Molim vas jel mi mozete rec gdje cu nac original menu.ml od v630 jer sam zajebao.Kad ocu u izbornik kaez da se obratim serviseru il mrezno moperateru i nece da ude. Please help me.
Mogu li kako promijenit ikone na ovom mobu?? mislim stavit ih s xs++ u menu?? ako ima tko link... hvala!
Eh, da vas pitam, jel moguce radit unlock za K550, radi li se to? I jos jedna stvar u servisu su kazali da K550 moze imat 2 neke verzije tog zastitnog chipa, 51 i 52 i taj 52 koji je noviji je tezak za unlock i kosta 50€ a 51 se da odradit i za 25€. Jel to lafina i kako to ustvari ide, da mi netko...
Kupio sam mobitel na pretplatu od naseg glavnog mreznog providera Bh Telecom... Ali mogu mi samo njihove kartice...a imam jos jednu karticu od Eronet-a ali ne radi mi na mob-u. mob je flashan u w610.. ima li kakvo rjesenje osim sto ga moram nositi u servis ?:Puke:
Da li neko moze uploadovati firmware sa srpkim jezikom i custom files za ovaj model? Mislim da to ima na Topsony, ali nemam pristup za download. Hvala
Surfao sam po se-nse forumu i slučajno sam naletio na ovo: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16415&st=0&start=0 Tu se spominje kako se može s tim shebati mob, posebno ako se mijenjaju nekakve varijable vezane uz SIM-lock. Zanima me jel se taj dotični SIM-lock krije u GDFS-u te je...
Kao što sam obećao evo i reviewa Sony Ericssona T650. Do sada sam uvijek imao SE mobitele i pravi sam njihov fan, od T200, preko K700, K750, W810 i sada T650. Na početku samo da napomenem da mobitel puno ljepše izgleda u živo nego na slikama, a što se više družim s njime sve mi je ljepši i...
Jučer sa napravio update sa sony ericsson stranice za svoj V630i (detaljno sam sljedio sve kaj su mi rekli) i nakon toga su neke stvari krenule u krivom smjeru!!! Ne bilježi mi zadnje pozive (ni primljene ni odlazne ni propuštene) Kad udem u imenik na jednom djelu samo se ugasi i ponovo upali.....
Po cem on daje ta slova? W znam da je Walkman.
jeli ima negdje patcheva za v630 i k610? htio bih promjenit sms fontove ili maknuti logo operatera i sl. :mega:
Znaci evo nedavno sam saznao za ovaj sajt,i vidio sam da se mobiteli mogu fleshirati i neki patchevi na njih stavljati da bi dobili neke dodatne funkcije...Znaci imam SE w800i Pa me zanima sto se sve dodatno na njega moze staviti i kako se to radi....Hvala Posebno me zanima stavljanje passa na...
Evo ovako... Imam mobitel SE K550i @ w610i i odjednom mi bluetooth prestaje raditi.Teško (skoro nikad) ne može naći niti jedan drugi uređaj,a tako i njega neki drugi uređaji ne mogu naći.I ponekad mi se zna dogoditi da kad stisnem "ukljuci bluetooth" da pise bluetooth "ukljucen" ali bude iskljucen...
jer zna ko za kaj služi onaj gump na tim slušalicama, ja kad ga stisnem ne vidim nikakve promjene
dakle imam problem sa tipkama na k610..ne rade mi tipke 1,0,7,tipka za nazad,za gore i za dolje...sve je super radilo i onda odjednom mi se to pocelo dogadati..tko zna neka pomogne
Pozdrav, nova sam u ovome i trebam uskoro kupiti w200 koji je kodiran na t-mobile, pa me zanima posto nisam nasla kako to napraviti sigurno ovdje, stvarno sam trazila i jedino sto sam nasla je ovo http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50470 pa me zanima da li je to pravilan nacin da...
Da li postoji mogućnost podešavanja W800i da se svijetlo ekrana ne gasi poslije desetak sekundi? Za navigaciju u autu koristim Nav4all i bez obzira što je aplikacija aktivna, ekran se gasi, a u vožnji je nepraktično svakih desetak sekundi pritiskati neku tipku da bih ga "probudio".
Valjda sam strefio pravi forum... Dakle, trebam preporuke za bluetooth slusalicu, ne nesto preskupo. Znaci, neki best-buy po omjeru cijene/kvalitete. Koristio bi ga s mojim P910 i K750 i eventulno mozda s curinim W810. Help...
Imam T650i i koristim ga na njemackom, ali bi volio da imam hrvatski t9 (samo to) bez hrvatskog menija. da li je to moguce ikako ubacit i ima li tko mozda taj file. Fimware mi je T650i R7AA024 Europe 2 Znaci sve zelim zadrzat samo bih dodao t9. Mislim da se zove sh.t9 (srpsko-hrvatski) ...
Zna neko mozda gdje mogu kupit onaj adapter za spojit obicne slusalice na sony ersiccson k750i u Zagrebu? Hvala unaprijed.
imam problem sa w700 kada sam ga iso flashat sa xs++ -om nije mi uspio zavrsit kostumizaciju iako sam posebno radio poslije svega costumizaciju pa bi vas zamolio da ako znate gdje mogu skinit fs i main za w 700i unaprijed hvala pozdrav
neznam točno kojim redom treba drzat tipku c, kliknit na connect u XS++ i koliko treba drzat dugo... neznam princip... jel moze netko objasnit postepeno... i jel trebam jos ista instalirat da bi se mogao povezat?
eto kaj se desi kad neznalica ide prčakt po mobu :( uglavnom, krenuo ja mijenati ikonice menija i sad sam zgubil par ikonica i njihovih funkcija pa ih nemrem vratit, tak da bi lijepo molio ak neko ima originalni meni fajl da mi ga pošalje. Također, ako neko ima originalni layout, isto bi mi...
Što se sve može napraviti od K700i? brijem na promjenu pozadinskog osvjetljenja tipkovnice, jaci zvuk i ako može bolja kamera, farbanje kucišta, flash (u koj model može?) i sve što mogu napraviti od K700 da bi mi izgledao ono, ful-kul :D
Pozdrav, kad dobijem sms onda mi na ekranu izbaci od koga je sms stigao i početak teksta .Zanima me da li se to može nariktati drugačije to jest da mi ne pokazuje tekst poruke na ekranu makar nisam otvorio sms.
Pao mi mob i odlomio se dio tipkovnice oko joysticka, tipka NO i tipka C. Šta i gdje da kupim da to zamijenim? Našao sam na netu zamjensko kućište, ali na njemu ne vidim tipkovnicu -...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma