Vidio sam da postoji par razlicitih modela bluetooth slusalica, ali me zanima koje su najkvalitetnije? Takoder me zanima cijena takvih slusalica. Dosta sam trazio po netu, ali cijenu nemogu nigdje nac. (ne mislim na onu sam jednu slusalicu, nego dvije - da se moze normalno slusati glazba -...
jel uspio tko otkljucati z320 s j100 kablom na ovaj nacin? - Start "ODM_Unlock_v1.18h" software - Select model and comport, !!! Select Phone Model, Desired operation and press Initialize RSA keys in emulator window !!! - Connect powered off phone, - Press "Unlock" or "Repair" - Press...
Potreban mi je kod za formatiranje ovoga modela. Znaci hard nacin ako ima :P tj. da bude ko nov :P
Molim vas pomagajte...neki dan nije radila kamera i odlucio sam ga ponovno preflesat, i uspio sam stavit main, ali customizacija nije uspjela. Na activating GDFS je stalo... prekinuo sam i posto imam backup GDFS a (koji sam napravio s XS-om) odlucio sam ga vratit. Prvo s XS-om to nije uspjelo,...
Pozdrav svima , totalno sam nov na ovom forumu , pa vas i ovim putem pozdravljam. Nedavno mi je otišao display na mobitelu (od pada). zanima me gdje bih mogao kupiti display (govorim o maloprodaji) te ga sam ugraditi (imam nešto radnog iskustva) , (možda na forumu netko ima za prodati)....
jel ima neko fontove sa hr znakovima za w580i. ako netko ima molim vas da mi uploadate unaprijed hvala
Bok ekipa, trebam pomoc, naime, mob mi je pao na pod i kad sam ga ukljucila nije htio prepoznati sim karticu...ostali su mi svi vazni kontakti unutra.... Zanima me s kojim programom mogu uci ponovno u mob i preuzeti kontakte hvala lijepa
Kupio bi sestri u simpa paketu w580i, pa me zanima je li ga moguće unlockat, je li ga mogu kući sam unlockat ili bi trebao odnijet kod unlockera? Ja sam tražio po forumu ali nigdje ne mogu naći konkretno odgovor za W580i Unaprijed hvala
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_tm506-2503.php
Ovako trenutno mi je mob postavljen na Dual (i UTMS i GSM), pa posto ne koristim internet, ni videopozive (a neznam kak to, negdje cito da i obicni pozivi idu sad prek UTMS?) mislim da je bolje da bude samo u GSM nacinu rada. Sad me zanima, dali mob troži znatno više baterije kada je dual mode,...
pozdrav, nisam baš najiskusniji što se ovog tiče, ali jel mi neko može reć u kojeg bi bilo po vašem mišljenju najbolje flashat w810?
Evo..htio bih kupiti masku za w610....pa vi zagrebčani sigurno znate gdje se moze nabaviti kod vas u zagrebu?Ili negdje drugdje?
Htio sam napravit master reset i mob se zblesiro i task managerom sam ugasio master reset al se on ipak restarto i doso je do pola i zbrejko se.Izvadio sam bateriju i stavio ponovo al sad samo zavibrira svijetle tipke i tamni je ekran i ne mrda. Kaj da napravim????:dunno:
Pozdrav,nigdje nemogu naci,jel se moze k200i otključati preko kodova ili vec nekako,zaključan je na Vip.Hvala
Evo još jedan preklopni SE za mase, reklo bi se... :spin: Karakteristike: Support of GSM 900/1800/1900, GPRS, EDGE; Internal LCD – 65K colors (for better power consumption), resolution – 128x160; external display – 96x64 monochrome; Built-in VGA-camera; SMS, EMS, MMS; E-mail client; ...
Pozdrav Imam SE K750i@W800 i Tele2 karticu.Kad sam ga kupio(prije par dana) poslao sam onaj zahtjev za MMS i internet na 777 i instalirao te postavke ali imam jedan problem. Kad se prebacim na T-mobile(zbog jačeg signala) ne mogu slati poruke,sve ostalo mogu,zvati,primiti poziv i poruke ali ja ne...
Imam problem s mem stickom na K610.Preko BT neće mi primiti datoteku veću od 200-300 kb,a M2 mi je 1Gb i popunjena 437Mb.Ako neko zna rješenje lijepo bih molio. Unaprijed zahvalan novi član.
Pozdrav Na SE 530i ima tipka web'n'walk za spajanje na internet.Slucajno sam odabrao da kad god pritisnem tipku mob se spaja na internet.Dali je ikako moguce promjeniti funkciju tipki ili barem vratit korak prije spajanja gdje te mob pita dali se zelis spajati na net.Svi odgovori su dobordosli...
Danas sam uzeo w880 pa cu napraviti u toku dana ili sutra review.... Ako nekoga zanima nesto posebno, neka pita....:) Odmah da kazem, uzeo sam ga u t-mobile u srebrno-crnoj varijanti boje jer nije bilo ovog drugog koji mi se vise svidao ali nema veze.... U par slučajeva ću ga usporediti sa...
dobio sam w880 i zakljucan je! postoji li mogucnost kako da saznam, probao sam sa setool2lite i xs++, al tipka c na ovom mobu se koristi i kao power tipka, ja nisam uspio da ga spojim! ako neko zna mozel pomoci hvla pozz ps mozda je vec bila tema, al ja ne nadjoh :smart:
evo, frend mi ima K700i i F500i. F500i cim dodje doma zakuca u zid i onda skuplja masku i bateriju po podu :klap: Maska mu je skroz puknuta... No taj je mob bacio i kod susjeda u dvorište :respect: I zna ga on ful snagom zakucat u pod, no, ja jednom pitam jel ga mobu bacit na pod, kaže...
bok problem je slijedeci p1 kupljen u inozemstvu nema garancije znaci a slabo se cuje razgovor osobe s druge strane zvucnik u skusalici kao da ne radi kako bi trebao. a u postavkama za zvanje namjesten je zvuk razgovora na najjace.da li je moguce da je potrebno mozda samo napraviti novi flash...
evo za one koji imaju k770...kolko sam ja skužio može u w seriju točno u w850 i sve savršeno radi...samo ne radi kamera ali to se da srediti...samo se stavi camdriver od k770... više informacija ovdje
Poslala sam si sa vipove stranice postavke za net, sve je instalirano, ali mi otvara samo google i vodafone stranicu, ostale neće.. isto tako nemam pojma kako da si sredim email pa ako netko zna i bio bi mi voljan pomoći. hvala
Ovako, kupio bi karticu za moj novi mob (k800i) :D Sad, dvoumim se izmedju 1 GB (http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=2909&kateg=0309) i 2 GB (http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=2490&kateg=0309). Meni se cini da je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma