dobio sam neki dan od T-mobilea K800i. do sada sam se uglavnom bavio nokijama tako da mi je SE nesto sasvim novo. igrao sam se malo s njim proteklih par dana i totalno mi je dobar! drazi mi je od svih onih nokija koje imam godinama... moram pohvaliti display...kristalno cista slika + nema onog...
Zanima me zasto je ovako losa kvaliteta kamere na k800i... i na ekranu od moba se vidi da je slaba kvaliteta , a pogotovo kad se rasiri na kompu...:angry: Moze li se poboljsat ikako...:banme:
Zasto mi se mob. puni kad ga spojim sa kompa usb-om... ( to me zivcira jer znam da je lose za bateriju da se pocne punit na pola... Kako da to iskuljucim?
imam se w200i i zanima me jel se mogu kako mms-ovi spremit na komp, ali ne zanima me za slike iz njih nego sami tekst.
Imam problem sa stavljanjem zvuka zvona za određeni kontakt. Postavim uz neki kontakt neku mp3-cu ili drugu melodiju , ali ona neće svirati kada me taj kontakt zove. Uvijek svira samo ona melodija koja je postavljena za sve kontakte. Uspio sam samo kod dva kontakta to napraviti , ali kod ostalih...
Radi se o mobitelu koj je kupljen u T-mobileu, znaci zakljucan je, prije par dana mi je poceo trokirat pa sam olucio stavit mu novi main i fs. Kopiranje main firmwarea(R1JG001) prolazi bez problema ali kad pokusam stavit FS(R1JG001_FS_S_E_EUROPE_RED52) javlja mi neki error, mislim da je problem u...
da li se moze unlockati i kako a posebno zelim maknuti one sugave vodafone ikone i vipove demo igrice koje su usadjene u mobitel -frend mi ima mob K850i i kada gleda sliku koja je vodoravna samo okrene mob za 90 stupnjeva i menu mu se sam pretvori u vodoravni polozaj..da li se to moze nekako...
pozdrav svima! evo flashao sam (main i fs i customize) svoj k750i (red cid 49) na w800i..... Sada me zanima na koji nacin mogu promjeniti taj glupi, tihi i ...... sound rokovnika, kalendara.... pozzz!
odjednom se mobitel ugasio i više se neće upalit. kad ga pokušam upalit svijetli crvena lampica kod infrareda. lampica blica. u čemu bi mogao bit problem? do ovog problema je sve bilo u redu. hvala
jel mi molim vas moze neko pomoc da okljucam se k310? da mi kaze preko msn kak, sta, gdje... jel sam totalno n00b sto se mobova tiće... stvarno neznam ništa... ajd ak neko hoce pomoc nek mi je javi na msn zekx@net.hr plz :respect:
Planiram kupiti W910 iz vip-a, ali mi se ne sviđa što ima vodafone software.Jel se može staviti njegov originalni software? Ako se dobro sjećam prije ga se nije moglo flashati....
Prije svega pozdrav svima Može li neko napisati kako Ericsson klasificira mobitele. I imam jednu dilemu koji uzeti od ova četiri modela K-530i,V-640i,K-800i ili W-850
imam ovaj telefon, kupljen nedavno. Interesuje me mogu li u njega ubaciti Firmwire nekog walkamn telefona, ili samo drivere. Ugl bitno mi je da imam shto bolji zvuk i po mogucnosti MegaBass(tm) opciju. Ako je to moguce molim vas da mi objasnite kako posto sam pocentnik u flashanju telefona....
Kolko bi me kosto novi posto ovaj mi je pao i sad svijetli samo bijelo a moob uredno radi? I di bi to mogo kupit u okolici Osijeka ak netko zna?
taj problem postoji već duže vremena, znači prebacim nešto na memorijsku karticu, potom uredno odjavim mobitel (tj. pripadajuću karticu) pomoću "Safely Remove Hardware", iskopčam kabel iz mobitela i tad dolazi do reset-a računala, uz bumpanje memorije. Naravno, stvari koje sam stavio na karticu...
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=10291 gledao sam u toj temi i neshvaćam kako da uradim da na svoj uređaj dobijem desnu tipku kao prečas do MyPhoneExplorer i da nebude ikona nego da pise MyPhoneExplorer? Molim pomoć, hvala! P.S. pretražio sam forum ali nigdje nikakvu pravu...
imam W800i već dvije god..i radio je sve ok do prije kojih 2-3mj..bio je fleshan i sve..imao je sve na sebi šta se mogolo stavit..:) ..i sad kad uđem u kameru pokaže mi se slika ali je nekako malo čudna..nije kristalna..i kad bi htjeo slikat samo me izbaci iz programa i ne spremi sliku a kad hoću...
Da li neko moze da mi kaze koje telefone i sa kojim cid-ovima mogu da se unlock-uju ili flashuju sa originalnim setool2 bez logova ili kredita, koji sa logovima ili kreditima a koji ne mogu nikako. Znam da ce neki odgovoriti sa db2020 ne mogu ili slicno. Ja bih ako neko moze konkretno da mi kaze...
ukoliko sam promašio PDF, ispričavam se, neka mod premjesti temu... dakle imam d750 @ w800i i sve radi za 5 osim mms-a. unosio sam postavke "pješke", instalirao podešenja koja dobijem porukom od t-mobile-a i opet ništa, svaki put kad šaljem javlja nekakvu komunikacijsku grešku... jel zna netko...
Kada upalim BT na svom K750 i krenem slati recimo sliku ili pjesmu na drugi mobitel pise mi connecting i odjednom Bluetooth connection failed. To je dakle prilikom slanja, a ako hocu da primim neke fajlove mobitel je nevidljiv. Kao da nemoze pronaci mobitela a BT je upaljen na njemu. Pod opcijom...
Evo, odlučio sam napisati mane i prednosti koje se događaju pri promjeni firmwarea: K750 u W800: + Walkman player i nešto lijepši menu (lol) - gubi se activity menu K750 u W700: + sve isto kao u W800 plus podrška za memorijsku od 4GB - ne radi autofocus
evo jedne stranice na kojoj možete vidjeti frpu cool prerada vanjskog izgleda moba w800 k750 i d750 večinom su to maske ali stvarno ljepe maske http://www.se-tuning.cz/ - u obliku foruma ali se da naći sve i svašta (na češkom) evo jedne meni fora preradeali samo da sam žensko...
lol kako je ovo moguce?!: P.S. upravo sam procitao na esato forumu da je jedan lik preko wotana konvertirao k800 u k810.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma