bok! ljudi trebo bi pomoć uzeo sam polovni k 750 i, uglavnom bio je upao u čistu vodu i nakon možda godinu dana proradio...ja od lege uzeo bateriju i punjač...i sad ga upalio, promjenio temu, krenio radit 10 puta mi se zaredom zabjeli ekran-upali se i ugasi mob...promjenim temu na njegovu...
Da li su moji MPS-70 zvučnici (srebrno-crni) neki limited edition ili je to nova boja? Ima li još tko takve? Evo slika s neta, ako bude potrebe, uslikat ću i svoje.
upute za otvaranje moba tj promjena tipkovnice :hrv:
Nisam znao kako nasloviti temu. Radi se o sljedećem. U 12. mj. sestra je prešla sa Simpe na pretplatu i uzela K530i za 1kn. Ona je taj mob dobro koristila... do prije nekih mjesec dana kad joj je nespretno ispao na pod. Sad, mobitel se počeo čudno ponašati. Pri upisivanju PIN koda, on bi pritisak...
Imam navedeni mob i u zadnje vrijeme sam primjetio da se sam od sebe ugasi kada ga ne koristim neko vrijeme pa ga moram ponovno upaliti iako mu je baterija do pola ili puna. Što se događa s mobom. Molim pomoć.
Jel zna netko u kojim bi se dućanima još uvijek mogao kupiti model ovog mobitela u bijeloj boji i po kojoj cijeni ? Ne računajući plavi oglasnik, nego baš dućan gdje bi se mogao kupiti novi, zapakirani, jer ga mislim uzet na karticu. Unaprijed hvala.
sad kad sam vidio da ce biti i u crnoj boji, odlucio sam s njim zamjenit moj dotrajali K750i, ali me interesira kolike su mogucnosti K770i za bezbolnim fleshanjem, unlockanjem i sl. To me zanima jer ne zelim uzet mobitel koji je na nekoj zaj... platformi pa da ga nemogu unlockat sa kablom i kompom,...
Pozdrav. Kupio sam prije oko pola godine slušalice za K750i (ne znam točnu oznaku modela) i radile se bez problema do neki dan. Kad ih spojim, radi samo lijeva slušalica. Prvo sam mislio da je problem na mobitelu (konektor), ali iste probleme pravi i na K610i. Malo sam se igro s njima i...
posto ovaj mob u tele 2 "bla bla" paketu (pretpostavljam da je to ko simpa paket) kosta 995 kn mislim da bi se isplatilo kupiti taj mob,samo me zanima je li on cid 52 ili ih upgradeaju na cid53.ako je netko nedavno kupio molio bih ga da mi odgovori @ravilov nadam se da je tema u odgovarajucem...
evo tražio sam po forumu, znam da je bila ta tema davno kad sam gledao ali nikako da je nađem pa evo jel mi možete reć kako i šta trebam uradit da na K800 mogu koristit one flash teme....a zanima me i šta trebam uradit da promijenim one ikone u izborniku (npr da budu one od iPhone-a ;)) eto to
Gledao sam na youtube-u filmice na kojima se vidi da je S500 flashan u W580... Je li netko probao i ima li tko mozda FS i MAIN za w580 ili moze nabaviti???
Ovako... Na svoj W200i sam stavio krivi menu.ml file, a u međuvremenu sam ga greškom flashao na cid53... Nije bitno, uspio sam farom pristupit file systemu... Nego, problem je što ja više nemam taj oriđiđi menu.ml file tako da nemogu pristupit meniju... Jel mi može netklo dati svoj ili barem neki...
ovaj.. tuniro sam si mobač (stavih w660 firmware, fs, nove audio drivere i ostalo gore) i sad kad sam probo vratit sve nazad kak je bilo izbaci mi neku konfig. grešku, kaže da se javim centru usluga il kaj god.. kaj bi to značilo? flasho sam ga sa svim onim šta sadrži K530_T-MOBILE folder.. neko ga...
Pozdrav grupi imam navedeni mobitel i jedan problem, naime kada prebacujem podatke preko bluethoota, ili slušam glazbu ili duže razgovaram na mobitel počinje mi se gubiti signal i tako dok se skroz ne izgubi i onda jedno vrijeme na displayu piše nema signala i nakon nekog vremena dođe. dali...
Evo danas sam kupio u tele2 navedeni mob,pa me zanima kako ga,i s kojim programom otključati da mogu stavit simpa karticu i da sve radi ko bog... Ovo radim prvi puta:) Tnx na razumijevanju!
imam problem sa baterijom od s.e. k750 napominjem da sam pokusao mijenjati bateriju i software (flashovao sam main i file) i nisam rijesio problem.Naime kad napunim bateriju ona se napuni do kraja i sve je ok,ali kad ga zakljucam nakon par minuta javlja da je baterija prazna i indikator baterije je...
Imam K810i R8BAO24, skinuo sam SEtool2Lite i qamaker, poukusavam stavit quick access patch al mi nikako ne uspijeva, koristim sljedeci postupak: 1. file K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn odvucem do qamaker-a i on mi napravi vkp file koj se zove quick_access_XYYY_R8BA024. 2.Otvorim...
Da li je nekome uspijelo prespojiti zvučnike MPS 70 na 3,5mm konektor? Ako je, bio bih zahvalan na uputama.
Imao sam K800 i K5 dual sim, ali on mi ne ide u K850i, zna li netko koji dual ide u njega?
ja nebi htio flešat mob nego bi samo htio promijenit one odvratne i ubitacno jadne ikone vodafona pa jel se to moze nekako naprait. molio bih odg. hvala:respect: :hrv:
Pozdrav imam problem sa spajanjem mobitela k800i, javlja mi da je mulfunktioned i ne može da ga učita. pročitao sam nekoliko tema i sve sam probao. i phone mode i file transfer i my phone explorer ali ništa. ne mogu da prebacim slike na komp. kada sam ga tek kupio prije 2 mj. uspjeo sam dva puta...
Pozz svima, updateovo sam softver od k610i preko Seus. Telefon je dekodiran a kupljen je u Vip-u. Ali update mi je ponovo zaključao telefon i sad mi je softver cid52. Molim vas pomozite mi, sta da radim:cry:
Ne bih htio za sada otključavati P1, nego maknuti t-mobile customizaciju. Hoće li imati problema s time ukoliko sada upgrade-am firmware telefona (malo me zafrkava wlan pa bih vidjeti hoće li upgrade fw-a što pomoći) ?
Evo,konacno je moguce customize bez brute-forcing`a za CID 49-52 :respect: UPDATE: 22.08.2007 XS++ 1.6.8(Beta) ---> http://www.esnips.com/doc/2ee54fe8-0bad-4bb3-9ce4-262c11ae3513/XS++-v1.6.8 FEATURE UPDATE
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma