znaima me koliko bi došlo i jel se uopće može popravit? Hvala!
evo, jedan dan, dosadno mi bilo pa vrtim onaj poklopac baterije, otvori, zatvori.... otkrim nešto sumnjivo - baterija mi se napuhnula, odem do frendice koja ima T290i (imaju istu bateriju) nije napuhnuta, jucer kod frenda ima isto 2 iste baterije, nijedna nije napuhnuta. punim bateriju cjelu...
mobitel mi je pao i neće se upalit. rastavio sam cijeli mobitel i jedino šo je vidljivo otišlo je ekran, al zašto se mob neće upalit. ima ko kavu ideu???
Dakle,trebam ubacit isti "brand new" software za svoj k610i! Ne upgrade!!! Kako? Jel ovaj brisem ili sta? Ako moze link na tutorial i popis potrebnih fileova! Hvala:respect:
dali se može kako promjenit font slova na W800i?nisam nigdje vidio da je neko to promjenio pa me zanima dali se može???
ima li kakav tutorial koji pokazuje kako da na sony ericsson zvučnike stavim 3.5 milimetarski konektor
zanima me dal je jos neko imao isti problem.... uzeo sam mob na crno i nije mi se svidio soft od t-mobilea pa sam stavio od w660.... i nisam ni koristio mob i sad probo obaviti razgovor kad ono šumi.....cuje se i onaj kog zovem ali šumi pa me to živcira..... zna ko kako se to da rjesiti...dal bi...
Kako mogu postavit da mi umjesto Media playera kad stisnem na ikonu automatski pokreće javu i otvara instalirani KD player? Jel to mogu nekako preko menu.ml-a Vidio sam u ovom videu kako je to lijepo tip postavio i bas je kul. http://youtube.com/watch?v=TaVTKP3FUMc EDIT: Netreba našao sam,...
valjda moze ovo u zasebnu temu:D hm, ovak... flashao sam ponovno mob (po preporuci MASVE) i opet ne valja:s sad mi je opet zakljucan izgleda... ovak... kad se udje u onaj servisni meni (ono >*<<*<* ) na service tests > security > test 1 mi pise...
Display je pukao ali ne potpuno.. tj. display ko display radi ali mu ne radi touch-screen funkcija jer je puklo ono staklo koje se nalazi na njemu.... Hoce li trebat mjenjat cijeli display ili....
Ovdje idu komentari. Fotke se mogu pogledati i postati ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=370266#post370266
Pozz trebao bi pomoć oko otključavanja w300i imam 1. main 2.fs 3. treba mi nekakav castom file??? a neznam koji i s kojim programom to stavit, verzija je 18:18:35| Profiling SEMC phone...
nemojte odma brisat post, znam da se treba flashat custpack kad se pojavljuje ova greska pri paljenju moba ali, meni se to pojavljuje kad hocu uc u izbornik ( a ne kad palim mob) a to mi se pojavljuje od kad sam ubacio menu.ml sa opcijom za restartanje moba ne kuzim sta sam fulo, evo moj...
Zanima me dali znate gdje se u ZG moze kupiti i cijena? hvala.
Evo na svojem k800@k810 skinuo sam postavke za internet t mobile i kad idem u TrackID™ stisnem Start i onda mi kaze Trenutno nedostupno??? Zasto nece da mi radi? Kako se koristi ovaj TrackID™ ??? Trazio sam svugdje ali nista. Hvala!
kad ga flešam sa R1KG001 RED52 i bilo kojim drugim kad ga upalim za vip karticu mi kaže (inserd correct SIM card) nemam pojma koji mu je a kad ubacim t-mobile karticu tražim me kod zaklj. tel. i onda kad ga upišem kaže da se obratim davatelju usluga pa rije toga svega bio je dekodiran na sve...
ima li kakvo softversko (besplatno) rješenje za dekodiranje sony ericssona k610 treba mi hitno
jel se može ikako povećati spremink za poruke, imam 2 GB memorijsku a stane mi samo oko 150 poruka (oko 600 mb slobodnog), pa ako netko zna jel se može to povećat???
necak je u mobitelu promjenio kod telefona. zakljucao ga i zaboravio koji je kod. ima li sanse da se telefon otkljuca? da napomenem da je kablove smrdao i nisu u funkciji. telefon je mislim SE W650i zahvaljujem se unaprijed! trazio sam slicnu temu al ju nisam nasao.
SLIKE
Iman k800i i nikako nemogu poslat mms veći od 100kB,a ovi mi je tip na službi za korisnike rekao da moran stavit neki software,nešto s macro ..... pa da ću moć preko do 300kB. jel tko zna o čemu je riječ?
Pozdrav, Posto imam dosta programa na mobitelu, a većina nije "signed" pa ne mogu promijeniti ona dosadna pitanja poput "dopustiti čitanje podataka"... E sad, nakon sati i sati surfanja po raznim forumima doznao sam da se to može jednostavno riješiti uploadnjem 2 fajla u jedan folder na...
kad idem pokrenut neki program jednostano se izbijeli ekran i mob ponovno trazi mrezu ono kao da sam ga tek upalio... al ako i uspije uc od nekih programa onda se restarta pri izlasku iz programa?? Zasto mi se to događa??? kako da to riješim?
kad ga upalim pojavi se SE znak i zatim pobjeli i pali se i gasi nono stop (kad je upaljen onda je bijel) sta da radim , savljo sam novi sof ali opet isto molim pomoc imo sam isti problem sa k750i i na servisu su rekli da su samo promjenili soft o cem se radi Edit: da ga spojim na xs...
Dobio sam mobitel sony ericsson v630i koji radi samo na vip mrezu pa me zanima kako da ga dekodiram i sa kojim programima?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma