trebaju mi dekodirani fajlovi za w810 hitno (unaprijed se ispricavam ako tema vec postoji trazio sam pa nisam naso) hvala!!!!!
ovako, novi kupljen u vipu, star 4 tjedna baterija mi jedva izdrži preko dana ujutro u 8-9 ga skinem s punjača, naveće oko 7 sati crkne odnio u servis, promjenili bateriju, ja ju isformatirao kako treba i opet traje jako kratko baterija i idem izvadit memory karticu iz njega i evo u pol dana...
Ockey...Prvo da velim da sam jednostavno vise lud od ovoga svega :) . Cijeli jutro, sve do sad pokusavam odkljucat ovaj prokleti mob... Znaci mob je CID52 i moro bi se dat otkljucat, i ja bi ga najvjerovatnije mogo otkljucat kad bi mi onaj famozni "qamaker" htio radit kak spada, tj. kad...
Evo ovako...Nedavno sam otvorio mobitel i malo se zahebavao sa onim malim prekidacem ispod kamere i naravno polomio ga... I sada kada god idem upaliti kameru kaze mi da moram otvoriti poklopac...A makar otvorio poklopac nema mi koristi jer sam polomio prekidac...E sada da pitam ima li koji patch...
-znam da je ta tema već bila..ali baš i ne shvaćam kako se to radi.. dali mi neko može opširno opisat kako napravit flash theme,pobacat patcheve i stavit grx ikonice na SE K800 i koji mi XS treba? -dali je to slično kao kad flešaš K750 u W800i? :wall:
Dali itko koristi neki od sony telefona kao usb stick? Pitam zato jer sam uzeo se v640i i kad ga priključim telefon pita u koji usb mod da se prebaci, odaberem usb mass storage device i no go, telefon se ne pojavi u sistemu kao removable hdd.Naravno nakon instalcije drivera sve hoda. Znači li...
na desnoj slušalici (ona na kojoj je mikrofon) mi je otišo kontakt koji je na mikorofonu. pošto me hpm-62 u poptunosti zadovoljavaju svojim zvukom, neću trošit novce na nove, nego bi samo makno taj mikrofon cijeli, al ne znam koje žice maknut i koje spojit. ima neko te slušalice pa da mi pomogne?
dakle kupio sma mobitel SE W580 u petak 14.02.2008 i sve je radilo super do prije 10min... najedamputa izgubio sam sliku na mobitelu a display samo svijetli... mobitel cuvam kao oko u glavi...nema uopce tragova koristenja... sto mislite da bi moglo biti da se mobitel shebe u manje od 2 dana???...
Pozdrav... Imam problem kod otključavanja K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_CO_RED50. Prvo sam flashao main i fs sa setool2lite 1.11, te izvrsio customizaciju XS++31, posto nisam mogao flashati XS++ niti jednom verzijom, jer uvijek izbaci grešku. Zatim sam SIMLockPatchGen2.1 napravio unlock vkp, te kod...
nedavno kupio HPM-70 sluske jer mi dozlogrdile one koje sam dobio s uredajem. i tu se javljaju problemi. naime uredaj ne zeli uopce prepoznati spojene slusalice (ili handsfree), a citao po netu i medusnobno su kompatibilni i trebali bi raditi. dali netko mozda zna rjesenje ili je imao slicnih...
zanima me ima li neka stranica preko koje bi mogo kupit masku za w800i iz hrvatske i jel postoje neki katalozi
pitanje iz naslova zato jer su mi slova fakat prevelika, kad pisem sms- vidim samo dva reda jel mogu uploadat neke manje fontove ili nekak to ispravit hvala:hrv:
kad sam na svoj k750 modani u w800 stavio main R1BD001 (FS je ostao R1BC002) da bi mogao koristii Elfpack mobitel ponekad zna postati jako spor.GDFS je originalni,nije tuđi. Zna netko zasto je to tako?
Postoje li patchevi za k800i kao kod w800? i ima li ikakav nacin da se stavi password na poruke (SMS) ???
Ima li jos netko ovaj problem:na W800 imam patch za brze premotavanje(koji inace savrseno radi)u walkmanu ali kad stavim ikone za promjenu skina u GFX sporije premotava,ko da i nema patcha isto mi se dogadalo i kod R1BC002 i R1DB001 verzije fw :loco:
jeli moguce ubaciti radio na z 610, moze netko dati ako ima......
Posjedujem SE V640i mob je do današnjeg dana radio savršeno od kupnje u prosincu eh problem koji imam jest da kada oću otvoriti u mobu pod Poruke> bilo Primljeno/Odlazno/Nedovršeno nemogu nikako otvoriti javlja mi >>>Radnja nije uspjela<<< pokušao sam 5-6 puta zaredom otovriti i nisam uspio imam...
evo,zanima me gdje u Zagrebu ili okolici ima za kupiti kucista za w800,w700 ili K750(ne preskupa). znam za Elektromagic ali tamo je dosta skupo... pa ako netko zna,nek izvoli ...
Pozdrav ekipa... moze neko objasnjenje kako moze unlock T610 koji je zakljucan na VIP? nedavno sam otkljucao k800i pa me zanima dali se moze isto tako ili nekako drugacije? Search sam koristio, ali sam nasao samo stare posteve koji bas i nemaju neke svrhe. TNX
zna li netko kako maknuti phone lock sa sony ericssona p900?? mob nije kodiran na neku mrežu, samo ima taj šugavi phone lock.. kombinacije 0000, 1234 i slično ne pale.. bi možda neki novi soft rješio problem? ili master reset nekako?
svi znamo da k770i kad se upali kamera gornji dio tipkovnice svijetli plavo. e sad moja zelja je da nekako sredim light efekte tako da mi u normalnom modu telefon svijetli pola plavo a tipke dolje normalno ili kako vec... probao sam brisati sve efekte iz light effect foldera s xd++3.1 ali kad sam...
Jel zna netko kolko kosta lcd display za w580,slao em-u mail,i nista,zovem ih zauzeto,pa ako ima netko info bio bi mu zahvalan!
Odlucio sam da uploadam ovaj video o patcanju i flashanju db2020 cid52 mobova jer vidim da ljudi stalno pitaju kako ubaciti ovaj patch,kako ubaciti onaj patch...i svi koji zele da patchaju svoj mob neka pogledaju ovo 2 puta i bice im dovoljno da shvate kako da to urade... :)...
Evo zanima me gdje mogu nabaviti data kabel za svog SE jer ga mislim sam otkljućati.
Pozzz Imam jedan problem,nadam se da ce te mi pomoci da ga otklonim. Imam K800 i kupio sam memory karticu od 1G i kad je stavim pise mi memorija nekad 950MB,800MB,500MB ... i kad nesto prebacim sa comp-a uopste toga nema na memory-u PLEASE NEED HELP!!!!!!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma