evo, htio sam sam napravit walkman 2 skin za 176x220...ali kad uploadam na mob ne znam zasto ne radi :( evo slike i skin.xml pa pls neka netko reče u cemu je problem... http://www.upload.hr/otvori/rar/3378/tpa.rar (kliknite na tpa.rar za download) Evo usput mozete i vi ovdje uploadati...
slucaj fotoaparat,pitanje,uslikam sliku al je ne spremi nego me baci natrag na slikanje,ima memorije,instaliro novi softvare al opet isto:deadthread:
Crknuo mi je zvucnik, a garancija mi je istekla, moze li mi netko reci di da ga nabavim i po kojoj cijeni, i kako da ga zamijenim? hitno mi je... hvala unaprijed.
Zanima me kako je moguće ugraditi walkman na k800? Mislio sam na flashanje k800 u neku w seriju al ima gresaka puno a vidio sam na yotube da su neki ubacili walkman u k800. i jos da pitam kako je moguce koristit flash theme na k800?
evo frend me zamolio da mu pomognem, mob mu je skroz poludio, poceo nule ispisivat, frend ga je ugasio i pokusao upaliti, ali mu 3 put nije prihvatio ISPRAVAN pin. na drugom mobu je iskljucio trazenje pina na svojoj kartici pa pokusao ponovo upalit k610, i uspio je, ali i dalje je mob lud, tipka 0...
eto sam naslov kaze pa me zanima ..znam da neke stvari nisu iste al ono zanima me jel izvodivo i jel bi ubio fon s tim ?
kao sto sam naslov kaze zanima me razlika? kupio sam si k770 i dobio aj kabl u paketu pa me zanima dali se s njim jednako flasha mobitel kao i sa dcu-60 ?
Onog sa lijeve bočne strane koji služi fotografiranju, ako ga koristim u vodoravnom položaju, čemu je po meni i namjenjen, onda su slike okrenute za 90 stupnjeva. Ne kužim, trebalo je biti obratno, kad slikaš sa moba (tipke), da onda bude slika uspravna.
di se može najjeftinije nabavit... nudi mi čovijek nekorišten sa godinu dana garancije koja je počela teći u prvom mjesecu za 1000kn...dali se to isplati uzet...i dali se može zamijenit maska u servisu...mislim da je crni, a ja bi bijeli :P :tomato: :banme: kamera mi nije bitna...pretpostavljam...
Pozdrav. Dakle frend ima k700 i sad bi ga htio flešat.Nabavio je i usb kabel DCU-11. Kako ga flešati?? Dal mi netko može dat neki link za firmware za K700 a da ima hrvatski?? Znam da o ovome možda postoji već otvorena tema al nikak da nađem... Hvala unaprijed svima:respect:
pozz tokom razgovora mi se ponekad dogodi da na par sekundi ne mogu razumjeti sugovornika jer se zvuk nekako "izdeformira", a na ekranu signal pocne padati. Za par sekundi se signal vrati, a zvuk normalan. Pa ako neko zna u cemu je problem i da li to mogu sam popraviti ili da nosim na servis
vidio sam da je bilo vec ovakvih slucajeva pa me zanima kako ste ih rijesili i dali su uopce mogu rijesiti (hitno mi je jako pa zato otvaram novu temu) hvala !!!
evo malo ikona za mob :) http://rapidshare.com/files/95185080/gfx.zip
E pa otkako sam kupio mobitel pravio mi je neke sitne probleme,ali se to u zadnje vrijeme pocelo pojacavati.... Sve je zapocelo time da mi je bio strasnooo spor u slikama.... Onda sam upalio Kameru(i ona je u pocetku dobro radila),pa kada bih htio okinuti sliku izaslo bi mi iz kamere.... E...
Molio bi ako netko zna u čemu je problem...od frenda sam dobio jedan mobitel , on kaže da neće očitavat karticu što je istinito,...ali mobitel nije skroz mrtav, u fly modu radi walkman player, ali karticu neće očitati...pokušao sam ga spojiti na far da stavim novi firmware ali evo što XS kaže... ...
Kao što u naslovu piše...dakle je li moguće spojiti novije modele SE sa onim chatboardom kojeg sam dobio uz ciglu prije xy godina Fizički baš i ne (upravo sam probao), no da li postoji neki kabel kojim bi se to moglo ostvariti??? vidio sam neke sličke handhelda spojenog na tu tipkovnicu prek...
jeli ovo moguce, ako ne, koji je najveci kapacitet koji w800 podrzava?
Kako i sam naslov kaže molim korisnike Sonyericssona k810, iskustva u korištenju. Planira kupiti taj uređaj pa ako ima kakvih negativnih iskustava volio bi ih čut. Vrlo su mi važna iskustva sa tipkovnicom, fotoaparatom i rad sa većom memorijskom karticom. Za tipkovnicu sam čitao u novinama da je...
evo ovako!do skoro sam pazario m600i !i hteo bih da ga pretvorim u w950i ....na youtube-u sam video da je to moguce http://www.youtube.com/watch?v=k5W0rnJpfxg http://www.youtube.com/watch?v=jOaPT-ogrhA&feature=related ...eature=related ali mislim da je to vec neko video,e sad,ja neznam kako bih...
Stavim K810 na punjenje i puni se do 60-70% i dalje neće. Probao sam punjač i bateriju na drugom mobitelu i ispravni su, znači problem je u mobitelu... punio sam ga 5-6 puta i sve OK dosad. Dal zna netko što bi to moglo bit?
Evo ovu sam temo nasao na topsony http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=7859 E pa ja sad imam jedno pitanje... Skinuo sam te wallpapere i jednostavno samo ih copirao na memory karticu, i kad ih idem pogledat ili stavit za wallpapere, nema mi tih light efekata btw imam k550i@w610, tamo...
Bok ljudi. Ovo mi je prvi post ovdje pa vas sve prije svega srdacno pozdravljam. A sada moj problem. Dakle kao sto vidite iz naslova teme imam K750i (bio je vodafone branded pa sam stavio softver od w800 na njega i jos neke modifikacije tipa driveri, custom ikone i tako to). To je sve super...
Treba mi taj exe da si napravim quick access patch..... Znam da bi program trebao soci sa setool-om ali nema ga... EDIT:nasao sam.moze :tclosed:
Kako se vidi iz naslova, dobio sam novi mobitel, ni vise ni manje nego P1... Imam jedan problem sa povezivanjem na comp.. Kada spojim na usb cabal ono pokazuje da windows prepoznaje neki SE uredjaj ali ne odredjeno koji, u Se Pc suite mi pokazuje kao da nije spojen.. pomozite plx hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma