dakle navedeno u naslovu i da ima hrv jezik gledao sam i na drugim stranicama ali nisam mogao nijedan nać s hrv jezikom, pa ak neko zna nek da link
K530 ima prednju kameru, sad me zanima jeli moguće kako spojiti mob sa kompjuterom da bude webcam za recimo msn?
Evo ovako... ja sam novi ovdje... Nemam pojma ništa o modingu, flashanju i tako tim stvarima, samo sam malo pročavrljo po drugim temama... Kupio sam Sony Ericsson K530 i 2GB memorijske kartice... Sad mi vi recite kako ja sve mogu poboljšati taj mobitel, i recite mi neke dobre i korisne programe......
jucer sam dobio k800i i nemogu skinuti temu,igricu,glazbu,sliku sa kompa na mobitel moze mi neko pomoci
Evo ovako. Kupio sam ovaj mob i CID53 je. Nemože mu xs++ čitat fileove u Fs-u. Čuo sam da može jdflasher, ali kada pokušam s njim dobijem error kad idem uć u filesystem. Ima li koja novija verzija xs++-a da može to ili bilo kakav ispravan program da može čitat i pisat po FS-u Ako može...
ovako nudi mi frend hpm neke neznam 70 il možda 75 77 za se u raznim bojama narandžestoj zelenoj crvenoj plavoj sivoj crnoj za 100kn nove e sad nije baš to najsigurnije.... sad me zanima jel to original il ne hvala
Zanimaju me cijene u simpa paketu ili vip paketu za uređaje W880 i W910 i zanima me dali su ti uređaji CID 52 ili CID 53 jer nezelim da mi prodaju CID 53
Naslov sve govori... Ovdje pišite saznanja o CID 53, kako se on flashuje, driveri, patchovanje...
sony ericsson k750i dakle na njemu je cid 36 red, e sad kako prebacit u cid 49...da g mogu dalje modat ;)
moj k530i je pao u vodu (slatku, čistu). Odmah sam izvadio bateriju i posušio ga, ali neće da upali. jel imao netko takvih iskustava i ima li šanse da će proraditi. garancija mi ne pokriva ovaj problem pa od besplatnog popravka ništa.
Mojoj frendici je orgeben ekran pa bi ju htjela zamijeniti,da li se to moze?Ima toga za kupit i gdje???Hvala:comp:
Imam XS++ v3.2 Dev1 (Crystal) Sta mi treba da mi udje u FSX ili dali se moze nekako drugacije uci u FILE SYSTEM EXPLORER da maknem one stvari od vipa i demo igrice,i nesto si sredim...
malo sam čitao pretraživao ali nisam ništa uočio šrto bi ja razumio i kako bi mogao flashat moj mob na neki drugi.... to je cid52 koliko sam vidio ali opet taj cid meni ništa ne govori najlakše mi je bilo flashat SE k750i nNA W800 SVE JE LIJEPO BILO OBJAŠNJENO A SAD ZA OVO ISKRENO NEMAM BLAGE......
imam jedno, onako, na prvi pogled glupo pitanje...ali mene i prijateljicu muci vec par dana, dakle: Zasto alarm na SE mobitelima zvoni svakih 9 min..tj. kad zazvoni prvi put i kad ga ga odgodis on zvoni za 9 min, zasto bas 9???:-/
Na mom novom K850i ne rade neke tipke kako treba. Kada pritisnes tipku prema dolje (onaj plavi kvadratic), on umjesto da ode dolje pritisne tipku za nazad. Znate li u cemu je problem?
imam onaj v640i i ocu gledati rtl od 18-20h i kada odem na RTL -> Spajanje na posluzitelja -> 3sec kasnije Spajanje Neuspjelo a kad odem na cnn ili eurosport odmah se spaja samo uzima oko 4 kune mob mi podrzava 3G mrezu ali neznam zasto nece ostale mreze * GSM 850 * EDGE *...
Prvo pozdrav svima na forumu :beer: ! Imam par pitanja tj. otvaram ovaj thread s namjerom da vi pomognete meni i da usput pomegnete sličnima meni. Imam SE K610i i želja mi je modad ga na ovo ( link slike ) Pošto sam početnik neznam baš kako se to radi. Dali da koristim Far Manager ili...
Da li je ikako moguće puštat glazbu na 2 kugle istovremeno,jer uzeo sam 2,uspijevam samo na jednu,btw na ovu drugu se nemogu nikako spojit,čak ni kad mi je prva ugašena... isti problem mi javlja i na k750,s njim se opće nemogu spojit ni na jednu,ako itko zna ili je ima slična iskustva neka...
Bok majstori, imam problem i nadam se da ce te mi moci pomoc. Dobio sam za rodjendan sony ericsson w890i ali nazalost ga je moja zena kupila od t-mobile-a a ja imam pretplatu na tele2. Da li se moze (i sto je najvaznije, kako) prebaciti sa jednog operatera na drugi u kucnoj radinosti? Nisam to...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w380-2171.php
Naime, sigurno je već bilo ovakvih tema pa se nadam da se neće nitko ljutiti... Zanima me da li mogu surfati internetom preko moba koji je spojen na PC s ciljem da ne trošim lovu na mobu nego da direktno skidam podatke na mob koristeći PC konekciju za net (recimo T-com)? Dali je to moguće možda...
Pozdrav. Imam jedan problem. Imam w800i@k750i, a na kompu widcomm/broadcomm bluetooth stack. Originalno je bluetooth u kompu dolazio s toshiba stackom, ali sam patchao widcomm verziju 5.1.0.1100. Telefon je uparen, sve radi normalno (npr. MyPhoneExplorer), ali kada se hocu spojiti s kompom na...
ZUZA 2007 http://www.4shared.com/file/18784843/ffdee5a4/Zuza_2007.html i primjeri:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma