evo vidim da nema nigdje tema za ovaj mobite,upalim xs,sve fino ocita mob i onda kad idem stavit driver pojavi se ovo i ja naravno pritisnem stop to ovako izgleda pa ako netko zna u cemu je problem 13:07:59| Turn off phone 13:07:59| Hold C Button on phone and connect phone. 13:07:59| You...
E... molio bih vas firmware hrvatski za ovaj mob! Mob je na vodafone live softu! Bi li to mogao izvest bez problema se xs++?? (btw uspješno sam flashao k310@w200 hvala MASVI I MODU!) hvala jel to mobitel v630(ne w630)?? i jel ima u orginalnom softwareu walkman??
imam se k800i i malo sam tu citao na forumu i pokusao updatati svoj mob!! ali? bezuspjesno!! Zadnji onaj prozorcic pri nadogradnji softveri gdje pise "ne iskapcajte telefon dok se ne dovrsi nadogradnja" mi jednostavno stane na 94% i stoji tako????? a onda mi pise nadogradnja nije uspjela,...
evo ovako...posto nisam jos nabavio karticu od 1 ili 2 gb koristim ovu od 256...e sad na nju mi stane 30-ak pjesama (320kbps ma duzina i sve)...e sad tih 30-ak pjesama dopi*di nakon nekog vremena pa pocnem slusati radio...i sad ja navikao na slusanje radija i sve to tako lijepo kad cujem ja prije...
Od danas K320, koji nije moj, nece sluzbeno da se ukljuci. :) Samo nakon paljenja bude onaj blue/black screen i nista, stoji (BSoD :]). Ja sam pokusao preko SEUS-a da mu nabacim novi firmware, ali bez uspjeha. Samo kaze "pokusajte ponovo". Kad ga stavim na punjac, ne konta nista, tj. ne...
Zahvajujuči madnessu99 skinou sam : K800_R1JC002_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn K800_R1JC002_FS_T_MOB_INT_B_RED52.fbn K800_R1JC002_FS_T_MOB_INT_A_RED52.fbn K800_R1JC002_FS_EUROPE_3_RED52.fbn K800_R1JC002_FS_EUROPE_2_RED52.fbn K800_R1JC002_FS_E_PLUS_RED52.fbn...
Bok ekipa, ovako, buraz kupio W200i, kaze da mu baterija koju ima mob slabo drzi, pa je pitanje, da li se moze i gdje kupit jača baterija za taj fon? Hvala
Molio bih onoga tko ima slijedeći soft da mi pošalje na mail, može i link! HVALA unaprijed !! K550_R8BA024_FS_S_E_EUROPE_RED52 K550_R8BA024_MAIN_GENERIC_LI_RED52
Da li postoje driveri koji mogu staviti na mobitel makro?
Da li je moguce na tom mobitelu povecati rezoluciju izmjenom nekih postavki i softvera? Interesira me jos, da li W810i moze imati softver kao K610i? Drukciji su meniji, po meni pregledniji... Hvala.
Zanima me da li se moze ostetiti zvučnik sa tim driverima kada je na najjače mislim svi govore da su dobri barem na stranim stranicama
Molio bih pomoć! Stavio sam obični software u k310 i sad kaže za neki konf eror. Molim vas da mi date laungage za nj. hvala
Vidjao sam da i mnogi koji postavljaju svoju log ovde na forumu imaju ovo upozorenje... Takodje prvi put kad sam konektovao svoj k800 na XS++ dobio sam ovo upozorenje, ali sam mislio da je to normalno jer skoro svi imaju ovakvo upozorenje... Ali sad vidim da po nekim stranim forumima ima...
Imam w810i i pao mi je, kao i par puta, ali ovaj put mi se sj..... ekran!!!! Pa me zanima kolko dođe novi ekran, i dal se uopće isplati kupiti!!!
kao sto i naslov teme govori gdje u zagrebu ima kupiti styluse za p990 a da nije crazyshop jer mi treba sto prije, a da narucim iz crazy shopa doslo bi mi tek u ponedjeljak
kako se onda blizzard zove program koji podrzava sony ericsson w2ooi i moze tko metniti firmware i hrv jezik tu,jel meni se nece spjiti na usb. pliz pomocccc
slusajte ja imam sony ericsson w200i,inacica softvera cxc1250719 r4gc012,i koristim se programo xs++3.0 beta,svaki puta spojim mobitel drzim c i kaze not phone connected,a kad stavim na instalaciju usb flash driver on mi stane i stoji i nece instalirati dali netko molim vas moze poslati tu na...
1. dali je to muguće staviti na w800 2. ak da, kako??
U mobile phone monitor mi normalno prepozna mobitel, i disc to phone mogu koristit ali u Sony Ericsson File Manager mi pise da phone nije conected i nikak da to osposobim. Kaj trebam napravit da mi se phone conecta u Sony Ericsson File Manager-u?
Nov sam na forumu, ali čitanjem sam skužio kako, a odmah i flashao svoj K550. Nije bilo nikakvih problema, samo mi fali HR jezik. Molim nekog ako ima ili može skinit sa topsony W610_R6BC002_FS_S_E_EUROPE_RED52 ili W610_R6BC002_FS_EMEA2, MAIN i custom pack. Ako ima noviji MAIN, FS i CP, može. Bitno...
kako ubaciti i da li se moze uopce ubaciti u v630 U naprijed zahvaljujem.
Htio bih dodat ToShaRa Mega Acoustic v1.6 na K510i. Znaci da soft ostane isti a samo se to doda.Vidio sam nacin kako se to radi na W810 ali kolko sam ja shvatio tamo se mjena i software. Skinuo sam USB Flash Driver i XS++ i spojio sam pc s mobom ono s drzanjem c i to. I imam taj patch u...
Imam problem na ovom mobitelu.ja mogu slati poruke, ali meni ne moze niko poslati. mislim kad posalje poruku nikad mi ne dodje... gledao sam opcije da nije sta do toga...ali nije. u cemu je fazon??
Dakle trebam otkljucat ovaj mobitel a nemam kablo. guglo sam ali nista, skoro svi nacini zahtjevaju dodatnu opermu a ja bi ga htio otkljucat s IMEI-om. Pretpostavljam da je zakljucan na Tele2 jer Vip i Simpa karticu ne prima. Gdje i kako?
Kupio sam K610i i nisam dobio karticu i sad pošto bi dosla kartica od 128mb
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma