U glazbi,odaberem neku pjesmu,stisnem opcije i nemam opcije slušanje glazbe...neznam sto mu je...prije jedno tjedan dana sam reflashao main i onda je bilo te opcije ali sada je opet nema...mozda netko zna koji je problem?!Mob je w610.... ...
Pozdrav svima. Da li je moguće nekim free alatom pretvoriti k800 CID52 (T-mobile brand) iz BROWN u RED (tako da ga je moguće flashati), i šta je sve potrebno za to? Hvala.
Posto vidim da dosta korisnika ima K800 i raspravlja o njemu, evo ovdje pregled svih firmware-a preneseno sa www.esato.com Each firmware revision listed below contains the fixes listed against that revision plus the fixes of all the firmwares below that entry. R1JC002 - Released on Wotan...
T-Mobile podržava do 300 kB u 1 MMS a ja mogu poslat maximalno do 100 kb,zna li tko u čemu je fora i da li se ikako to može podesiti bez nekih velikih komplikacija.
Imate li kakvih prijedloga za slusalice, do nekih 300kn???? Ionako koristim mobitel za slusanje muzike pa me zanimaju stvarno neke dobre slušalice...
Zanima me za što služi navedena opcija- kad stisnem info piše: "Zahtjev da primatelj odgovori na vašu poruku". Do nje se dođe: poruke>podešenja>SMS poruke>tražiti odgovor. Ništa ne piše o tome ni u upustvima ni na internetu. Ja to uključim i pošaljem poruku, ali isto je kao i kada isključim....
Imam K800 i ne može da radi normalno, tj kada nekoga pozovete on Vas ne cuje niti vi njega. A kada razgovarate preko speakerphona sve je O.K. Probao sam napraviti glavni reset ali nije pomoglo. Da li on ima da mu se napravi hard(master) reset bilo iza baterije, ili nekom šifrom kako se nekad mogla...
Ovo je reakcija - prognao sam se sam nakon ovog : Inovator ·|·All GSM Unlocker·|· Inovator's Avatar Datum registracije: Nov 2004 Lokacija: /root/home/BJ|ZG Telefon: DynaTAC 8000X Operater: T-mobile & VIP
uzeo bih si M2 kapaciteta 1Gb (a mozda i 2Gb)... zanima me da li kapacitet kartice ikako utjece na performanse ( :) ) moba?... cuo sam nekakve price da ga usporava...da bude ovakvih/onakvih problema... nista konkretno mi nitko nije znao reci osim: "ma sta ce ti to, samo ces imati problema s...
Kada se spojim sa USB-om, na mobu piše da je spreman za korištenje s računalom, no na PC-u se ništa ne događa... Btw, imam instaliran Pc suit i Media Manager koji sam dobio na cdu pri kupnji.
jutros se dopisujem sa frendicom na krevetu preko moba i stavim mob na krevet i legnem na njega... on se iskljuci (a mozda se i sam) i ja ga ukljucim... pojavi mi se par vodoravnih bijelih crta i restarta se kao pomocu one slike sa satom... i nece nista, pokusao sam i samo se to dogada... model je...
Može mi neko reći da li se ovaj mobitel može otključati i mogu li na njega staviti njemački jezik? I kako... Hvala
prije svega, pozdrav svim članovima foruma! do sada sam ovdje pronašao odgovore na mnoga pitanja, no ovaj put sam potpuno izgubljen, tako da sam bio "prisiljen" učlaniti se. :) uglavnom, imam se k800i s R1ED001 vodafone (vip hrvatska) softverom, nikad nadograđivan. sad, stvar je u tome što mi se...
Imam k800i,stalno surfam internetom,ali ne mogu ici na stranicu playtoy di su igre,tamo stalno igram belu na kompu,a volila bih takodjer na mobu igrati belu. Kada idem tamo kaze mi nekej da moram instalirati neki flash player,a kako?? Meni ne radi playtoy stranica,da li je netko pokusao ici na tu...
Telefon potpuno poludi povremeno!!! Gubi se prijem, nestaje svijetlo na displayu, nema tona, niko me ne može dobiti, kao ni ja nekoga a prijem pokazuje da je "pun", odjednom pokazuje da se baterija puni, stalno različitu popunjenost baterije, kad ga ugasim ne mogu ga udmah upaliti, kad gledam neki...
Ovako, imam Z710i kojeg sam prije nekih godinu dana fleshao u W710i ("cista" konverzija, nikakvo patchanje i modanje, nista) i radio je sasvim normalno do nedavno. Neznam tocno sto se moglo dogoditi, ali mobitel se prestao puniti. Situacija je ovakva, na punjacu - mobitel se ne puni (probana...
evo ovak..danas dobijem bijeli w580 da mu ubacim hrv jezik..mob spojim na setool i ono paf NIKAD OVO NISAM VIDIO : ChipID:9900,EMP protocol:0301 erom_readvar: error reading unit 1/851 error while reading security units SECURITY UNITS CAN'T BE READ ! DAMAGED FIRMWARE/GDFS OR EMPTY PHONE...
Prijatelj mi je donio mobitel koji se kupao u suncokretovom ulju i gle čuda još uvijek radi, ali donja trećina ekrana ispunjena je uljem. Rastavio sam i očistio i posušio cijeli mobitel, međutim nisam mogao istjerati ulje iz samog displaya. Pošto sam imao jedan rezervni satavio sam taj i sve...
evo kad pokrenem spajanje na xs++ nemoze mi se spojit iako sam instaliro USB flash drivere. inace pise u jednom tutorialu da kad ih instaliram da se trebam ovako spojit: 1. pokrenem xs++ i stisnem connect 2. izvadim i ponovno umetnem bateriju 3. drzim tipku c za spajanje meni je to sve malo...
Zanima me na koji mob mob mogu fleširati SE Z530i i što bi dobio sa tim. Hvala!
Imam flashani K750 u W800 i pomoću FARa sam proširio kapacitet SMS poruka. Iz nepoznatog razloga, neke poruke se nakon nekog vremena postanu corrupted, tj. ili mogu samo simbole vidjeti umjesto originalnog sadržaja poruke, ili ne mogu ni samu poruku otvoriti. Ima li netko isti problem, te da li...
Ovaj će vam trik jednom možda zatrebati. Ako zaključate ključ od auta u autu, a rezervni ključ imate kod kuće, uradite slijedeće: 1. nekoga ko je u kući sa vašeg mobitela zovnite na njen-njegov mobitel. 2. Vaš mobitel držite 30-tak centimetara od vrata vašeg auta. 3. Osoba u vašoj kući treba...
Imam K530i koji je flashan u w660i. Pošto nisam nikada prije imao ovako dugo jedan SE, pitanje: zašto nekon spajanja s kompom ili katkada nakon gašenja, zna mi se dogoditi da mob pobriše sve Shortcutove i ostavi one samo tvornički preddefinirane? Također, promijeni i prečice do kojih se dolazi...
Pao skoro novi SE K770i s 3. kata po stepenicama :-( Sve ok, jedino je display puko u gornjem desnom uglu. Mob radi, samo je slika na tom dijelu ispremijesana. Jel zna tko kolka bi dosao novi display te dal je komplicirana zamjena? Hvala, pozdrav
da, konačno je moguće..... sve što vam treba je ovo, s tim napravite flash fs-a i maina i treba vam jdflasher za customizaciju i naravno cid53 firmware i main
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma