Može li se ikako maknuti naziv mreže koju koristimo na mobu?? Npr. Ja imam k550i (flashan u w610i) i koristim TELE 2 mrezu i tako me živcira :mad: kad mi nasred nekog cool wallpapera piše TELE 2... molim pomoc
Pozdrav!Pošto nisam registriran top.se ni na nikakvim forumima molio bih link za download određene drivere...evo 1)camera driveri za Z530i koji poboljšavaju kvalitetu odnosno koji su najbolji 2)imam ToShara mega acoustic 1.6 trebao bih ove 1.7 i 1.8 beta i jel oni rade na SE Z530i 3)display...
Hipotetsko pitanje, šta se dešava ako tri puta ukucam krivi phonecode u mob. Mob se vjerojatno zalocka, nisam ispitao :) Kod starih siemensa se to rješava ponovnim unlockom, a šta ovdje. Mob je već dekodiran.
zanima me gdje ima za kupiti baterije al ono malo jace :D recimo za p990i dobro me sluzi 950mah al di recimo ima za kupiti bst-40 1120mah? i dal ima kopija ili treba pljunuti cca 350 kuna? neki online mobi shop hvala
Evo prije mozda 2 tjedna san kupio novi k800 u t-mobilea. Sve super zadovoljan. A evo prije par minuta okinen sliku, a ono skroz crna. Probam opet, opet crna. Primjetio sam da blitz uopce ne opali, a kad ga iskljucim slika je normalna(bez blitza). jel ima neko slicni problem?? PLZ pomagajte...
Evo ovako. Imam simpa karticu na k800, ali i tele 2 koju ponekada upalim i pregledam da li ima sta na njoj. Danas kada sam izvadio simpu i stavio tele 2 karticu, i htio upaliti mobitel, on neće upaliti. probao sam staviti na punjač, da nije možda baterija prazna, ali isto. pokušao sam i simpa...
Evo,imam d750 flashan u w800 i kada idem ubacit patch preko far-a,javi mi se slijedeca poruka: Error Script flash_mode execution error! Error code: 0 Dakle,ta poruka mi se javi kada mi vec ocita mob. i kada stisnem flash(kada odabirem izmedu flash i fs).. Molim pomoc i ispricavam se ako...
na se-nse forumu sam vidio kao da tip ima za w300 7.1 javu i tip je stavio link ali file deletan pa ako netko ima molim da uplouda ili ako ima link da da, zahvaljujem
kolega mi ima w850i walkman,koji ima cid 51....jel on moze ista fleshirat.....pomoc!!!!!!!!!
može li se na se w810i primati fax i ako može kako
di ima za kupit,al ona od 900,imaju u chipoteci al od 500,necu to,bezveze...
Naime prije je radilo na principu da kad pomaknem zatvarač kamere u livo da se kamera auomatski pali, sad se ništa ne dešava, probao sam sve, od vraćanja moba na tvorničke postavke pa do lupanja glavom u zid ali ništa? Nema garancije? Je li to nešto gadno? Slična iskustva? Koja lova može da...
Vidio sam na Wotanu R4EA031 CID 49 i R4EA31 CID 50. U čemu je razlika, je li moguće da nema novije verzije softa. Ja ovu prvu imam skoro godinu dana, inače sve je ok.
Evo ovdje možete uploadati skinove za Walkman player na SonyEricsson mobitelima. Evo za početak: Walkman player skins
Ako sam ja dobro shvatio sta je to... neki uredjaj koji se ubbaci u tel i pomocu njega se mogu koristiti 2 kartice ne istovremeno ali se mogu koristit.... intresuje me da li to postoji za K750i; koliko kosta i gdje se moze nabaviti... iprednosti i mane
- FSX 2nd Generation Added - Full FS Explorer: Upload single files, upload multiple files (Drag and Drop), delete files, make dir, browse FS - Added unlocked DB2000 CID49 loaders - Richedit replaces ListBox log - colourful! - Resize of dialog when entering FSX - CID-upgrade for DB2020 CID49 &...
jer ovo servisni http://oki.tomsoft.hr/MICROLINE/images/se_dcu11.jpg
naslov sve kaze..dali neko ima taj pack s hrv jezikom i ak ne kako ga ubaciti ??
nitko na forumu nije spominjao taj talefon. Nigdje u trgovnima ga nema, a najljepsi je se ikad napravljan....
http://rapidshare.com/files/66029861/pack.rar evo ovde imate layout bez operator logo,bez scrollbar, sat i datum pomjereni ispod baterije...imate takodjer fontove koji izgledaju super( bar meni :) ) i spinnin' temu koju sam editovao... probajte pa recite kakvo je.. meni je cool i ako hocete da...
:bigjump: :beer: Sta mislite do koje ce rezolucije ic? Oce li kakve nove stavri ugrađivat u naše ljepotane npr. mali projektor, male cd-romove!?
imam k750 koji je spojen na komp preko usb-a i konfigurirao sam dialup vezu preko njega tj. glumi mi modem al je spor ko blato (9 kbps), ne znam jel to zato sto mob komunicira sa kompom preko usb kabela i kolika je uopce protočnost usb ili je stvar u nečem drugom, pa ako netko zna kako ubrzat...
Pitanje glasi kako na doticnom mobitelu u poruku staviti jednu od EMS animacija... naime, cura nabavila mobitel i nikako ne moze skuziti kako staviti animaciju u poruku. Prije je imala Z525 i u opcijama poruke je imala tu mogucnost, medjutim u Z310 je nema... Najprije sam misio da mozda mob nema u...
sve sam ucinio ok,instalirao usb drivere pokrenu xs,konektirao se na mob i oznacim flash file system,izaberm fs od w800i i stisnem flash i kad pocne flashati pise Sending flashblock 1/291 i tu stoji i na jednoj crtici od onog loadinga i nikako da se pomakne. sto trebam napravit?? koristim xs 2.2 i...
E ljudi skinuo sam GANT menu (koji je fantastican) pa me sada zanima dali mogu i kako mogu da zamijenim to na svom modovanom k550? Ajde ako neko zna da mi malo pomogne... Hvala unaprijed...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma