Evo, došao je dan kada mobovi imaju isti izgled kao i oni stari (da, SE je sve svoje izglede potrošio) i evo nam K950i. Ima i 10× optički zum! evo slika i komentirajte:
stavio sam novi main i fs K610 R1JG001 i nakon upisa PIN-a javlja da umetnem ispravan sim. pokusao sam mob otkljucati sa ovim patchom pomocu far managera: ;K610 SW-R1JG001 ;Remove SIM-Lock ;© IronMaster ;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1 +44140000 5F35B4:...
-eto... dobio sam ovaj mob. na poklon i sada sam ga htio povezati sa kompom da vidim kako to funkcionira. -instalirao sam CD koji je došao sa mobitelom tj. program Sony Ericsson Media Manager 1.1 -sve sam napravio kako me komp vodio i kada treba pokrenuti program izbaci mi error i pita me dali...
Ne znam je li slična tema već bila. Radi se o sljedećem. Imao sam K530, trenutno imam K550. Pri spajanju s Nokijom (N73, N82) i pokušaju slanja fotke via BT, na SE se napiše poruka Čekam da druga strana prihvati stavku. I, ni makac od toga. BT radi, odn u radnom modu je i na Nokiji i na SE-u, ali...
Da li mi netko moze reci koja je razlika izmedju walkman najnovijeg softa i obicnog media playera u npr. v640 i slicnih mobitela jer vidim da mnogi zele taj walkman ja ga imam na k310@w200 ali mi je dosta bolji v640 mp
Vidio sam u uputama za mobitel da piše nešto modemski rad preko USB kabla... Jel se može kako bit na internetu preko moba, a da je veza od kompjutera, znači da budem na internetu, a da mi neskida pare, već da koristim internet preko interneta na kompu (putem USB veze)?
Bok zanima me postoji li neka mogusnost da se sim kartice vrate izbrisani kontakti?(sony ericsson w580i) Hvala
Pozdrav svima, stavio sam puniti k800 i kada sam ga išao pogledati vidio sam bijeli ekran (smrti:))) kada sam ga pokušao upaliti svijetli samo crvena ledica u Infra redu. Ni jedan program z aflešanje nije mi ga prepoznao dok nisam bateriju spojijo naopako (malo je iskrilo) sada sam sa davinci...
imam p1 kojih mjesec dana. i sad tek sam skuzil da mi ne radi snimanje videa. postoji mogucnost da sam to usrao sam dok sam poksuavao sloziti walkman player 3 (koji ne radi- dvojka radi super) i sad se pitam dal da trazim u vipu novi firmware ili da sam probam flashat. strah me malo za garanciju...
Imam problema sa w580, telefon je star 4mj, nisam dirao soft uopce, a prestala mi je radit memorijska opce ju ne prepoznaje, kartica je isprobana u drugom telefonu (k610@w660) i normalno radi. Kada restartam telefon, ponudi mi opciju formatirati memorijsku karticu i izaberem da, on vraca poruku da...
Kada hocu uci u kameru bilo preko bocne tipke ili iz menija izbaci mi na ekranu: "Izvrsava se drugi program. Zatvorite ga, a zatim pokrenite kameru." Svi programi su ugaseni a to stalno izbacuje. U cemu je problem?
Ovako... prije mj dana mobitel mi je nekoliko puta pao :P.. i tad mi se razbio straznji dio maske... pa zelim to popraviti al ne znam dal da kupujem orginal il zamjensku jer mi treba samo za straznji dio... i gdje se mogu kupit zamjenske a gdje orginali....
e ljudi ajd jel mi netko moze objasnit kako npr da ga sad uklonim... ili kako da pogodim koji mi pass... umjesto ??????? upisah npr 646466 ali mi nece uc u poruke... pisao sam i 646466 ali i 363436343636 i ni jedno ne uspjeva... bio bih zahvalan da mi pomognete... (ili po saljite skriptu sa vec...
nakon sto sam flesao mob promijenio sam izgled signala i mreze i dosada je bilo sve super ali sada kad upalim mob sa zadanog signala kojeg sam stavio pojavi se normalni jel zna netko u cemu je problem ili sto napraviti btw pack koji sam stavio je acid
Nedavno mi je pao moj SE W300 na pod I ugasio se nakon sto sam ga pokupio dolje. Pokusao sam ga upaliti ali se pokaze bijeli ekran pa nista (ugasi se) i to se tako ponavlja dok ne izvadim bateriju. U servisu su mi rekli da ce mozda popraviti te da ce popravak doci 150kn ili da ce mozda popraviti...
Nesvijetli crveno svjetlo od infracrvenoga... Prvo sam isao BACKUP GDFS i nije islo i onda sam stisnuo STOP kasnije sam flashao mob u w200 sa: W200_R4HA014_FS_S_E_EUROPE_RED52.fbn W200_R4HA014_MAIN_GENERIC_ME_RED52.mbn riječ je o CID49 DB2010 RED Neki su uspjeli na CID49 stavit W200 CID52...
e iso sam zamijeniti ikonice za bateriju i stavio sam sve ikonice preko xs++ u usb\other\gfx i onda sam patcho W200_Sysgfx_R4HA014,kada ga upalim postane bijel ekran u cemu je stvar ? Kada izbrisem patch opet mobitel radi normalno. ovo su ikonice koje sam htio staviti :
Može li mi itko reć kako i koje programe trebam da daekodiram svoj s500 prema svim mrežama ili barem t-mobile mreži.Ili me možete barem uputiti na pravo mjesto za to pročitat.Unaprijed zahvaljujem!!!!!!!!
imam k610i koji kad spojim na punjač blica crveno ona lampica pokraj gumba za uključivanje.flashat se ne može jer ga nemogu ubacit u flash mod a kad ga spojim normalno na dcu-60 lampica malo gori i onda opet blica.po softwareu nisam niš dirao a neće mi se uključi otkad sam ga htio prebacit u file...
e ljudi ajd jel bi netko mogao napisati tutorial o pravljenju patchova.... hvala
Ljudi imam problem. Imam k800 več 5 mjeseci i sve uredno radi do danas. NEMOGU POSLAT NITI PRIMIT SMS. Sve postavke uredno posložene sms centar,valjanost,format poruke itd sve postavljeno kak treba ali poruku NEČE poslat. Kad odem u odlazne poruke i stisnem na poruku piše "slanje u tijeku" ili...
evo izaslo je i nesto opreme.....(bilo bi lijepo da je i ova tema u sticky) ovako od slusalica su predstavljeni: hpm-66 hpm-88 hbh-is800 redom s lijeve na desnu
Pozdrav Dali netko zna gdje se u Hrvatskoj može kupiti bijela (orginal) maska? Treba mi jer sam na mob stavio srednju w800 i zadnju k750i fake maske pa mi mob izgleda užaš :lol: pa da mu malo poljepšam izgled nakon ove sramote :notooth: p.s. ako netko zna i za flex cabel za w810i mob...
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/r300i?cc=hr&lc=hr
Gledam imaju već u ponudi kartice od 4gb (M2 Sandisk) oko nekih 500 kn se kreću...da li to može podržati K800 ili da uzmem 2 gb
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma