neko vrijeme imam ovaj w200, vodafone soft. uglavnom, kad razgovaram i slusam walkman, svijetlo se prigusi ali ne i ugasi. to kvar neki, do softa ili sto? zdere mi bateriju i ide mi na zivce, pa ne znam da li da ga nosim u servis ili se moram pomirit s tim...?
Koristim vip i kada se spajam na vodafone live portal ( na druge nisam ni išo) moj preglednik u w 880 ne prikazuje sav sadržaj i kad gledam slike mutne su i pomiješane su boje, koda je neki bug, skinuo sam operu mini i ona prikazuje sve savšeno, al sam skužio da mi je za par minuta surfanja pojela...
Nakon fleshanja softwarea od W800 izgubio sam backlight na ekranu. Kako sam i bio rastavljao mob danas ne znam da li problem do flashanja, ali pretpostvljam da nije jer sam ga već par puta prefleshao, ili do displaya. Ima li nekoga iz Rijeke da mi proba drugi display ili ovaj proba kod sebe da znam...
znaći problem je ovakav, kad pokušam upaliti mob on pokazuje samo bijeli zaslon koji blica, i na tome ostaje, neče se pokreniti dalje! zna li netko u ćemu je problem i kako to popraviti! a evo i šta sam napravio s njim, par puta sam ga spajao na komp, prvi puta mi je prepoznao mob, i kad sam ga...
http://www.topsony.com/forum/local_links.php?catid=346 ako neko ima ko može tamo skidat filove zamolio bih ga da mi skine ovaj i uploda na rapidshare ili bilo di drugo da mogu skinuti
K750i kad ga upalim nakon uspjesnog flesanja pojavi se ono sonyericsson a zatim se pojavi ekran na kojemu pise please wait...cekao sam 9 i pol sati ali bezuspjesno...s gdfs-om je sve u redu...evo i slike Što da učinim...čitao sam na nekim stranicam da se to vec događalo i da se to rješava u...
uglavnom, nakon što sam promijenio masku, nemam uopće izbornik na svom se w800. znači kad upalim i imam izbor mob ili player, joystick ne reagira i dolje pri dnu ekrana uopće nema "odaberi" i što već bude s druge strane... i kad ga gasim, slika nije preko cijelog ekrana, a bila je... ova u tom...
nije da je neka novost jer isti je ko i V640 samo je ovaj bez vodafona.... specifikacije: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k630-2146.php
našao sam da se od k310 može napraviti w200... al nigdje nemrem nać taj firmware... pa ako neko nađe jel može link fala
evo ovak, da budem precizniji, jer mi može netko preko FAR-a izvadit svoj FS. trebam to jer ja svoj šugavi k750 ne mogu flashat jer je brown, cid 49. pa ako mi netko može izvadit svoj FS i uploadati ga nekam il mi pošaljite na msn, ja ga onda preko FAR-a prekopiram na svoj k750 i onda bi kao trebao...
Jel postoje noviji driveri od ovako mi piše camera SW version 3.0 i ostali driveri za v630i,ako netko zna pa nek mi da stranicu ili neš.Hvala
Ja cuo da se nemoze.... nek me netko ispravi.. trebao bi jedan 098 unlockat... podrucje Rijeke... THX!
kako dekodirati S500i kupnjen u tele2
znači, nabavio sam masku i planiram je promjeniti, no u jednom tutorijalu za rastavljanje sam čitao da kada jednom skinem originalne vijke, da ih ne mogu koristiti opet nego isključivo nove nekorištene pa me zanima jel to istina? i gdje uopće naći tako male vijke?
Imam znači SE k510i i nedavno mi je bio na popravku,gasio sam od sebe.I popravili su mi ga i nije prošlo niti dva tjedna i opet problemi,naime kada ga upalim pojavi se bijeli ekran i ništa se ne dešava taj bijeli ekran stoji cijelo vrijeme,nemogu ga niti ugasiti jedino izvadit bateriju pa opet...
Vjerovali ili ne, poslije Božića izlazi brandiran SonyEricsson PlayStation mobitel. Evo i linka: http://www.pocketgamer.co.uk/r/Mobile/PlayStation+Phone/news.asp?c=3996
Ima li gdje za kupiti maske za k550i da izgleda kao walkman (jer je flashan u w610i) ??? BTW uploadajte neke slike od "tuningiranog" k550i ako ima :smart:
Znači,ne želi zabilježit propušteni poziv nego umjesto da ga zabilježi otvori onaj prozor sa shortcutsima,a poziv također nije zabilježen u meni->pozivi.:confused:
Naime, imao sam k750 vip, pa sam ga flashao na w800, te ga vratio na k750 po uputama sa foruma (otisao mikrofon), ali sada imam neki izbornik defektni da defektniji nemoze biti, i jos mi stalno vrti po ekranu neki trceci shit, pise: WELCOME READY TO RECEIVE MESSAGE i jos mi druga navi tipka sluzi...
Imam Windows Vistu i nemrem instalirati USB driver za se w810i,imam drivere na cdu ali nema za Vistu.Kaj da radim?Ima li toga za skinuti,trazila sam i nista? Kako da USB driver od moba proradi na Visti?Nadam se da ga ne moram izbrisati i natrag staviti Windows XP???:hm: :creep: :spam:
Cuo sam da kod onih mobitela kojima je recimo ogranicena max. memorija do 1 gb kada bimo stavili karticu od 4 da se onda dosta rusi sustav (recimo k610). pa me zanima da li je to istina i da li onda postoji neki soft za to rijesit?
Yo all :D Zanima me ima li gdje na netu kupiti walkman naljepnice (ili neke druge). Želio bih da moj k550i @ w610i izgleda malo "luđe" :gun:
nasao sam na netu zvucnike za mp3 player koji bi se uz adapter mogli spojiti na mob. kostaju 65 Kn, upisite u trazilicu chipoteke zvučnici za mp3 www.chipoteka.hr i ponudit ce vam crne i bijele pa me zanima dali je neko oco kupio i kaki su dojmovi, cijena je stvarno super
Da li se može nešto napraviti sa original usb kabelom, tj. da radi i kartica od T-mobile-a? Zanima me samo otključavanje, pošto mob ima još garanciju, tako da se moževratiti natrag lock. Ako ne ide, gdje se može to napraviti, okolica Daruvara, Bjelovara?
Nakon sto se je oprao u vešmašini izvadio sam ga rastavio ostavio da se posuši jedan dan pobrisao sve sto sam mogo...sastavio i ne pali...kad ga uštekam na punjač bez da stavim bateriju gore svijetli ona crvena lampica!!! ali kad stavim bateriju vise ne svijetli Što da napravim???Mogu li ga kako...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma