k750 znam otkljucat i to sam napravio sa obicnim kablom, e sad zanima me jel moguce sa istim tim kablom otkljucati i z530 i s kojim softom se to radi.... Ili moram otici lokalnom unlockeru?????????? ThX
Pitanje isto kao i u temi.
Citam ove vase tutoriale ali toliko je toga napisano da sam se stvarno izgubio... Dakle, imam K750i, htjeo bih ga fleshat u npr. W800/K800 voteva, instalirao sam taj setool ali on mi jednostavno ne prepoznaje mob! De nek mi netko ako nije problem korak po korak objasni sta i kako. Jel ima neka...
dok sam skidao glavnu plastiku potrgao sam tipku za palit mob i sad me zanima ima li za to nekakvi patch ili cu morat sve mjenjat
Ej jel bi mi tko htio pomoci!!!imam sjebani gdfs...tak je imal i moj frend pa si je od nekog lika nabavil njegov backup gdfs i mob je proradio.... pa ako bi netko bio takoo dobar da napravi backup gdfs-a???? K750i,cid 49 red Ljudi preklinjem vas mob mi ne radi....dajte!!!
Kad ga idem otvorit trazi me customerID i password?? Sta tamo da upisem?
Postoji li USB driver za Vistu od navedenog mobitela? Hvala!
jer može netko objasniti sve te pojmove???:bat: :bat:
v2.2 - DB2010 Brown-bug fixed - Added unlocked DB2000 CID49 loaders - Smartphone Auto CDA Change - CID-upgrade for DB2020 CID49 - New IMEI-database - Memory-type selected flashloader, fixes error with i.e W550 http://rapidshare.com/files/60182415/XS__v2.2.rar
ovak, flashao sam k610u w610, ali kad idem pod customization i stisnem flash stane na activating file system, jer zna netko u čemu je problem, dajte plz pomozite stari će me ubit jer mi može neko poslat fs od k610, pa da probam vratit sve nazad
Hej! imam sony ericsson v630 koji ima cid 52 pa me zanima ciji softwer mogu stavit gore odnosno od kojeg moba? Ako je to vec bilo na forumu onda di se nalazi objasnjenje kako stavit na v630 neki softwer drugi.
GDFS BACKUP NE SNOSIM NIKAKVU STETU ZA POSLJEDICE! Nakon dosta zahtjeva odlucio sam napraviti ovaj thread :D 1.Najvaznije je napraviti backup sa faro-m u slucaju da se nesto za*ebe pa da nebi mene okrivili. 2. (w800 i k750 imaju isti "Start i "Length")
Ovako ljudi prvo pozzz svim forumasima,a moj problem je sljedeci : Imam IC MA660 ali nikako nemogu da skopcam k700i,jednostavno komp ga ne vidi.Ima li ko kakav prijedlog,da mi javi ako moze,pozzz...
Da li je K800 kupljen u T-mobile kodiran?
Evo kako naslov kaže, da li se može K800i otključati? Da li ga je već netko dekodirao?
zanima me kako se stvara block lista na K750i, dakle blokada poziva i poruka s određenog broja, da li za to postoji određeni program ili ta opcija vec postoji?
Dakle,kao sto je receno u naslovu trazim flex kabel za w800/k750/d750..to je onaj kabel na koji su spojene led-ice od kamere i prekidac poklopca kamere.. kod mijenjanja maske mi je taj kabel (u biti folija) pukla i sada mi ne rade led-ice ni prekidac poklopca.. dakle problem je taj ako ne...
znaci trebao bi promjenit display ako se moze=?nije ono totalno ali vidi se jos pisat i zvat,,, koja bi bila cijena i koliko kosta ugradnja ili ako mi je jeftinije da ga prodam..kolika bi bila cijena?
Dakle problem jesljedeci, FAR. Skinem i itd sve radi, ima cak i izbornik sa k750 w800 cid 49 i to sve po obiljezim (dcu 60 brzima cid 49 brown) i onda famozna tipka c i ustekam kabal u komp. Sve ok, udjem u FLASH i pise coming.soon SAD cim kliknem da bi usao u FS mob se pali i klasika na ekranu...
Daklem, kada mi se tipkovnica zakljuca, svjetla na displayu se ugase, tj mobitel izgleda kao da je ugasen. Kako podesiti da se vidi slika koja je na displayu cijelo vrijeme? Mora da sam glup. Hvala...
dakle molim nekoga tko ima k750 vip vodafona i da im aonaj izvorni soft da ga sakine na komp pomocu FASR a i stavi linkove HVALA btw sa seusom sam flesao svoj mob i molim sve koji misle seus predlozit da to ne cine naveo sam sto bih zelio te molim ako moze netko da to posta HVALA EDIT:...
Trebaju mi upute za dekodiranje sony ericssona k750.Pomažite
evo pokvario se k750 i nemogu ga upalit nisan ni flashao niti išta i odnio ja na servis kad za tj dana iden vidit jel gotov kad mi kažu da se nemože popravit WTF??? :tomato: :tomato: :tomato:
Znaci evo ovako... jucer htio nesto da slikam oko pola 8 i on mi napise da je kako se zove trebam uploadat camera driver... aj nisam ja na to obraco puno paznje reko lagano cu mu ubaciti novi driver za kameru..... ali onda negdje oko 22. sata uzeo ja mob da vidim koliko je sati a ono isto kao da...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma