moj frend je odnio nekom liku k200i da mu dekodira,al kad ga je dekodirao vise ne radi...skoro se upali,i onda se pojavi plavi ekran i ugasi se mob...i dal ga je moguce flesat...i s cim
ovak.. ima k610i i ugasio mi se mob .. idem ga upalit i kad aga upalim zavibrira jednom i pojavi se bijeli ekran .. i tako mi ostane stalno .. nista nemogu stalno mi je bijeli ekran. ako ukljucim punjac opet mi se pojavi bijeli ekran.. neznam sto napraviti ? kako ?
Bok ljudi, danas sam s frendom pričao i čovjek mi veli da je vidio neki adapter pomoću kojeg se mogu držati 2 sim kartice u mobitelu. Gdje toga ima i koji je najbolje uzeti? Vidio sam ovo: LINK -> sviđa mi se jer ne moram rezat karticu... Nema veze ako nemogu obje biti aktivne...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t280-2230.php evo i jos jednog novaka u T seriji.
Pet puta sam prebrao sve opcije i nikako ne mogu pronaci opciju reguliranja automatskog gasenja displeja (gasi se nakon 5-6 sekundi). Jel uopce postoji ta opcija? Naime, uslikam neki tekst i onda ga citam preko mob-a, medjutim displej mi se gasi svako malo pa onda uvijek moram pristisnuti neku...
Imam pitanje kako da osposobim internet vezu, preko USB data kabla, ako je ikako moguće mislio sam da internet vezu koristim sa PC-ija (ADSL) na mob trenutno imam LAN modem SIMENS-ov C-010-i, a mob je SE V640i. :D
Dakle search-am vec sat vremena i nemogu naci dali postoji nacin da izvucem postojeci firmware (main i fs) iz telefona ? stavio bi mu "quick access" ? :licklips:
iam w850 koji nije moj i sad napravio sam ih dosta al ovaj je cid 49 .. koliko je sigurno dignut ga u 52 sa tim xsom posto mi je sa seusom glupavo jel mi potegne 110 mb prometa na netu bzvz :S
Jel tko zna di se moze kupiti neka druga maska osim originalne za SE W810i? Zanimaju me samo trgovine u hrvatskoj ili internet ducani hr. Ne znam jel ima ova tema vec prije u postovima pa eto administratori ako ima premjestite me.:dunno: :ideja: Hvala. Pozdrav
Naime pratio san ovaj post http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43736 i pokusao san prominiti ikone i ove simbole za bateriju i ostalo...no dogodilo mi se to da kad upalim mob model W610i ,da mi se prikazu manja slova (manji font), mali logo mreze i normalni izbornik sa standardnim...
jel mi moze netko rec kojim ga programom mogu editirat i gdje da skinem program jer zelim uklonit sifru sa menu-a i promijenit sve sifre
imam k800 kupljen u vipu (vodafon brandiran) i ima one dvije tipke (crvenu i zelenu slusalicu) koje sluze za javljanje i "zavrsavanje" poziva sad, kad sam ga flasho sa generic softom, mi te tike sluze za kratice i internet pa me zanima, jel se moze vratiti ona originalna namjena tih tipki, ali...
Sorry na otvaranju nove teme, ali koliko sam uspio viditi tema koja se odnosi na moje pitanje je zatvorena na modelima k800 i k810 je stavljena xenon bljeskalica i time su fotografije u mraku stvarno dobre, ali jedan ogroman minus je što nije ostavljena i sama led lampica koja bi se palila...
Oće li ovo radit na w200?? http://www.se-info.nl/tweaking/?page=smsbox&lang=en Pokušao sam s starim načinom ubacivanja /tpa al ne radi na nj. :dunno:
Imam jedan album na kompu, pjesme su 320 kbps mp3. Citav album ima 121MB. Htio sam ih pomocu disc2phone smanjiti na 192 kbps i prebaciti na mob i naisao na problem. Nakon što sam dodao pjesme sa albuma u transfer list, d2p ih prepoznaje kao da imaju samo 49 MB umjesto stvarnih 121 MB, tj. kao da su...
evo, pise vam sve u naslovu, sorry ako je ovo vec bilo...
Pozdrav Koliko bi kostalo da se promeni folija ispod tastature SE k750 i neki konektor tastature...mob mi je pao i kako se to unutri uspelo pokidat nije mi jasno ali nosio sam ga na servis i lik mi je rekao da je folija otisla i neki konektor tastature (nekuzim se u hardver telefona pa neznam da...
Da li je moguce flesovati cid49 telefone sa cid50 firmwareom i mainom?
Pozdrav ekipa, imam jedan problem, tj.moj brat ima, na ekranu mobitela mu se pojavila ova crta, pretpostavljam da su to mrtvi pikseli :dunno: Jel zna netko sto bi to moglo biti, da li se to moze rijesiti i da li se to moze dogoditi zbog pada? Slika: Hvala i lijep pozdrav
mobitel je t-mobile... ima li nacina da se izbrisu "oni" folderi unutar slika/tema i sl. koji se spaja na wap..... ...i oni "zasticeni" fajlovi (igrice i slike).... zivciraju me, a ne zelim novi software jer gubim garanciju :-) savjet?
Otisla mi je ploca na ovom telefonu,zanima me da li se ona moze promijeniti i koliko ona otprilike kosta,takodje ako neko zna dobar servis za sony ericson u Beogradu molio bih da mi napise,hvala svima!!!
Pozdrav, Dali se može zumirati na ovom mobitelu u veličini 1 ili 2 MP,pošto ja mogu samo u VGA.Ako se može neka mi netko objasni kako porihtati postavke. Hvala
evo, dvoumim se dali da uzmem KG800 ili možda J600 ili sad S500 no tipke... no sada mi je napamet palo potrpšiti ~900 KN na neki DVB-T tuner za laptop, ali to nije svrha ove teme... ako netko zna nekog pouzdanog servisera koji bi (ako može uz garanciju na rad) popraviti jojstik, dekodirati...
pozdrav, uzea san jednu simpa karticu pa mi je trebao i neki mob da ju stavim unutra (do sad sam imao vip i l7, sa kojom sam cinio cuda).. pa sam si uzo stari sestrin mob - k700i .. on je naravno zakljucan na simpu (sta mi i ne smeta) i brendiran je..a mrzim taj brendiran tmobile softver.. zanima...
kako mogu promijeniti sistemske ikone na w610 i otkud ih downloadat??? i dal se to moze sa xs++-om ili setool-om???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma