Bok svi... Imam se k550i koji je flashan u w610 i sve je u redu ali ne znam kako staviti nove skinove za walkman player?? Pomagajte!!!!!!! PLS! :dunno:
Zanima me dali je netko kupio ovaj mobitel (crni, zelena tipkovnica) u tele2 ponudi.... uskoro mi istice ugovor, pa sam malo gledala ovaj mobitel... najviše me zanima dali je rješen onaj problem s pucanjem tipki... pa ako ga je netko kupio, ili zna nekog tko ga ima, zanima me dali je problem...
Nigdje nisam vidio da je bila ovakva tema, pa eto. Nemam pojma gdje da ju stavim pa sam ju stavio u cafe. Dajte modovi ako je potrebno premjestite temu u podforum SonyEricsson. Stvarno nisam znao gdje da ju stavim. Eto, postajte svoje full moddane, patchane, flashane i što sve ne SonyEricssone....
Malo sam ga preeksponirao...ali vidi se dovoljno :P
Zdravo svi! Evo ovako imam 2 pitanja: 1. Može li mobitel k550i koji je flashan na w610i otvarati flash teme i imati flash menije???? 2. Ako može,kako to napravit (staviti flash temu i dodati te menije)? Molim vas to mi treba sto prije! ;) Hvala svima!
moze li se sa k750i vodafone kako soft kompletan skinuti na komp i kasnije vratiti taj isti soft, verzija ista i iste ikone i isti programi i iste navi tipke, nakon sto sam mrdo po flashu, driveri za zvuk,kameru, w800, i itd. nemojte samo SEUS spominjati jer od njega iamam sve moguce tegobe...
Zanima me dali se moze SE K610 fleshat da bude walkman?
dakle trebam navedeno u nasovu onaj menu.ml, i kak se to stavi pomoću xs-a
stavio sam si Kriomag 21.91 camera driver i kad po mraku slikam treba mu 5 sek da uslika i necini me se da su nesto bolji drajveri pa bi bio zahvalan da mi neko da druge drajvere fala
Upomoc, kad krenem flashat k750i javi neki error (failed to flash).Kaj da radim??? :cry: :cry:
Trazio sam al nisam naisao na neke konkretne rezultate. Znam za http://www.topse.ru ... jel ima jos kakva slicna stranica za download ovih gore navedenih stvari. Hvala Vam...
išao sam osvježit malo soft na K800 i sve je lijepo odradilo i na jednom dojde do 100% u nagdograđivanju softa i stoji vec jedno 5min nikaj ne javlja da je završilo kao što bi trebalo....(jednom sam flasho Z310 i izbacilo je grešku i nisam ga mogao upalit no nakon ponovnog pokušaja je dovršilo i...
Da li je moguće ikako vratiti sliku koja je poslikana mobitelom prije jedan dan i nakon toga obrisana? Postoji li kakav način?
stavio sam neki menu skinut sa iprotebe.cz i kad ga stavim u mob preko xs-a pise mi-"Errors occur in the menu.ml file. This may render the menu unusabel."...i nema mi nikakih slikica u meni nego samo slovima gore piše
Molim pomoc profesionalca.... Nestala mi je kamera sa mobitela:crazy: Odnosno nemogu ju pokrenuti ni otvaranjem poklopca ni iz menia. Kamera se na kratko upali i kad bi trebao viditi sliku ugasi se. Kad udjem u meni preko >*<<*<* nema kamere na popisu pod softver iza LCD-a gdje se nekad...
ne znam dal sam dobro ubacio pitanje u pravi topic... ak ne premjestite... naime imam problem s SE K800i.. ne želi mi poslati nikakve podatke na drugi mobitel preko bluetootha i infrared porta...dok ja mogu primiti podatke.. zna možda netko u čemu je problem? probal sam sve opcije,...
kad zelim upaliti seus izbaci mi ovu poruku, nije mi jasno kakva verzija macromedie??:hm: a, imam najnovije verzije flash playera i shockwawe-a, sad sam ih skino
prije jedno 2 tjedna na mom w810 pocea san imati problema sa kontaktima na ulazu za slusalice, punjac, kabel... kad ustekan slusalice u 20% slučajeva ih prepozna, a u ostalih 80 moran opet istekivati i vrtit s njin dok je ustekan da bi ih "uvatilo", isto je sa punjacen i kabelon za PC(kod kabela se...
Otvorim kameru, odaberem predmet snimanja,stisnem gumb kamere (sa strane) onaj okvir pozeleni, i nikako ne mogu uslikat.Stiscem gumb do kraja, ali nist... Tipka radi, inace ne bi ragirao,tj. ne bi se okvir zazelenio.
Dakle, da li je moguće napraviti unlock K200 sa vip-a na simpu i na koji način?
kada uključim noćni način za snimanje videa ne primjetim nikakvu razliku tj čini mi se da ga mob uopće ne uključi. u čemu bi mogao problem http://www.cafe.mobil.hr/images/smilies/c018.gif
ovako sada kada sam napokun sve pokopco oko modanja, i mislio da sam konacno sve vratio na staro na mobu, frend mi je jucer poslao mms a ja ga nemogu primiti, pa dali mi netko moze dati mms i internet postavke ako je sta krivo u temi molim moderatora da promjeni to a ne da odma izbrise temu
jel se moze nekako namjestiti da se video pocne reproducirati u "standby-u" na k800, sa k810 najnovijim softom?:comp:
Imam gore navedenu veziju softa. Citao sam na grupi da postoji novija verzija medjutim kada pokusam napraviti update onda mi kaze da je ovo najnovija verzija. U cemu je kvaka ?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma