moze li mi ko objasniti sta mi je potrebno da ponovno zakljucam mobitel (k750) na mrezu kod koje je bio zakljucan tj. kod vipa jer mi garancija vrijedi,a pojavili mi se neki problemi....
Ovako radio sam po vasim uputama i sve je to ok, uspio sam namjestit flash theme, skinove ze MP i sve je bilo ok dok nisam skontao da mi mikrofon slabo prima glas i zvukove. Znaci snimam nesto sa kamerom (video) i skoro nista se ne cuje. Kad me neko nazove ili kada ja nekog nazovem takodjer jako...
Pozdrav ekipo... Da li postoji soft koji podržava flashanje mobova sa DB3150 platformom...? Konkretno imam K850 CID 52 kojem se soft srusio...pa ne znam kako da ga oživim... thx....
Jel jesu il nisu? Te se koriste na modelima Z500, Z600 i S700i? Tako sam nasao na netu, al trebam vasu potvrdu.
Imam W850, kupljen u VIP-u. Zanima me ako nadogradim software, sta ce se dogodit s tipkama, u VIP-u su dvije tipke za javljanje i odbijanje poziva, a kod drugih operatera web i kratice ili tako nesto.
evo odlucio sam malo promjeniti mobitel i napraviou unikat sa dijela prednje maske izmedu tipki sam sam skinio crnu boju pa ja ostao alumini meni izgleda super
dakle radi se o sljedecem... mob nisam koristio jedno vrijeme nakon sto sam kupio SE W910i... Imam SE K530i i na njega mi je podignut softwer od W660...i nakon svega toga dok sam ga koristio imao sam kod za zakljucavanje mobitela...i kako ga nisam koristio zaboravio sam kod... sta da radim...
Prije jedno tjedan dana imao sam stari k750 pa sam ga flashao u w800, sve je radilo super, no onda mi je na pamet pala mogućnost da potpuno promjenim cjeli oklop od k750 u w800. I jesam pratio sam one videe o rastavljanju k750 i ponovnog slaganja u w800 oklop. pratio sam video i stvarno sam složio...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z780-2351.php
Promjenio sam font na k800. Tražio sam po forumu ali nisam našao. Ako nekog zanima, meni izgleda zgodno. Comic_ Sans_MS Slika nije baš nešto ali se vidi promjena. http://www.4shared.com/file/26589858/10050805/Comic.html
Pozdrav Trebam pomoc za K510i T-mobile Strucno sam isao stavit main i FS pa mi sada kad ga upalim pise: ''Configuration Error. Please contact your network operator or service centre'' Eh da mob je CID 49 a main koji sam stavio je Generic ali nije Generic_Co red49 kao i sto je bio u njemu. ...
Poz svima.. Posto sam pocetnik u ovom flashanju itd.. Odlucio sam si flashat w580i..pa sad imam flash teme itd.. no kad sam to sve napravio..nestao mi je hrvatski jezik..pa me sada zanima..kako i gdje mogu nabavit hrvatski jezik..i kako naravno stavit na mobitel? Hvala i nemojte zamjerit na ovom...
Evo ovako... imam k850 i stand by-u mi se samo upalila tipkovnica, a ekran neradi ni nis drugo, samo tipkovnica svijetli stalno... Izvadim bateriju i ponovo ukljucim i samo tipkovnica i plavo svijetlo oko objektiva stalno radi... ponovo povadim i probam na sve nacine upalit i uvijek isto!!???...
bok zanima me da li je k800 iz teleta zakljucan na tele (kupljen je na pretplatu ako to sta znaci) ili brandiran
Ovak...postao sam vlasnik macana zvanog K800i. Medjutim, slusalice su gore nego na najjeftinijim mp3 playerima. Ispadaju iz usiju...vec sam davno jednom rekao na motorola podforumu da moras imati usi kao Ferengi da bi ti pasale. Stoga, jos za Mot. MPx220, kupio sam adapter sa 2,5mm na 3,5 i...
Jel to moguce? Moze li mi netko pojasnit kako da to izvedem... :comp:
Ovako, zanima me dal netko ima dobre acoustic drivere za W200i? Bio bih zahvalan.
Uspia sam napokon pokrenit moj mob u XS++ ( nakon po ure sam slucajno nasa da treba drzat tipku 2, a ne C kao u vecine )... Ovo je moj log, nerazumin se bas u to. Sad moje je pitanje kako poboljsat zvuk ( skinia sam ono "Peter's v2 W880 Extreme!" i ubacia 44 .zapf fajla u...
Na laptopu imam instaliranu Vistu (SP 1) i htio bi si instalirati Sony Ericsson PC Suite za K750i ali nikako nemogu zato što mi javlja poruku da moram imati Windowse XP ili 2000... :hm: Molio bi ako bi mi neko mogo odgovorit šta da napravim da si instaliram SE PC Suit na Windows Vistu.............
Pozdrav svima, potrebna mi je pomoc. Trebam otkljucati sony eircsson w380i za koristenje na drugoj mrezi (za DNA u Finskoj) ili da ga totalno otkljucam pa da se moze koristit za bilo koju mrezu. (Odradio bi kompletan flash ali telefon nije kod mene....) ima li ko prijedloge? Sony Ericsson...
pozdrav pitanje za korisnike SeTool-a Dali se jos uvjek moze npr. unlock free plat. db2020 cid 52 sa starom ver-0.914028 ako ne, molim da mi se tocno objasni postupak unlock-a sa novom verzijom. P.S na ovo pitanj bi najvjerojatnije znao odgovor Inovator... :) ako mu se da pa neka objasni...
evo posto sam na par tema vec pisao o svom problemu i bilo je obrisano sad otvaram novu temu. Moj problem je u tom sto nakon flash-a mob blica (pali se i gasi display) da li iko ima pojma sta je problem kako da ovo rijesim, neznam sta znaci Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:W850...
konacno se i nesto vise zna o konceptu beibei i sluzbeni naziv je G702. -Symbian UIQ 3.3, -GPS receiver , -Wi-Fi, -Camera 3,2 mp,AF, -Opera 9.5 web browser with Flash Lite 3.
evo, iako me sramota pitat al moram (ipak je ovo forum;D ) sto je to flash i kako se radi (s kojim programom, postupak, sta dobijem s tim itd.) ? I kad mi neko dobar ovdje objasni fleshanje molio bih da mi jos kaze jel se moze fleshat z550i... Hvala! :respect:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma