Dakle Pc mi prepoznaje mob kad ga spojim i mogu mu pristupit iz my computer ali ne mogu preko programa Sony Ericsson PC Suite i MyPhoneExplorer.Tako da mogu prebacivat mjuzu i fotke sa moba i na njega ali ne mogu video clipove i audio clipove koje sam snimio jer ih nema u folderima kad pristupam...
Jel netko probao flashat V640 u neki drugi? Jel moguće možda V640 -> W660 ili pak V640 -> W610 ili pak V640->V630->W660 ?!? Jel funkcionira to jer mozda je i moguce jer su v630 i v640 srodni. (to me zanima jer neznam koji da kupim v630 ili v640, ovaj v640 mi je nekako bolji a neznam jel se...
Ovako, kada sam razmišljao o kupovini MXE-60 blica za Sony Ericsson, nigdje na netu nisam našao prave slike te bljeskalice na djelu. Kad kažem prave slike, mislim na hrpu recenezija o MXE-60 što možete posvuda pronaći, ali samo sa slikama objekata, ormara, kuhinjskog posuđa, zidova, tmurnih podruma...
POZ sve slike u mobu su mi kao oštećene neznam zašto prvo sam mislio da je do MS ali nije jer kad stavim staru MS isto je i sa njezinim slikama ali nisu samo slike sa MS oštećene nego i ove iz moba. Pa me zanima šta da napravim da mogu gledat slike. Neznam dali bi flešanje pomoglo :dunno: ? ...
Ubacio sam neki vkp file u tel. i kad sam ga htio upaliti pojavi se logo sony e. i ekran samo objeli lagao i onda blica svakih par sekundi. MOLIM HITNU POMOC
Popis blokiranih poziva u P1i, Na koji način dodati neki broj u popis blokiranih poziva(dodaš broj u popis i taj te broj nemože zvati)? Ja sam našao ali je to popis br.koji te mogu kontaktirati (brojeve koje dodaš, samo te oni mogu zvati).
riknila mi je maticna ploca od K750i, pa me zanima koliko dode polovna (odprilike) Hvala
flashao sam 750 u w800 sad bi htio napravit ono da mi se ne može u slike poruke itd...pronašao sam na forumu par tema ali nikako nisam shvatio kako napravit...npr ponuđeni su kodovi ali kako ih prebacit u pravi patch to jest kako napravit pravi patch od njih = Citat =: Originally Posted by...
je li moguce skinuti jezicni paket sa interneta? htjela bih slovenski jezik u uređaju!? Hvala!
Zanima me kako mogu na svom uređaju (ako je ikako moguće) v630@w660 "slikati" neki screen , tj napravit screenshooteve. Hvala
Jedno pitanje u vezi SEMC Tool-a: Kada uključim mobitel pokaže mi poruku: Phone not powered up, turn on the phone, uglavnom nešto u tom stilu. Zar mobitel treba biti upaljen kod rada sa SEMC Tool-om? Koji COM port izabrati? Ja sam izabrao 5, za nekoliko drugih koje sam isprobao kaže Couldn't open...
Poslije nadogradnje softwera više nemam hr jezik i neznam kako ga stavit. Ako neko zna postupak nek javi. Bio bih zahvalan
Jeli muguče flashirati W850 u W910
Najprije zelim topli pozdrav svima na forumu posto mi je ovo prvi post. Evo oprostite, ali odma pitanje. Kad pokusam uc u programe ili igre ili instalirat neku igru kaze mi "Radnja nije uspjela!" imam i memory card ako to ima ikakve veze. Ljudi pomagajte moolim vas!
zanima ma me koji bi firmware bilo najbolje da stavim na ovi mob? a da po mogućnosti sve uredno radi
kada se slika prebaci na komp. i uploda na ImageSnack, piše kojim je mobom slikana. Pa me zanima, ako se stavi software na K750i od W800i, oce li pisat da je slikana sa K750i ili W800i (dali se to softverski ili hardverski odredjuje :banme:) cišto iz znatiželje me zanima. :wstupid:
Pozzz. forumasima,jedno kratko pitanje,kako ubaciti igre u k510i,a problem je u tome sto moj bluetooth vidi telefon najnormalnije ali kada pokrenem my phone explorer ili se pc suite nevidi mi telefon,sta radit,kako ubaciti igre ?
Imam problem sa svojim K800, kad me neko zove mob opce ne zvoni vec za pol sata dobijem poruku o propustenom pozivu, poco se restartat sam od sebe. Zanima me dal neko zna kak da rjesim ovo??? Inace bilo bi dobro da mi cim prije pomognete jel mi je hitno.
moze neko objasnjenje za ovo! jucer ocu slikat auto po noci na parkingu sa slabom ulicnom rasvjetom, ukljucim blic na mob i krenem slikat kad slika ispadne crna nije mi jasno sta je blic tako lose ili... dode doma u haustor mrkli mrak isto ukljucim blic slikam i slika ispadne vrhunska. sad mi...
Zna li netko za programcic kojim bi se moglo gledati video na K530? Pitam zato jer dugacak video (filmove) ne mogu premotavati, ne mogu ukloniti vrijeme i tekst sa ekrana dok gledam, ne moze se prekinuti i onda nastaviti itd. Nasao sam audio player (KD player) koji je vrlo dobar ali za gledanje...
kad sam imo SE W850 imo sam to na njemu....i iz sprdnje sam prbo neku pjesmu poslati da vidim oce mi javiti rezultat....ali nista, pisalo mi je da se ta usluga ne moze koristiti kod nas.... jucer slusam radio na SE V640 i bezveze probam (uvjeren da opet ne moze), kad se ono on spoji na net.... ali...
Sony Ericsson ulazi u svijet Windows Mobile uređaja. Odnosno Sony Ericsson prihvaća Windows Mobile kao još jedan OS za svoje pametne mobilne uređaje. Prvi uređaj na platformi Windows Mobile trebao bi se pojaviti još ove godine, a riječ je o modelu Sony Ericsson XPERIA X1. Također Sony Ericsson...
Kad se povežem sa BT-om na komp preko adaptera, svakih 10ak sekundi komp zašteka ko da potegne 100% proca i šta god da radim (tv, bsplayer, internet, ostalo) sve se scima ko da se sledi na sekundu i onda opet normalno radi. Sve sam instaliro (drivere za bt adapter, imam soft za mob na kompu, isto...
Tu pisite vama dobre drivere! A mene zanima ako bi mi netko mogo uploudat driver za slusalice original od w800i dakle da nanjima radi bez krčenja i iceg, jer sam skinio onaj robyev driver i imo sam slušalice od k750 i sad sam spojio nazadsvoje i nekrči mi jedino na normal(equalizer) a to mi je pre...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma