ljudi ja imam sony ericsson zylo i neznam zašto mi ne zeli spojiti na XS++ . dobivam ovu obavijest Error: Cannot open phone communication port Disconnected... Unplug the phone MOZETE MI POMOCII ?? :(((
Bok, moj susjed je kupio Sony Ericsson Yendo i sada bih želio da se taj mob ponaša kao usb modem za laptop ? dali je to moguče za ovaj model ? jer koliko vidim da to nije moguće ili ? link : http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_yendo-3374.php hvala !
Po meni je žalosno što cafe.mobil nema forum "Glasine" (vezano uz mobitele). Zato ću otvoriti ovu temu gdje će se nalaziti sve moguće glasine vezane uz Sony Ericsson. Zamolio bih moderatore da ova tema bude sticky. K serija - Sofia(K850)-candybar iste veličine kao i k610, metalno tijelo, slične...
Pozdrav ljudi, E pod hitno mi treba pomoc za unlock sony ericsson v640i, ako tko zna kako bi to mogo doma preko usb kabela ili sl. nek kaze thx
poštovani dakle prije koji dan sam nabavio k750 korišten jedno 3mj nikad pao očuvan..... li je pao u vodu nije radio, stajao 4godine te sam sad pomislio zamjenit svog starog .... i sad upalio sam ga normalno radi sve kako treba , ali kad uključim kabel samo se puni komp ga ne...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t715-2863.php
Pozdrav, Nakon sto sam pretrazio dosta postova i nasao par tema o problemu koji je slican mome. Nasao sam rjesenje flashati firmware. Imam s500i cid53 i radio sam preko jdfashera i flashao ga, sve mi je proslo na jdflasheru kao i kod ovog lika...
Posto mnogo korisnika je trazilo da napisem tutorial i za ovaj proces, evo odlucio sam da to uradim :) Priprema za patchovanje Potrebni su vam flash drajveri koje sam vec postavljao na ovoj temi Sledece sto je potrebno jeste FAR manager, ovde I najvaznije JDflasher plugin, ovde Jos sta...
Ovako ljudi, uspio sam napraviti što piše na forums.se-nse.ne, ali je tamo sve nelogično napisano, pa sam ja odlučio pomoći svima koje to zanima (a vidio sam dosta ljudi) Skinuo sam sve što je potrebno i zapakirao u jedan rar i uploadao na rapidshare tako da vama bude što jednostavnije...prvo to...
Bok svima. imam jedan vrlo jednostavan problem kompliciranog rješenja vjerojatno. Dakle treba mi driver za ovaj mobitel ,a imam windows7 i to 64-bitnu. Čitam po netu da ima problema sa time,pa me zanima da li vi znate rješenje? Puuuno hvala,izludit ću sa ovim glupostima. :( Ps. driver mi...
Frend mi je kupio k850i u bosni i donjeo ga doma.Nakon nekih 3 mjeseca mob nakon paljenja ne radi...samo tipkovnica se osvjetli kada se pali i pozadinski kruzic oko objektiva camere i to je to... Mob se uredno prepoznaje na XS++ ali neznam dali je flash moguc post je mob DB3150.Evo loga ...
Evo Walkman verzija X8,izgleda prelijepo :) i ima bolje funkcije od X8.,ali zbilja je tako ljetni mobitel,zbilja mi se sviđa :smile: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w8-3935.php
Donji dio mobitela je završio cca 2 cm u čaju, u šalici. :biglaugh: Davao je znakove života, dva dana. Prije toga kad sam ga upalio software je malo puka. A sad ga više ne mogu uključiti. Ima li kakve pomoći? Trebam spasiti barem tel brojeve u njemu. Zna li tko što učiniti, savjeti.......
A new addition to the Cyber-shot family is already a fact - the new Sony Ericsson K770 was announced today. As you may have probably heard, today Sony Ericsson have been expected to officially announce several new handsets. We all waited impatiently, but so far only the Sony Ericsson K770 is out...
problem je sljedeći...kada ga upalim prvo mi svijetli onaj početni zaslon sony ericsson...i tad nastaju problemi...ekran se pali i gasi i ništa se ne prikazuje...kad ga stavim punit piše mi nekak čudno nabijanje tako nekako...a na usb mi piše neodpujujte kabel usb dokud neukončite aplikaci v...
pozdrav ekipa. Evo danas sam bio nepažljiv i ispadne mi mobitel, nije bio neki jak udarac, ali bio je dovoljan da napravi problem, ne znam zašto ali pola mobitela mi ne radi, dakle zaslon, LEDice sa strane X1ice i tipke mi krepale, ali mobitel se može upalit, zvukovi podešavanja glasnoče su...
--> MMC-70 kabel Nekoliko forumaša me tražilo da im objasnim ove sheme pa da ne šaljem svima posebno, evo ovdje je na jednom jestu.. :) Na jednom kraju ovog kabela se nalazi standardan SE-ov konektor s određenom kombinacijom pinova o kojoj ću kasnije, dok se na drugoj nallazi 3.5 mm...
ovo radite na vlastitu odgovornost prije bilo kakvog modanja napraviti BACKUP GDFS-a s xs3.1 darwin http://rapidshare.com/files/73526795/XS3.1__.rar ZA DEBRAND s SETOOLLITE2 VIDJETI POST #204 http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=659744&postcount=204 napomena da ovim postupkom ne možete...
pozdrav Evo, upravo sam fleshao SE 750 u W800 i svasta ostalo.. uglavnom, sad imam problem sta sam instalirao KD player i stalno me pita access for reading user data... a u Permissions nema opcije za Allow nego samo ne ili always ask. Pa ako itko zna kako to rijesiti bio bih jako zahvalan :) ...
Naime kupio sam Omnius licensu da otkljucam C510 i uspjesno je otkljucan sa obicnim USB kabelom. Reko da iskoristim maximalnu tu licensu idem otkljucat i W200 i kada krene trazi me da odaberem kabel sa kojim cu ga otkljucat. Cruiser, Fighter, etc. Nigdje nema ponudjeno obican USB kabel (DCU-60)...
G700 and G900 are two new smart phones from Sony Ericsson. Both are equipped with touch screens, and good cameras. The G700 features a 3.2 mega pixel camera with fixed focus and the G900 features a 5 mega pixel camera with auto focus. It’s not normal auto focus, though. It’s a new sort of focus,...
Pozdrav svima ;) Kako topic kaze, kako otkljucati W910 na najjeftiniji moguci nacin? Davinci ima unlock za 50€ to mi je malo preskupo...
Sony Ericsson w20i zylo,da li se može dekodirat,kolika je cjena (okvirno) dekodiranja,da li je tko probao preko Omniusa,:confused::confused::confused:
Sony Ericsson’s new C702 Cyber-shot™ and C902 Cyber-shot™ deliver best-in class picture quality beyond just megapixels. Barcelona, Spain – 10th February 2008 – Sony Ericsson today announced two high-performance additions to its popular Cyber-shotTM phone range with the launch of the C702...
Ekipa pozdrav, samo da prijavim da sam jučer držao u rukama novu Xperiu. Debela beta, naravno, ali ipak - radi :D Ispričavam se ako vijest nije nova, ali meni je bila, pa rekoh da podijelim novost. Uglavnom, redizajnirana je izvana nešto: nema više po 3 tipke lijevo/desno od joysticka, nego samo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma