pozz...stavio sam u svoj mob neke system light effects na k550@w610...koji ne rade...pa ak mi moze neko stavit link za download originalnih!?
Dakle kako kaže tema, dali mogu u kućnoj radinosti ga otkljucat preko patcha ili nekako vec?
kako podesiti postavke za mms? iz vip-a mi pošalju poruku i spremim podatke,ugasim mob,upalim ali nikako neće.kad idem preuzet mms piše da nema podataka o računu
Pitanje je slijedeće : nikako mi ne može profunkcionirati veza USB kabla sa S500i. Veza istog kabla sa K750i radi sasvim u redu, ali sa S500i nikako da se otvori. Bluetooth i IC na kompu nije moguć. Može li mi netko pojasniti u čemu je problem ? Hvala unaprijed .
ja znam kako promijeniti ime telefona sa customize upgrade...zna li jos neko sta se moze sve sa customize upgrade??
dali je pomocu setool2lite1.11 moguce otkljucati W200i tako da radi na sve kartice? u njemu je sw RAH4014 ali ne prihvaca niti jedan patch, probao sam sa uputama od foruma za W 200 ali nikako ne uspijevam staviti bilo koji patch (vkp). pozdrav
jer mogu kak odkljucat s500...naime kupljen je u tele 2 i samo na to radi
Imam T650i nemam u njemu Hrvatski jezik,i zamolio bih za pomoc. Imali za ovaj model Hrvatski jezik,i ako ima di mogu naci to sve sta mi treba za skinuti,i objasnjenje procedure ubacivanj kako i sa cim ubacivati. Unaprijed hvala uz Pozdrav.
ovako...skuzio sam da mi neradi bas najbolje joystick na mobu-k800 i otiso pod servisne testove(ak znate otic do toga) i pod tipkovnicu..naime kad joystick pomaknem dole pokaze mi se ko da sam ga pomaknuo dolje desno...onak nakoso strelica...a nekad 1:5 pokaze da sam dole..probam ja dolje ljevo...
imam pitanje...dali se mogu nekako odključati zaštićene datoteke na mobu poput onih vipovih animacija i nekakvih retarded melodijica i dosadnih demo igrica?
kao sto pise u naslovu...stavio sam patch "remove sim-lock" na k550@w610 i radio je,a onda sam stavio patch za brisanje foldera videodj i ringtones i to je radilo,al onda vise nije ovaj prvi patch radio...
Prije par dana,desilo mi se sljedece.Kada se baterija ispraznila,skoro do kraja,stavim da se puni par sati.Kada sam skinuo telefon sa punjaca,primjetio sam da se baterija nista nije napunila,ostala je na onih 5% kako je i bilo prije punjenja.Stavim ja ponovo da se puni,kasnije vidim ista...
Dal je moguce zamjeniti zvucnik od k610 na w700i? I dal mi moze neko reci na kaj da pripazim ak se da zamjeniti!Jos ak neko ima prikazano slikama zamjenu bi bilo odlicno!:dunno:
Koji zvučnik bi se mogao staviti na k750i da bude jači,da jače svira(znam za drivere,ja mislim baš na jačinu,i tu jačinu još dodatno pojačati driverima za zvuk) Zna možda tko?
LJudi ....hitno mi trba orginalni layout od se. w880i....unaprijed zahvaljujem--....
Bio bi zahvalan ako bi mi netko htio pojasniti kako tocno flashati ovaj mob, koji software, gdje ga naci, jel trebaju kakvi driveri i sve to sto je potrebno za flashanje... Verzija software-a je: cxc12520231 r4ea031 :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: Ajd hvala na pomoci... e...
Nakon duljeg citanja i trazenja ( te nalazenje hrpe mrtvih linkova ) imam zamolbu ako bi netko mogao objasnit kako na doticnom mobitelu preci na R1BC002 firmware te maknut Sim Lock. Uredjaj je CID 36 sa trenutnim R1N035 firmwareom.
Ovako imam sve programe a ovog nemogu nikako da skinem na onoj topsony stranice pa ako bi neko mogao uploadat na net pa nek mi posalje link...jer nemogu skidati sa topsony a treba mi da ubacim soft od w800i na svojeg k750i!!! Hvala unaprijed...!:cyborg: :cyborg:
mogu li promjeniti na w880 drivere za kameru i zvučnu?ako da kako i koje preporućujete? hvala
Koji program trebam i kako mogu prebaciti sms poruke na komp sa SE P1i i P910i.:confused: ... i linkove molim! tnx
kako stavit da kad se ulazi u poruke da ih se nemoze citati (trazi password) ili bilo kakava druga zastita (K510i,K610i)
Ubacivao sam neke mp3 pesme u telefon preko BT i odjednom je izbacio MEMORY FULL, uradio sam master reset i sad pokazuje kao da ima 28mb free a nece da primi ni jedan fajl u galeriju niti sliku sa kamere da sacuva. Kao da su ostali neki skriveni fajlovi. Moze li mi neko poslati flash ili softver,...
ajde molim vas ako netko ima firmware K610_R1CE001_MAIN_VODAFONE_TH_RED49 da mi posalje ili jos bolje da mi kaze gdje ima za skinut. gledao sam na http://topse.ru/ , na se-nse.net forumu, iprotebe.cz ne radi a na topsony.com ne mogu skinut a ima ga tamo
Tražim po google-u svagdje nigdje da nadem za skinut jdflasher
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma