Dali je netko uspio uvalit dual sim u K800 i jel to funkcionira. Trebao bi radit na Tele2 i T mobile.
Možda ste čuli za ovaj program možda niste... Naime ovaj program vam omogućuje prebacivanje podataka (slika, melodija i dr.) putem bluetootha/kabela nije bitno... Sve u svemu meni je poseban što ima ama baš sve od fenomenalne sinhronizacije do spremanja uređivanja kontakata, slanja sms-a...
SE V640i. Prebacio sam preko bluetootha neke video zapise u 3GP formatu. Mobač je prihvatio i kaže da je spremio u mapu "Drugo" na memorijskoj kartici. Međutim nikako pronaći tu mapu na mobitelu???
Napravio sam par slika 240x320 koje bi htio koristit kao startup i shutdown kod mobitela... i preimenujem ih kako treba bit i stavim ali ih ne prikaziva. Skuzio sam da ih treba stavit u neodređenu ekstenziju, ono kao da nije slika, tj da na kraju nema nastavak .jpg kako da to napravim sa tim...
riknila mi kamera na k550,ali sam ga dekodirao,tako da mi neće priznati garanciju,mogu li ga,i kako vratiti da bude samo otključan na tele 2,može upute kakve....thanx..........
Pozdrav! Evo, pitanje za vlasnike SE K550i. Svoj sam kupio prije par dana i imam problem vezan uz kvalitetu zvuka kad pricam, odnosno upucujem poziv. Dakle, kad nekog zovem prilikom signala pozivanja cujem dosta distozirani taj signal, a kada pricam sa sugovornikom cesto mi se isto cuje njegov...
problem je sljedeci:kada stavim memori karticu u mobitel baterija se isprazni u roku par sati...nije problem u memori kardu(Sony MS-A2GU 2gb) jer to napravi sa svim karticama(probao sam 3)..nije problem u bateriji jer sam probao stavit takoder 3 i sve se isto brzo isprazne..bez memori karda mobitel...
imam k510 kodiran na vip....stavljen je novi soft na njega i sve radi...ali kad stavim pach u njega da se mob otkodira mob se vise ne zeli upaliti....jel moze ko pomoci???
Koji FS da koristim? Koji oni tamo koriste? EDIT: Ispricavam se w800!
Ovaj tjedan decki Devs su poceli raditi na novoj verziji Xs++ koja ce podržavati DB3150 platformu !
Nisam nasao nijednu temu posvecenu ovome, a poprilicno je cool stvar.... Trazeci bolje rjesenje od Far Managera za "downloadovanje layout-a" sa mog w200 telefona naisao sam na ovo, poprilicno cool stvar, kako kopirati cijeli IFS SYSTEM TPA direktno iz firmware-a, a ne iz moba...
:cry: :cry: :cry: :adminrulz: Vozdra raja.Kupio sam prije 2 dana k800 koji je naime skidan sa "orange" mreze i radio je super sve do sinoc kada sam odlucio da ga flashnem na k810.Radio sam flash prije i na na k750 tak da imam dosta iskustva i znam kak ide procedura ali desilo se nesto totalno...
imam mobitel sony ericsson K800i i mislila sam da je kamera besprijekorna, prije jedno mjesec kad sam ga kupila ustanovila sam da mu kamera nije dobra, bolja mi je bila ona na bivšem K750i ali mislila sam da je možda do namještanja scena itd. svašta sam pokušavala ali slike su i dalje bezveze čula...
Gdje bi mogao dekodirati ovaj mob u zagrebu i po kojoj cijeni? :hrv:
kao sto je u naslovu navedeno dali netko zna koliko kosta popravak joysticka u ovlastenom servisu? mob nema garanciju.
Ispričavam se na otvaranju teme ali pretraživao sam puno i nisam ništa mogao naći. Imam K530i i zaboravio sam kod zaključavanja i nemogu staviti nijednu drugu SIM karticu..jel se može taj kod kak otkriti??
Seus mi ne može. Piše da je nekompatibilna macromedia verzija iako sam instalirao najnoviji macromedia flash player. HELP!!! P.S. Koja je najnovija verzija za ovaj fon? HVALA !:respect:
jos jedan iz "T" serije http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hr&lc=hr&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10892
Crkava mi prijenos datoteka s PC-a preko USB BT adaptera... Upari se OK, kad pokusam nesto poslati prodje kao malo (10-20kB od filea) i onda stane i stoji tako Ponekad prijavi neku gresku da je mobac kao prekinuo transfer. BT Adapter je neki Epox BT DG07A+, radi bez problema sa ostalim mobacima...
ovak, frend zrušio mob mi s stola i pao je na kamen s visine od kojih 120cm i sad neradi joystick desno i dolje, gore i lijevo radi i nerade tipke 2-3-8-9 šta mu je moglo doć???
da li je moguće debrandirati k700i (t-mobile) preko BT-a(serial port) ili baš mi je potreban USB i kako??
novi sam u svijetu SE pa me zanima da li postoji program preko kojeg bi mogao izvući frimware iz moba. please help
mob nemogu upalit XS 1.5 ga prepozna samo kad instaliram nove usb flash drivere ito samo jenodm mi ga prepozna i idem flešati main i onda mi piše 00:32:14| PORT STATUS: ACTIVE 00:32:14| Baseband ID: 9900 00:32:15| Hardware Platform: db2020 00:32:15| Protocol Version: 3.1 00:32:15|...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma