Na forumu sam uočio da mnogi patcheve stavljaju farom ili gslidom. Mislim da je to dosta komplicirano i da je puno bolje patcheve stavljati setoolom, pa sam se odlučio da napravim turtorijal. SVE ŠTO RADITE, RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST!!!! 1. Nabavite si Setool. 2. Pokrenite setool. 3....
Ovako, radio sam backup od GDFS-a i ono Read Flash. No nakon paljenja i gašenja moba nemrem ga više upaliti! Neće uopće, da bar pokaže neka svjetla ispod tipkovnice ili ekran da se upali, ali ništa! Sad neznam šta je! Hoću ga otključas sa VIP-a pa sam započeo. Ali evo ovo se dogodilo! Možda...
Može li se snimati radio na ijednom SE mobitelu? Napravili su track id, znači tehnički se može zašto nam nisu dali tu opciju kad već imaju tako dobar radio ugrađen?ILi ja jednostavno ne kužim kako?
Hello Flashao sam mob na W660 i definitivno me iritiraju ona crvena i zelena tipka što imaju druga značenja, a ni walkman bez facewarpa ne radi tako da bi vratio stari firmware i stavio neke dodatke na njega e sad imam jedan ali nemam na njemu hr jezik i imam nekih bugova. Ako netko ima...
flashao sam v630 i sve bilo ok...imao sam hrvatski jezik...kad sam stavio display driver od k610 vise nemam hrvatski jezik...dal postoji kakav patch za hrvatski jezik il neki file da se ubaci u mob?
flashao sam v630 na w660 i sad su mi boje invertirane...dal ga treba opet flashat il?? EDIT:slozio sam...trebalo je stavit display drivere od k610
Ako može ikako! hvala
moze li netko, molim vas, napravit tutorijal za stavljanje patcheva (na k810 cid 52) sa jdflasherom?:respect: i zanima me jel ima kakva razlika u stavljanju sa jdflasherom i setoolom, jel brze, bolje ili sta?:):spin:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t270-2229.php jos jedna novost iz T serije,ali bez kamere.:angry:
Pozdrav svima. Molio bih za pomoc. Ponekad se zna dogoditi da kad me netko nazove na moj K 530 da me ne cuje kaj ja govorim. Da li je to kvar ili slucajno stisnem neki gumb i iskljucim mikrofon? Gledal sam po uputama, ali nisam pametniji. Hvala na odgovorima
znači radi se od d750@w800 i danas mi kolega pokušo nešt poslat preko bt-a i ništa a mi na 2m ja njega tražim ništa probam na nokie,samsunge,sonyericssone ništa i sad stavim mob na 10-15 cm i uspješno primam i šaljem preko bluetootha znači bt radi samo na daljini od 15 cm e sad di je...
stavio sam jedan patch na mob,i kad ga ukljucim pokaze se bijeli ekran i izgasi se... EDIT:na kompu ga ocitava(removable disk),ali xs++ i setool ne zele
Dakle, dobio sam neki dan na poklon SE K530i, nov, novcat :notooth: I mislio sam ga odmah prodat radi 3 stvari: -nema auto focus (stvarno umanjuje kvalitetu kamere bez obzira na 2mpx) -nema flash (to mi je bilo full korisno na k750/w810 radi dosta stvari; najmanje kod slikanja) -kodiran je...
Danas Sam Modao K510 U W200 I Kad Ga Upalim Samo Bijeli Ekran,dali Mi Netko Moze Objasniti O Cemu Se Radi I Staviti Main I Flash Od K510 Ali Ne Kuzim Zasto Je Bijel Ekran Molim Pomoc ako netko moze postaviti fs i main od s europe i melinda generic
Recite mi dali da kupim original SE K700 bateriju ili da kupim zamjensku (70 KN zamjesnka) strah me je kod zamjenske da će se napuhnuti kao ova sada koju imam (imam je već 2 godine) što se tice cjene, nije mi tako jako bitna. Važnije mi je da traje dulje. Koliko zapravo košta original...
Posto sam flesao K550i u W610i, zanima me sta je bilo sa passwordom za telefon, nikad je nisam ni znao. Pa mozda neko od vas zna jel se mozda ponistila na neku "standardnu SE sifru" ili??? Kako je uopste mogu saznati.:comp:
dal neko zna di se moze skinuti SE db2020 Image Tool...vec sam skinuo jedan,al umjesto slova su mi upitnici
Primjetio sam ranije da mi se na nekim područjima kao npr. u splitu,zagrebu ...upali gore ikona desno od signala dok kad sam u svom mjestu te ikone nema... jel netko zana o kojoj je tocno ikoni rijec i sto ona govori te kako je ugasit da se ne pojavljuje osim brisanjem iz maina? Evo prikaz te...
The media managing tool supplied with all new Sony Ericsson phones, Sony Ericsson Media Manager, has been updated to version 1.1, and this includes many new features and enhancements. Earlier on, the application was quite slow when converting songs and transferring files to the phone - it even...
Dakle s obzirom da imam viska vremena zadnjih dana, te mi je u zadnjih 3 mjeseca redom kroz ruke proslo vise SonyEricssona, a na forumu se gotovo svaki dan pojavi topic sa iskustvom vlasnika ili dvojbom koji kupiti, odlucio sam sloziti mali review ;D Modeli koji su u igri: w810, k750, k530 od...
jel moguce flashat k610 u w580 ili s500??
Dok društvo, Zanima me bili bilo moguće napraviti kopiju svih datoteka s moba pomoću fara dok je moj mob w800 i onda ga vratiti na k750i.Pa kada se opet zaželim w800i onda umjesto da ga flasham jednostavno ubacim te datoteke koje sam pomoću fara skopirao.:comp:
da li bi mogao ja poslati backup svog GDFS-a nekome od vas pa da mi sredi battery bug i opet posalje taj GDFS kad mi je to malo komplicirano jer nisam naucen na FAR,uglavnom sve radim sa XS++ i SETool ? evo molim vas stvarno,ako nije problem,jer baterija mi traje dan i pol
Ovakvu temu jos nisam nasao pa da pitam. Imam mobi, star god dana, kupljen u VIPu. znaci brandiran je i kodiran. Sada cu ubacit u njega novi firmware, od w800, naso sam onaj tutorial i to je savrseno. I onda cu imat orginalni w800 firmware, jel tako? E sad posto prelazim na drugu mrezu, trebao bi...
E ovako.. volio bi mu promjenut meni i neznam sta bi jos korisno mogao staviti u njega? Jel postupak isti kao za K750 ili trebam neki drugi tutorial? Mobitel je zakljucan na mrezu, jel to problem? Thx
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma