Jel netko možda zna gdje imaju za kupi sluške u osijeku bilo koje iz W serije (HPM-70,HPM-82.....), i cijena ako može?
Kada upalim mob (k750>w800), pritisnem start phone, zatim unesem pin i pritisnem ok! I onda mi se pojavi "Insert correct SIM card" i tako sa bilo kojom karticom??!! Pomoć!!
moze mi netko napraviti patch da mi progres bar u walkmanu bude plave boje evo plava kao na slici (treba mi za media player 11 walkman skin) imam takav patch za crno-crveni progres bar ali mi sad ne znaci nista... i jedno pitanje:zasto mi sporije premotava kad u GFX stavim novi walkman...
Treba mi flash za ovaj fon. Nisam na forumu uspio nigdje da ga nadjem. Hvala unaprijed.
kako staviti hr jezik vjerojatno im tema ali bolje da ima ovako sa svojim naslovom
kako je ukljućiti nigdje ne nađem tu opciju
Bok svi. Ovako, cesto nalazim da se za k550i @ w610i preporucuju w880 acoustic driveri ali kad ih ja stavim u svoj mob zvuk uopce nije kvalitetan i šušti.100% sam siguran da sam ih dobro stavio u mob. E, pa sad ja vas pitam koji acoustic driver vi preporucujete i ako neko ima link bio bih...
Imam SE W810i i SE PC Suite. Skinuo sam zadnju verziju softvera i kod instalacije i prvog pokretanja sve je prošlo OK. Nakon toga, kada spojim mob, komp ga prepozna i pojavi se u device manageru ali ga PC suite ne prepozna, tj. tamo ga nema. Nije mi se to dešavalo samo sa ovo verzijom softvera nego...
Evo ovako.Mob me pita iz cista mira kao zelim li nadogradit softver.Pa ako mi mozeta malo rec opcenito o tome. Hvala!
Pozdrav svima, imam w300 kodiran na t-mobile i unlockao bi ga... Zna li netko kako ga se može "remote" unlockati... ako ne, kako ga se uopće može ?
Stavljo sam si nove drivere soft..patcheve i svasta, i nisam nijednom ni probo kameru, i danas nes u skoli htio slikat i pomaknem poklopac kamere i ude mi na mobu u kameru na mozda 3-4 sec ni ne pojavi se slika jos....i odma izade...prvo sam mislio da sam slucajno izaso i probam uc u izbornik i...
dakle kao što naslov kaže...danas mi je moj w850i pao na pod i neda se upaliti pa bi molio ako tko zna u čemu je problem da mi kaže a ne da odem u neki servis pa mi napriča da je ošlo nešto šta košta 1k kuna a zapravo je otišlo neš drugo... unaprijed hvala svima na pomoći
Ok tražio sam po forumu teme ali nisam uspio pronaći nikakav konkretan odgovor.Znam da će pitanje bit glupo onima koji rasturaju unlocking ali jbg bolje da pitam nego da mi netko naplati ono što sam mogao i sam doma.Dakle imam k550i zaključan na tele2 a htio bih koristiti t-mobile.Može li se...
Ste vidjeli ovo? http://www.sonyericsson.com/bluetoothwatch/default.asp?lc=hr&cc=hr ja sam pogledao cijelu flash animaciju i ostao sam paf... sony ericsson zbilja zna što je inovacija :) sa satom upravljajte pozivima vidite na satu tko vas zove... ako ste pre daleko telefona sat će...
dal se može staviti maska od K750 na W800?
zanima me koji su najnoviji modeli, i koji ce tek doci, iskljucivo s jog dialom.
11:12:53| Profiling SEMC phone... 11:12:53| Platform: DB2020 11:12:53| OTP CID: 51 11:12:53| EROM CID: 52 11:12:53| EROM Color: Red 11:12:53| Phone ID: K550 11:12:53| Region: S_E_EUROPE 11:12:53| CDA: CDA102460/36 R3B 11:12:53| Firmware Version: R8BA024 11:12:53| EROM: R3A016
Ovako Imam FS R1bc002...Kad stavim Main od R1L002 ili R1BD001 imam samo engl. jezik...i onda preko xs++ stavim tamo u languages nas emea2,i svejedno je engl...nema nista osim engl....a kad vratim main od R1bc002 opet ima Hr...........kako da imam HR jezik i mAIN r1l002???
Ovako zanima me kako da napravim firmware update,imam potreban kabal samo neznam preko kojeg programa to ide,i di da skinem firmware za se k700i. Hvala Unaprijed
Netko probao ili ima tutorial?
Eto,programa za flashanje ima dosta pa me zanima koje programe ostali koriste.Ja za flashanje koristim XS++v3.1 a za patcanje SEtool2 lite i nemogu se pozaliti,SEtool mi je prejebeno jednostavan za patchanje :respect:
Mozda je glupo pitanje, ali me zanima da li se koristi isti custompack za vise telefona? Sifra za hrvatski je CDA102568/3 za nekoliko modela telefona, pa kad imam taj custom za recimo w610, da li je isti i onaj od w660, k810 itd, i da li mozemo koristiti jedan custompack za customizaciju...
Sony Ericsson SO905iCS Cybershot is a handset that’s really built around Cybershot camera. And this Sony Ericsson Cybershot phone has amazing specs, like 5.1 megapixel camera with 3x optical zoom and 2.7″ Wide VGA 480×864 px 262K color display. SE Cybershot SO905iCS comes equipped with 5.1...
Bio sam prebacivao neke stvari na mob u onom modu prijenos datoteka i nakon što sam ga iskopčao sa kompa,jednostavno se nije upalio... Nakon toga sam ga ja sam probao upalit,međutim dođe mi do onog SE loga i ni mrdac dalje,i onda se nakon nekog vremena (recimo 2 min) ugasi... Zatim sam izvadio...
mozete mi pojasnit to sve u vezi s xs-om i dal mogu s....t mobitel?Pliz recite mi jer sam pocetnik,a nema ni jedna temabas za w200 ili k320...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma