Neki dan sam cuo kako mi rodica prica da joj na W880 kad joj se isprazni baterija da ona samo onda pusti neku pjesmu preko player-a i da joj se onda mobitel pocinje puniti???????????????????? po meni cista budalastina a po vama
Mogu li na K800 preko XS++ ubaciti hr izbornik ili to mora preko servisnog kabela?
Kao sto naslov kaze prijem mreze je los i na trenutke se totalno gubi. E sad tel. je dekodiran prije nekoliko dana. Da li je moguce da se prilikom dekodiranja nesto zeznulo i da je to razlog mog nerviranja?
Može li tko to objasniti???
Imam K750 radio sam mu neki flash preko XS++ za audio driver... Kao zavrsio je flas ali da iskljucim i ponovo ukljucim... uradim to i ne prepoznaje telefon... Nakon toga ga nisam mogao upaliti... STA DA RADIM????
Može li se napravit da se ugasi svjetlo ekrana prilikom razgovaranja? Svjetlo tipkovnice se ugasi nakon par sekundi dok ekran stalno svijetli te tako brzo potrosi bateriju...:(
Evo, sestra želi to. Želi slike kvalitete kao na K750i, i walkman. Koliko sam vidio, takav mobitel SE trenutno nema u ponudi. Ili sam ga ipak previdio? Možda neki drugi proizvođać? Hvala.
U zadnje vrijeme mi je mob počeo manijakalno otvarat camera aplikaciju. Skužio sam da se to događa svaki put dok cimnem poklopac objektiva sa stražnje strane. Dovoljan je neznatan pomak da se aplikacija otvori(gumbić je blago labav, no takav je od kad sam ga uzeo,novog), iznimno me iritira. Kako...
Sestra je pred par dana kupila K610i i odmah karticu od 1GB... dok je u mobu kartica od 64MB sve je OK, slike i video se spremaju na karticu, snimanje zvuka radi i sl... ali kad stavi karticu od 1GB ni slike ni video fileove ne zeli spremati na nju (ne javi nikakvu gresku nego samo ne spremi...),...
Ne mogu ga upalit... Može pomoć... Još koji dan pa ističe garancija, a nisam blizu servisa... :cyborg: Bajkerski pozdrav!
Zanima me kako flashati SE Z710 u W710:confused: :confused: Pa ako mi netko moze reci neka objavi ovdje...:beer:
Da li je ikako moguće napraviti da se dobije u backgroundu onaj veliki sat (kao što se može npr. na W610)?
eto zanima me gdje ima najvise patcheva za skinut pozzz svima
Moze mi neko reći kaj mi se desava s mobom!Mobitel je w700i i imam problem s baterijom.Kad ga stavim na punjac puni mi al samo 1 %.Opće je neće napuniti.Malo mi kaze da je puna pa onda opet padne i pise da je prazna.Dal je to problem s baterijom ili mobitelom.Nebi htio kupovati novu bateriju ak...
Na SE stranicama ih nema, a ja nazalost nema CD pa ako mi netko moze poslat usb drivere za v630 ili rec gdje se nalaze.Hvala
...pogledajte te komentirajte - fotke ...
Ljudi help!!!...Kad prispojim mob(drzim c dok spajam...)Pise USB DEVICE NOT RECOGNISED...a kad idem tam pod update driver i izaberem folder u kojem je driver pise nije moguce nastaviti rad azuriranja hardvera - Čarobnjak nije mogao pronači softver koji bi bolje pristajao vašem hardveru od softvera...
Evo slucaj: imam jedan k750i od VIP`a i jedan od T-Mobile`a ...oba dva su zakljucani na mrezu i brandirani svojojm kucnom soft`om .... kada stavim preko XS++1.2 drugi driver:camera/acoustic/display mi se desava da ni jedan od njih vise nece paltiti...tako da moram ko lud sve flashati na 0...
molio bi samo da mi netko objasni najjednostavnije kako pojacati zvuk na K800. Naime kad pricam sa nekim, jedva ga cujem....gdje se to pojacava kod k800 ili ima neki drugi postupak. Zahvaljujem na odgovorima
Pozdrav, imam problem sa navedenim mobitelom. Naime, prilikom zvanja mobitel postepeno stisava zvuk u slusalici dok na speakerohone-u sve radi normalno. Zanima me da li se itko susreo s tim problemom te ima li kakvo rjesenje osim na servis :tomato: tnx
Novi sam u ovim vodama i htio bi flash-at v630i u k610 ili w660,ali naravno ne znam kako i sto mi je sve potrebno... trazim vec 2 dana po netu i ovom forumu detaljno uputstvo za ovo, ali nikako ne nalazim,cak nisam uspio naci kako ocitati CID telefona i sve njegove informacije,pa sam u naslovu...
ako mi neko moze dati path i naziv filea od zvuka za izvjesce. htjeo bi ga promijenit al neznam ga naci jer se ne snalazim sa farom. k750@w800. tnx
Frend ima K750i i javio mu se problem. Dakle,na mobu se nikako ne gase diode na brojevima 1,2,3 i na svim tipkama iznad prvog reda brojeva (joystick,tipka za "povratak",C.......) Kad se zakljuca tipkovnica,nakon nekog vremena se diode trebaju pogasit,a ove koje sam naveo i dalje se ne gase,i isto...
skino sam sa se-nse par animacija, sve su .gif i preimenujem ih u "SHUTDOWN_IMAGE_SEMC" i "STARUP_IMAGE_SEMC", znaci bez ikakve ekstenzije, i stavim ih u tpa/preset/system/settings, i naravno, ne rade:dunno:, a niti mi splash(isto animacija- .gif) ne radi, stavim ga u...
pozz svima....zanima me dali bilo koji firmware od w700....podržava flash menije..ako podržava to bi bila jedna zakon stvar za sve vlasnike k750/w800 modela :beer:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma