evo ovako jedan lik ima w200 i spoji ga na komp i komp ucita mobitel i sve i uopce ne trazi drivere za instaliaciju... sve smo pobrisali u device manageru i krenuli ispocetka i cim ga ukopca prepozna ga kao w200 i ni da bi... probali na xs 1.2 na 1.6.8 i na darwina al ni jedan ga nece ucitati......
Htio bi napraviti backup na M600i, trebaju mi samo imenik i poruke. Instalirao sam toliko hvaljeni MyPhoneExplorer (1.6.3) koji je sa w580i radio savrseno. Ovdje prvo nije htio nalaziti pravi port, pa kad je nasao uredaj nije se htio spojiti na taj uredaj (device not identified, tako nesto)....
Bok ljudi, imam tu jedan K750 koji ima sljedeće simptome: kad ga se upali, malo radi pa se smrzne i ne trza... Treba izvadit bateriju i vratit je nazad. Ali se nikad neće iz prve upalit nego tek nakon nekog vremena. Nosio sam ga u servis i čovjek je rekao da će probat stavit novi soft. Na...
Ja sam nesto mjenjao u postavkama prije nego sam mjenjao ikone i menu.ml i kasnije sam primjetio da su mi neke opcije jednostavno nestale. Skuzio sam da u zamjenskom menu.ml izostanu neke opcije pa tako i opcija Postavke poruka. Glupo mi ja malo to sta za te zamjenske ikone postoji samo jedna vrsta...
imam S700 na nekoj austrijskoj mrezi... nitko nemoze dekodirati??? ima li tko sposoban da dekodira to cudo od mobitela???? po mogucnosti da ste iz osijeka ili okolice???
znači, otvorite program, tam pod main izaberete main koji već hoćete i onda će vam se ostalo samo pupuniti i stisnete make patch. Ovo radi samo za cid49 i manje Napravi patch za bilo koji mob koji je cid49 ili manji ovo je isprobano i radi. kad je patch napravljen nalazi se na...
zanima me di mogu kupit to cudo? da mogu obicne sluje prikljucit na mob..
Daj jel mi može netko u par koraka reć kako da promjenim i koje ikone da stavim na meni mobitela Evo moj meni ide ovako : 1.Zabava 2.Vodafone live 3.Svirač glazbe 4.Kamera 5.Poruke 6.Moje datoteke 7.Rokovnik
Sony Ericsson today presented its first HSDPA Wales and V800 EDGE phone Z750. This model, as has been indicated by the manufacturer, offers full speed broadband networks to access the Internet, the e-mail and post photos to web-journale under way; All in the exclusive phone design. Sony Ericsson...
daklem, molim da mi netko objasni od početka mijenjanje ikona na ovom mobiltelu,koji nije brandiran.pliz jer bi to jako htio...:klap: and remember:google: ...
Negdi sam prije naletio na netu koika je max velicina Memory Sticka koja moze u S700 ali sad nemogu naci...zna li neko?
Jednom se ispraznio i ja ga idem napunit... i samo blicne bijelo svjetlo i neće se upalit... sad više ni bijelo svjetlo ne blica... jel zna neko u čemu je problem / jel se to može popravit?
Zamolba. Jel mi moze netko dati link za najnoviji (po mogućnosti) main, fs i custome za k800i...Znam da ima tu negdje na forumu, trazio sam al nikako da pronadjem...pa ako netko ima, bio bih jako zahvalan ;):D
Jel mogu kako promijenit ikone za bateriju na svojem uređaju? Vidio sam da se to moze na k750 al nije ista procedura i nemam sve potrebno za moj uređaj jer je drugi CID
Dakle, pokušao sam spojiti K800 putem Bluetootha i USB kabela na komp...prije toga sam instalirao PC suite koji sam dobio s mobom u paketu...no, kada idem u Connection Wizard, uvijek mi napiše da nije pronađen ni jedan spojeni uređaj... :-/ Inače, spojio sam mob preko softvera od BT-a s PC-om,...
Trebao bih mi orginalni menu.ml Vodafone Live za W200!! Hvala
Jednostavno sam puno igrao igre, i sad kad želim ući u igre ili programe mi piše "Radnja nije uspjela" POMOĆ!!!:notworking:
ispricavam se ako je tema vec bila. Ovako, na K700i mi je jojstik krepo (radi ali jako tesko, ja dolje on u sredinu, ja desno on gore,...) Zna li tko koliko bi kostao popravak u EM Servis centru? btw. imao sam 2 dana do kraja garancije a nisam ga odnio da mi srede jojstik :wall:
Jednostavno pitanje, kako da odkodiram K320i koji je na Vipu? Mogu li kako sam ili moram nekom nositi? Kome? (Zagreb)
Evo za vas sve koji ste se patili mjesecima oko toga, od danas je i to moguće, nije više bauk. Eto, informaciju imate, ništa osim toga vam ne mogu reći, osim da cijene neće baš biti popularne. Eh, skoro zaboravih, rade se i CID53 modeli, koji uskoro stižu kod nas. Veselje neće dugo...
Jutros kad sam razgovarao na mobitel razgovarao sam preko slušalica, i sve je bilo u redu nekih 10 minuta. Nakon toga mi je jednostavno isključio sam od sebe i mikrofon i zuvčnik i to par puta, tako da nisam ni ja čuo ništa a ni onaj s kim sam razgovarao.. I primjetio sam neki dan da su mi malo...
Imam Z530i , i zelim promjeniti one Menu Ikone, probao sam se konektovati sa X++ v3.1 , ali problem je sto na onoj listi nema Z530i , imaju ostali telefoni K750i,W300..... Mozel neko postavit fileove za Z530i , sve sam pretrazio ali nista... Z530i - R6BA030 EROM: R3A005 Hvala...
vidio sam tu da ima mapa fmradio a u njoj nema nista... Sad me zanima jel mogu na svoj mobitel instalirat ikako radio. Dobio sam slusalice uz njega i sve al radiju ni traga.
Ima li išta potcheva za w200 za ovaj soft?? Nešto tipa radio bez slušalica... :klap:
Imam SE V630i i razbio mi se ekran s time da se oštetio i zaslon pa pola ekrana vidim a pola uopće ne...Sad me zanima dali se tu uopće isplati popravljat, možda i da zato što je sve drugo u super stanju, ili se ne isplati, tj. dali će popravak koštati više nego koliko sam ga ja platio, 500kn...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma