bok! ovako, imam SE w910i vec nekih mjesec dana i super sam zadovoljan s mobitelom i nemam nikakvih zamjerki. ali imam jedno pitanje. ponekad kad zovem umjesto zvonjave koju inace cujem u slusalici, cujem "nekakvo ljudsko puhanje i nesto sto slici scratch-anju po gramofonskoj ploci". no, to se...
Evo, znam da je to prije bilo moguče...ali nemogu preko opcije "search" nači tu temu, da postoji neki programčić koji može obrisati T-Mobilove gluposti, kao što su njegove melodije, slike...i to... Hvala!
Pozdrav svima!!! ispričavam se ako je ova tema vec bila, nisam je vidio tj. nisam naso na pretrazivanju. u slucaju da ima ta tema postajte mi link i stavite lock na ovu temu. :) evo ovako trebaju mi imena alata + detaljan opis kako unlockati k510i. hitno mi je nadam se da ce te mi pomoc.......
t9 - my words - je li to moguće backupirati? ili barem nekako izvući van iz moba pa opet ubaciti, preko nekog patcha, ili kako već govorim onako laički... jer sam ubacio dosta riječi u taj my words... :) koristio sam search, ali nisam našao temu ove tematike. ako već postoji, moj bed...
Pise da moze ici a kada je stavim mob je ne ocitava?!
.------------------. | | | | | Select Info | | | | | | | | | | | | |
Kako dobiti Hrvatski jezik na P1 pošto je ovaj moj iz Slovenije? Ima ponuđeno samo Engelski i Slovenski.
E ovako, kreten sam updetao mob preko seusa i sad mi je cid 53.... JEL POSTOJI IKAKA SANSA DA GA VRATIM NA CID52 ???? Ako ne, kad ce bit moguce to??? :adminrulz: .... Bio sam ga nes sjebao i preko seusa ga updatea da popravim i eo mi k.... sad...... :banme:
dakle na w800i sam napravil greškom glavni reset i sad nemrem uči u telefon,doče do početnog menija di me pita hoču li muziku ili telefon ali nema nemrem uči u telefon dok walkmen radi...kaj sam napravil...
Pozdrav svima,da li mi netko moze pomoci kako da otkljucam w300,kodiran je na vip i dal se da otkljucat sa usb kablom koji sam dobil sa uređajem i gdje da nađem software.....
Tko je flashao K750->W800 i treba mu garancija neka napravi sljedeće: 1. Flashajte K750i file system 2. Flashajte K750i main 3. Napravite customizaciju fs- a na K750i 4. Ubacite u mapu own_custpack u xs++ ili s farom u tpa/preset/custom K750_CDA102338_118_VIP_Net_Croatia ukoliko je vaš...
neki dan mi je mobitel umalo bio pregazen (pao 3 centimetra od tracnica) i pri tome su se neki djelovi udubili(onaj gornji dio mobitela-limeni) i izgrebali. jel se na tom mobitelu uopce moze promijenit maska i ako mozda neko zna kolko kosta di kupit i tako.
Dobio sam ovaj mobitel prije 2 dana i ne radi mi ova shake to shuffle opcija ja upalim walkman i tresem ko lud ali mi ne mijenja pjesmu ako netko ima ovaj mobitel i zna u čemu je problem molio bih neka mi kaže.
Jel to moguće izvest?? I kako?? (imam kabel) Početnik sam...
Ima li netko P1 kupljen u T-mobileu uz produženje ugovora? Zanima me je li brandiran i koliko...
Bok !! Imam sony ericsson k750@w800, unlockan, dosad uredno radio sa simpa, vipme i tele2 karticama, ali od prije par dana neće radit s ovom zadnjom TELE2, ostale dvije rade normalno. Tu istu tele2 karticu stavio u motorolu K1, nokiu 2610 i uredno radi. Ima li tko ideju što bi mogao biti...
Dakle imam P1i s instaliranim blackberry connectom 4.82 i aktiviranu instant e-mail uslugu na T-Mobileu. Usluga se normalno registrirala status u programu je connected, dobio san PIN, unesene su zeljene e-mail adrese na accountu, ali iz nekog razloga e-mailovi ne prolaze. Da li je netko imao...
Pozdrav, kupio sam danas Sony Ericsson W810i , i na displeyu mi non stop pise Welcome Ready to recive messages.... I nikako ne mogu to da iskljucim... Takodje ima i neki ticker... DA LI MI MOZE NEKO POMOCI ?
Ovako: frend mi ima problem s K700i. Problem je slijedeci: kada se upali tel. pise samo trazenje i nece da pronadje mrezu. Mislio sam da je SIM citac ali i SIM karticu ocita, probao sam s vise SIM-ova, nije kodiran. Mreza katkad sama dodje, radi neko neodredjeno vrijeme i opet nestane i pise...
Kako vratiti GDFS na K750i?...kad stavim fs i main moram customizirati...ali ne mogu customizirati jer mi dođe tamo do activating loader activating GDFS I TU STANE I NEMA DALJE...a kad customiziram preko fara kad hoću uklj mob pojavi mi se par...
Evo planiram instalirat novu Windows Vistu na svoj kompjutor pa imam jedno pitanje. Dali uopće rade i koliko dobro rade sljedeći programi na Visti i koliko je sigurno radit s njima na Visti: -XS++ v3.1 (Darwin) -SETool2 Lite v1.11 -ImgTool Jer nebi stavljao nove windowse ako nemogu ubacivat...
ovako dakle isao sam staviti elf packove za w300 sto sam nasao, i sad patchao sam onaj elfpack patch i sve napravio ali kad sam isao mob upaliti jednostavno mi titra "white screen of death", i ja ponovo flashao soft na njega ali svejedno mi titra wsod moze help ljudi
Dajte predložite ovdje neke dobre display drivere za K750/W800. Našao sam neke, ali neznam jel su dobri, pa ih nisam htio ubacivati u mob bezveze, riskirati da moram ponovno flashati main. I.......što uopće mjenjaju novi display driveri :D Znam, display, :) ali što točno na displayu?
Imam SE v630 manje od godinu dana. Na skoro svaki nagli pomak mobitel se gasi. Vec sam ga jednom zbog toga dao na servis, radio je normalno mjesec/dva, a sada se opet gasi...Jos je pod garancijom tako da to i nije neki problem. Zadnji put su mi rekli da je to zbog softwera, a meni to nikako ne...
Zanima me na koji se način povezati na internet preko w950? Jedan poznanik to stalno radi preko svoje njoke e51 dok je u NSB-u...pa me zanima na koji način ja mogu napraviti isto. Unaprijed hvala na pomoći
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma