Imam sony ericsson w200i,i svako malo moram brisat poruke ali znam da se može proširiti memorija pa ako je moguće da mi stavite tutorijal kako se to radi ili ma malo objeasnite!! Svaka pomoć dobrodošla hvala unaprijed!!
http://rapidshare.com/files/81953661/vampiress.zip.html evo link pa ak mi neko moze napraviti font tj xml bio bih mu zahvalan
Opet ste mislili da netko preuveličava, nije istina, WLAN kartica u Americi za K800i se može kupit za 50$ , radi na principu isto kao punjenje, priključiš ga i radi, samo program u mobu zauzima 4,5mb , dobiš instalacijski cd za komp i piči, jedva čekam da dođe u Hrvatsku ako će ikada doći.:wow:
evo trazio sam po forumu ali nisam nasao zanima me kako da ubacim patch preko XS ima li neka caka ili nesto jer kada odaberem patch ono Execute Patch mi je izbljeđeno u naprijed zahvaljujem
kako debrandirati w880? tražio sam ali nemogu naći...moženeki tutorial? hvala
dakle pitanje mislim da je jasno...ali me zanima dali se moze ponovno kodirati na t-mobile ako nes ode pa da mi opet vrijedi garancija? unaprijed hvala na odgovorima
molio bih vas za mali tutorial...tj. koji je prvi korak kod dekodiranja tog moba i dali se uopce da dekodirati, i da mi postavite (ako nije problem :respect:) linkove za drivere kako bih ga moga dekodirati...hvala unaprijed :hrv:
zanima me dal se mogu promjenit system icons na mobu(k550@w610) i kako...ako neko zna neki link gdje se mogu skinut molio bih da stavite
u koji se točno w seriju daju stavit i koliko gubim tim stavljanjem
Pozdrav! Znam da pitam za oldtimera, ali nasao sam u ladici jednog pa me zanima jel ga moguce otkljucati doma sam preko nekog kalkulatora ili neceg slicnog? Hvala.
:comp:http://www.phonearena.com/htmls/What-if-Walkman-and-CyberShot-merge-article-a_1960.html:love: :bat:Odličan mob!
stavljao sam patch (Reduction illumination 20%) na svoj v630@w660 i dosla mi je neka poruka da ako se ne nastavi proces u roku 15 sekundi da kliknem na STOP, posto se nije nista desilo ja sam kliknuo na stop i pokusao ponovno ali vise nije uspjelo prepoznati mobitel, onda sam probao otvoriti mob a...
tek sam se danas prijavio ovdje i zasad mi se svida sto mogu vidit.... nasao sam tutorial za rastavit mob i sad mi treba display.... ima li itko kakav link ili nesto za razervne dijelove... unaprijed hvala razlog: Nova godina :beer: uglavnom mob radi ali gonji dio lcdea,je puknuo,nekih...
da li je moguce staviti M2 karticu u V630i od 2GB? dali podrzava SE toliko memorije?
zanima me mogu li ikako V630 flashat u k610 pa u W660 il kako već? Postoje li koji patchave da uklone one probleme sa walkmanaom i ostalo te koliki je rizik flashiranja tog moba, jer nebi radio to ako bi mi crknio pa ga nebi moga vise popravit...
imam pitanje, kupila sam mob i javlja mi da nabavim novi softver. jel mogu to sama il da rade dam nekome, nikad se nisam pacala u takve stvari? ako nije prekomplicirano, moze mi neko objasnit sta da radim :D ? hvala
Kupljen pred tjedan dana novi novcati zapakirani SE k800i u t-com paketu. Odmah nakon raspakiravnja primjetih da njegov punjac ne puni, tj nista se ne desava kad ga se ukljuci. Citam u uputstvima i pise da je katkad potrebno i preko pola sata da se pocne puniti no ja cak ostavio da puni...
pozdrav, evo,4 ujutro je,i punih 12 sati sam izgubio da pokusam spojit ovo dzubre na taj prokleti FAR... nadam se da razumijete moj bijes. Dakle, vlasnik sam s700i i dss-25.. preko kojeg spajam mob na komp... e sad, instalirao sam taj dss nekako,prepoznaje mi ga pod dss-20 al nije bitno, govore...
Dao mi ga je jedan tip, joystick mi vrlo slabi radi, našao sam upute kako ga otvoriti ali tamo isto tako piše da je lako zeznut stvar čišćeći joystick. Zna li tko možda gdje ga u Splitu mogu odnijet da mi to srede? Također, koliko mu cca dođu maske, ova je dosta izgruvana? Što da uopće radim s...
neznam jesam li ja to dobro razumio ali pogledajte na ovoj stranici http://gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=475316 dal je moguce onda W800i cid 49 - u W800i Cid 52???
Zna li netko koje drivere mogu staviti u navedeni mob, probao sam neke od w200 ali iza toga nisam mogao pokrenuti kameru pa sam morao vračati original,da li je netko već stavljao camera drivere u k510 i, ima li poboljšanja i može li link od drivera ako ima? Hvala puno!
se moze to promjenit? ili ovo http://www.youtube.com/watch?v=XgY6zzEtrTI
dakle, prilikom slanja preko BT slanje je prekinuo poziv mobitel se nakon poziva zblesirao, ugasio sam ga i probao ponovno upaliti upalio se, radio par minuta, i opet se zblesirao . . . izvadio sam bateriju i ostavio ga tako do ujutro ujutro sam ga uspio upaliti, ali isto stanje ko i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma