Pozz svima. Imam prob sa mrezom na vec spomenutom mobu. Naime kad sam ga nosio u servis kkazu da se mora nabaciti novi soft. Meni je to pomalo glupo jer fakat mob radi odlicno osim sto nema mreze. E sad me zanima jel stvarno moguce da je to razlog, da ja ne bih dzabe placao stavljanje novog softa...
ovako kada si zelim nesto poslati preko bluetootha,pise mi memorija puna izbrisite 1 ili više stavki,a ja na mobitelu imam jos 32 mb slobodno,a na kartici oko 30mb,i stvarno ne znam u cemu je problem,molim pomoc!hvala
Napravila sam - K750/D750 MODDING: flash u W800, teme/ikone, audio/cam/display driveri... - sve po tutorijalu -http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43736- Mobitel je bio zaključan na 098 mrežu, međutim nakon flasha ne prima ni jednu karticu (simpa, vip..) Da li je mobitel ovim postupkom trebao...
prvo želio bi se ispričat ako več postoji tema al ovo mi je fakat hitno znači htio bi u mob nabacit driver "ignore the closed latch" da kamera radi bez otvaranja poklopca i zanima me u koju sistemsku mapu stavit taj driver jel u ono "driver-cam"? Radi se o w800 Hvala!
dobio sam za rođendan bt za komp i sve radi ok, i sda me zanima dali ima neki prog slican jm2pc ali da je full a ne trial i da je jednostavan, vidio sam na yotubeu da se sa jm2pc-om moze vidjeti desktop na mobu zato mi je zanimljiv prog. ali nemam full pa me hebe.
Čitao sam na jednom stranom forumu da nije isto nadograditi soft od doma,tj preko neta i u servisu. Kažu da se kod ove "kućne" nadogradnje ne izbrišu svi podaci,a da se kod ovog u servisu stavlja baš čisti novi soft... Zna li itko nešto o ovome,odnosno može li to netko potvrditi?
Imam SE 810i koji u meniu ima sve vezano uz T-mobile, tako da mi ne da spojiti se na internet i sve ostalo vezano uz to, budući sam ja na VIP-u. Sigurno mi netko može pomoći kako da riješim taj problem. Unaprijed hvala!
Pomoć.imam v630i i kada sam snimao nove drivere za kameru piše da zatvorim sve ostale aplikacije a niti jedna nije upaljena a probao sam ih 4-5 i niti jedan neradi(svi kazu to isto) pa ako mi netko moze pronaci defaultne drivere za v630i puno bi mi pomoglo. Hvala!
evo ovako treba mi main i FS firmware CID49 za k750.nedmogu cekat 1 mjesec na topsony pa bi mi puno znacilo ako bi netko poslao neki link gdje to ima. Hvala!
jel se moze nekako povezati na drugi mobitel i uzet mu multimediju?recimo prek ojava prograama....k750 se ima
Za one koji pate, ali si ne mogu priuštiti, stiže nova nada: http://telefonino.leonardo.it/Sony-Ericsson/Notizie/n15471/sony-ericsson-w200i.html
Imam k550i@w610i i znam kako uploadati swf fileove(flash menije) u mob ali kad ih idem uploadati više samo mi jedan radi??Je li moguce vise njih uploadati odjednom??BTW za uploadanje koristim setool2lt.
jel mogu kako napravit backup igara i programa na k800, da ih ne moram ponovo instalirat kad flashnem mob? sve su mi igrice i programi na memorijskoj, ako je to bitno
da li neko ima kakvu informaciju o ovom firmwareu i sta ima novo u njemu i normalno gdje se moze skinuti info je sa topsony stranice hvala unaprijed
Sad mi legica pokazala njezin k510 i bilo mi nesto cudno.... isprva sam mislio da joj je otisao display (rekla mi je da je to nakon pada mobitela), ali kad sam malko bolje pogledao, sve se vidi, ali onak malo sastrane i tako... ako je nesto bijele (npr neki detalji na slici), vide se normalno, a...
Je li ima ko kakvo rijesenje... kad pokusam da udjem na igre ili programe.. pise da ne moze ... imal kakvog spasa :cry:
imam SE W800, i joystick šteka u svim smijerovima, garancija je prošla. kako se kreču cijene izmjene joysticka, i u koji servis otiči u Zagrebu?
Dakle trazim gdje cu downloadati najnoviji sw za Z530i i jel se on moze upgradati na neku drugu seriju. Znam da u w300 nije preporucljivo zbog ekrana i radia pa jel ima neko koji su hardverski identicni. Koja je najnovija verzija sw za Z530i i ako ima HR jezik u sebi a ako nema svejedno je. ...
Na SE z310i lampice(svjetlosni efekt) sa strane svjetle i dok se puni baterija. Nikako da se napuni, svjetle i kad se puni ugašen. Pod opcijom svjetlosni efekt-isključeno, ali svejedno svjetli(zasvjetli svakih par sekundi) a na ekranu se stalno pojavljuje natpis optimizirano punjenje. Ako netko...
Naime pratim ovaj forum posebno SE sekciju i sad sam došao do dana kad sam prodao moju ljubav P910i, sad sam ostao na K750i, pred istekom sam preplate u VIP-u, imam oko 2000kn, sad sam čitao dobri 3-4 sata na netu o SE modelima. U igri su: - P1 (moj san, cijena mi je 2991kn ako produžim...
Prvo, dali je ovo moguce? Drugo, zasto bi ja ovo radio? Zato jer sam nedavno uzeo web'n'walk, a k610 nema podrsku za EDGE. E pa sad dali ej uopce moguce da sa drugim programom "dobijem" podrsku za EDGE? Znam da je glupo razmisljanje, al prijatelj je imao VMC, bez podrske za HSDP-a, skinuo novi...
trebao bi ovaj prog ak neko ima http://www.gsmfreeboard.com/forum/attachment.php?attachmentid=1778&d=1158921951
NE mogu se snac u onom pretrazivanju, pa moze li pomoc molim vas... Dakle radi se o tome, kada ulazim u Igre i Programe na k800 pise radnja nije uspjela?
pitanje iz naslova, vidio sam samo da ima za skinut original mobile graphic s iprotebe.cz, pa ako neko zna...
mobitel je počeo sam od sebe se smrzavati. Ne može se ništa dok se ne izvadi pa vrati baterija. Obično se to dogodi kad je negdje na hladnom, stol, preko noći, napolju... Sve dok se nije htio više upaliti, "bijeli ekran smrti" i ništa više. Garancija je vrijedila i majstori s servisa ga oživili,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma