Najprije pozdrav svim forumašima ovdje, kupio sam svoj prvi SE mobitel i to ovaj gore navedeni u crnoj izvedbi, kupljen novi u trgovini kao slobodan aparat. E sad pošto sam proteklih 5-6 godina koristio jedan jedini samsung (koji me izvrsno služio moram priznat) koji nije imao bogzna koliko...
Nakon burne noči, m600 više ne reagira na dodir. Mob nisam mazio nit pazio. Mislil sam da je vjerovatno nedje pod "stalnim dodirom". Rastavio sam ga i skinuo debeli sloj prašine i ostalih neidentificiranih tvari s rubova ekrana, no još uvijek ne reagira. Na ekranu se vidi tamni flek u donjem...
specifikacije: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pip3&zone=pp&pid=11379 ima ga i u bijeloj boji http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_49939_28_0_4000.png http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_49941_28_0_4000.png
Pozdrav! Imam jedno pitanje vezano za k750i... Koristim jednu slicicu kao pozadinu... No, ja sam tu slicicu slucajno bio obrisao tijekom oslobađanja memorije na mobitelu. Ona meni i dalje stoji kao pozadina makar nje nema nigdje u mobu. Pa me sad zanima dali je ikako moguće izvuć tu slićicu iz...
Dakle nakon što sam jednom izvadio bateriju a da nisam ugasio mob jer mi je bilo hitno, počeli su se javljati problemi tj. poruke mi više nisu poredane redom kojim stižu već potpuno nasumično, kao što je i lista poziva potpuno pobrkana i uopće ne slaže redom a također je i lista kontakata kojima...
Pozz trebaoi bi pomoć stavio sam taj w660 firmware sad je problem što imam samo eng jezik nemam hrvatski i pokusao sam sve nikako da štima ako mi netko moze naci neke linkove s hrv jezikom i objasnit kak da ubacim unaprijed hvala! EDIT: eee ljudi nest mi nevalja mob mi se zamrzava kad ocu...
dobar dan! ovako imam sony ericsson s500i i htio bi promjeniti software, dosad nikad nisam radio sa sonyem nego samo sa motorolama i sad me zanima koji software je najbolji da ubacim u s500i i kojim programima da radim??? i ako je ikako moguce da postavite linkove od softwarea i od program kojima...
Da li je vec moguc unlock i da li kosta kao sam telefon ili? :)
Dakle mob mi je ispo prije nekih tijedan dana i lijepo je radio sve ali display mi je nakon sto bi mob radio 3-4 sata samo pocrnio i morao bih restartirat mob...i ja rastavio mob reko mozda mi sam kontakt mal zaj**** i odspojio display ponovo spojio i ekran samo bijel....sto mislite jel samo onaj...
pozdrav, problem je u tome sto sam imao dva SE k610 jedan cid 49 a jedan cid 52, i ja sam malo cackao po njima i sve je super radilo ali jednoga dana mi se nesto nije sidjalo na ovome cid 49 pa sam htio vratiti njegov gdfs nazad vjerujuci da ce to rijesiti moje probleme ali sam greskom vratio ovaj...
Pozdrav, imam S 550 i sonny erricson i zanima me dali je moguce povecati font ( velicinu slova)? Hvala
R1CA021 prgCXC 125952_EU_1_CL R1CA021 EPROM R3A005 prgCXC 1250091_EROM_ DB2010_CLARA_FLAFLA Inacica softvera kamere
Evo da napišem nešto o ovoj "zvijeri" jer stvarno to zaslužuje. Što se specifikacija tiče, ne da mi se sad sve pisati, ima ih na netu na svakom koraku. Samo ću napisati da ima procesor brzine 208 MHz, ima ukupno 64 MB RAM-a, a nakon restarta je dostupno cca 22 MB. Nema proširivu memoriju nego...
Pozdrav evo nabavio sam sebi ovaj servisni kabal (multiserver kabal) ali nemam pojma kako se sa njima radi jer uvjek pise da na kratko pitisne dugme za paljenje i nakon toga nista se ne desava, bit cu zahvalan za svaki savjet i uputstvo.
v 630 i piše nule sam od sebe. šta mi je činiti?
Trebao bi neku nadogradnju k310i mobitela ili neki mod ubaciti,temu...za veca slova i brojke na mobitelu.... stari mi je dalekovidan pa ne vidi dobro na mobitel :) i puno bi mu pomoglo da su veca slova i brojevi jer dosta puno koristi mobitel na poslu... hvala na savijetima... p0zz
e ljudi trebao bi pomoc/savjet/objasnjenje ako netko ima... naime mob je kupljen prije koji dan u tele2 paketu tj pretplata... i problem koji mi se pojavljuje je sljedeci... naime kada promjenim lokaciju npr odvezem se do grada (cca 5km) izbubi mi se signal tj on ga prima sa druge mreze sto meni...
Prije 3 dana sam uzeo k800i od t-mobilea, i lens cover mi na lijevoj strani već malo oko 1 mm ide prema dole. Da li je još nekome tako bilo i jel to može otpasti? Imam garanciju 2 god. ali svejedno... I kolko dugo će mi joystick izdržati? Ne sttišćem baš ko neki manijak al ipak..:crazy:
pozdrav svima. sto se moze sa ovom platformom? najvise me zanima za unlock ali ako nemoze dali se mogu mjenjat driveri i te stvari.:hrv:
znam da je bilo tema sa ovom temom ali me zanima dali raditi to ili ne pa bi molio one koji su to probali ili su imali iskutva da glasaju, usput cuo sam da se cuje glasnije dali je to istina ?
Bok ljudi... Evo pred nekoliko dana kupio mobitel SE k800 i sada ja lijepo sve najnoviji pcsuite najnoviji update sevice i ne želi... Sve napravim, sve prema uputama i jednostavno ne želi... držim onu tipku c ko budala i ne želi... Pliz poomognite...nekako. Kolko se uopće treba držati ta...
jel se moze?:comp: Nasao sam neki topic ali ima vec neko vrijeme od otvaranja, pa da pitam ako ima sta novo ? :)
Molio bih ako neko ima originalni menu.ml od v630i...
Ovo je moja prva tema ,post i prvo pitanje na ovom forumu: Moze li mi netko pomoci gdje da nađem uvod ili turtorijal kao i nepoznate riječi u vezi promjene softwera na mob. jer sam početnik? (Da vas na zamaram oko osnovnih stvari)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma