid i boju mopbitela ja imam kod vipa w300i vidio sam onaj topsony, regao sam se i svejedno mi neda da skinem taj davinci. 2. dali fleshanje u drugi mobitel utjece i na trenutnu rezoluciju. 4 dali bi...
koji treba i kolika bi cijena mogla bit i gdje...kak se to stavlja...bez rezanja kartice..Hvala
ako moze netko ko ga ima napisat nesto kak je zadovoljan?meni se za tu lovu (350kn) cini sasvim dobar mob, ima cam, IC, mp3, 12 mb memorije...al me zanima kolko traje baterija, uz normalno koristenje?ajd ak netko moze nesto napisat, hvala...
Da li postoji mogučnost da se makne "Sony ericsson" s početka menija (slike, glazba.....)?
Zanima me gdje mogu naći masku i tipkovnicu za w800, znači sve kompletno? masku sam našao, ali nije s tipkovnicom, koju nigdje ne mogu naći! ljudi pomagajte!
dakle zanima me i molio bi nekog da mi ukratko napiše kako stavit to u mob tj. da kamera radi bez otvaranja poklopca.... Hvala:hunter: :dunno:
trebam firmware od k610i db2020 da ga pičnem na v630i. cid je 51/52 pa ak je neko dobre volje da mi stavi link i mali tut (mislim da je ito kao sa k750i na w800i, ali ipak opreza nikad dosta). Nemam vremena tražit po netu. Hvala!
Eto naslov sam kaze,ja znam da se na cx70 moze na nekih 15-at mb a mozel ovaj na bareeem 20 mba ko ne 25mb aj pls odgovorite. PS:Pozeljno je i kako:respect:
Nedavno mi se počela otvarat kamera aplikacija svako malo. Mislio sam da je soft poludio pa sam ga zamjenio, no opet ista stvar. Prije no što sam se odlučio na novi soft sam mislio da je problem u kontaktu, no te sumnje ni je odagnala činjenica da se kamera palila bez obzira na povlačenje...
dakle isi problem kao i prije!!! frend je išo mjenjat soft od d750 @ w800 i skurio je mob kao i ja al sam ga ja uspio popravit e sad... nosio sam ga u lokalni servis i rekli su da se ne može popravit al pošto je to nekakav lokalni tip neda mu se vjerojatno zezat s time... sad me zanima...
Kak Napravit Sam Onu Tipku Za Paljenje Moba .nema Je Vise Pukla Mi I Sad Nema Ni Onog Prekidaca Osim Sto Je Vani (u Ruci)....hvala EVO STA
Pozdrav, odmah da kazem da sam pregledao sve teme na forumu i da nisam nasao konkretan odgovor na sljedeca pitanja imam ovaj aparat: d750i, 36c brown Procitao sam u gornjoj temi da se ne moze flashati brown verzija ali: 1) mogu li ubacit ikone nove u njega 2) kako?
LINK na tabelu svih directorija i pod fileova za k750
Kao i obicno, menjao sam SIM karticu na telefonu, vratio bateriju, i upalio telefon. Medjutim ekran je na trenutak blink-nuo i ostao beo. I tako stoji od sinoc ;) Koje je reshenje, i pre svega koji je problem zbog koga je doslo do ovoga? PS pokusao sam vise puta... cistio kontakte, izduvao,...
Kako Promjeniti Izgled I Ikone Na W900i Pomagajte
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma