Na mobitelu svijetli crveno ona tipka za uključivanje i isključivanje mobitela (prectana slušalica) kad je mobitel spojen na punjač. Mobitel se ne da uključiti. Stavio sam novu bateriju, situacija je i dalje ista. Što se dogodilo s mobitelom? Ima li mu pomoći?
Screen: 262,144 colour TFT touchscreen Resolution: 240 x 320 pixels Size: 2.6 inches Phone memory: Up to 8 GB Memory card support: No Talk time GSM/UMTS: Up to 9 hours /3 hours Standby time GSM/UMTS: Up to 370 hours/300 hours Video call time: Up to 2 hours
Imam OptiDSL i router SAGEM FAST 1704 (ima WLAN). Na njega mi je računalo spojeno kablom a laptop je spojem preko WLAN-a i sve radi super ali kada probam mobitel spojiti e to neče. Nađe moju mrežu i točno upišem lozinku i stisnem POVEZATI i spaja se i spaja ali uvijek mi izbaci "Veza nije uspjela"....
Pozdrav svima! Evo, molio bih za pomoć oko SE X10i (crni veliki), naime, mobitel mi je bio ispo na tepih, ne baš jakim udarcem, samo je ispao, nakon toga se sam ugasio i totalno zableso... Nekoliko tjedana prije pada moba sam updateao na zadnji Android 2.3.3 koji su nam izbacili official. Sve...
kako otkljucati j120i da radi na sve mreze?sta je potrebno uraditi?
ovako, napravio sam na mobu master reset, i ugasio se mormalno i kad se upalio samo crni ekran... htio sam update software ali ga SEUS više ne podržava... kako da napravim flash ili tako nešto samo da mi mob proradi??
dosao sam u posjed se windows 7 prototypa nepitajte kako nije ukraden bar se nadam da niej,ugl nemam jos bateriju al stize mi u pon e sad punjac je standart ko kod htca i motorole pa ga imam al kad ga upalim mi se ovaj ekran pokazuje pa me zanima sta to znaci evo slika par ...
Dobio na poklon, zakljucan na Vipnetu, a ja koristim T-mobile... da li netko zna kako se to moze napraviti?
Jedno 2 godine je radio bez greške i sad odjednom mu prestanu raditi tipke u sredini (strelice gore, dolje, lijevo, desno i srednja). Onda mu izvadim bateriju, pa radi normalno pola sata. Ugasi-upali metoda ne radi, mora se baš izvaditi baterija. Sada više ne mogu ni potvrditi pin kada ga upišem,...
koji je cid od z550? i jel ga se može spojiti na far manager? i uvezi updatea softvera na aparatu; jel SE izbaci vjesti o dostupnosti novog softvera ili mi ne gine tu i tamo spajat telefon na pc i prvojeravam? :)
Pozz dali neko zna kako otkljucati sim za SE apen m1
Evo zadnja tri dana pregledah milion postova na milion foruma samo da bi flešao svoj jadni k750 CID49 RED mobitel i mogu samo reć da sam prolupao (skoro). Sva uputstva su tako površno napisana da je to užas... Zato evo odlučih napisat i podjelit dva uputstva, prvenstveno napisana za one koji su...
Detaljnije: http://www.gadgeterija.net/2011/12/16/xperia-box-net/ Za ostale mobitele ili one koji nemogu skinuti box.net aplikaciju u marketu: http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=428&t=270530&hilit=box -provjereno, radi za x10mini nakon što sam sa mobilism skinuo app (nisam morao...
Dakle, kao sto naziv teme kaze malo cu ovdje navesti cijene SE uredjaja koje su ovdje na snazi, tocnije za grad Frankfurt i Offenbach am Main gdje sam uvijek u posjetu. Cesto net dok sam u Hrvatskoj prelistavam nebih li pronasao kakve su cijene vani jer igram igru prodaj kod nas slabiji/kupi vani...
dakle navecer normalno ugasim mob i stavim ga punit ledice sa strane normalno svijetle kao obicno kad se mob puni.probudim se ujutro i vidim svjetli ledica na gumbu za paljenje crveno i mob se ne zeli upalit nikako puni se cjeli dan i nista ponekad crvena ledica prestane svjetlit kliknem da ga...
Evo, danas je službeno obznanjeno da firma (joint-venture) Sony Ericsson prestaje postojati od lipnja 2012. Prenosi mob.hr. Sony je kupio 50% udjela Ericssona u zajedničkoj kompaniji. Što će biti s Ericssonom, nije navedeno.
pozdrav, w705 više nemogu upaliti.kad stisnem crvenu tipku za paljenje on se upali ,pojavi se ikona sony ericsson i ona nestane ,mob ne reagira više i ekran je onak polutaman.Isključit ga mogu jedino vađenjem baterije.Imali tu spasa ili adio w705.
kao što smo se svi nadali naše K610/K618/V630 je moguće flashat sa firmwareom od W660i, iako zasad ima dosta problema, al to će se vjerojatno ispravit promjenom drivera flashanje zasad možete napraviti samo priko wotana, dakle morate platit, a neke stvari vezane uz zvuk neće raditi :( za više...
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/txt?cc=hr&lc=hr#view=overview
Imam Vivaz Pro i karticu od 8gb na njemu. Od tih 8gb, slobdno je oko 5.5 s tim što najviše tu imam muzike,slika i videa. Sinoć, kad sam bio na netu, telefon je totalno poludeo i ne znam sta mu je. Nesto hoce, nesto nece da cita sa memorijske,a kad ga prikacim na usb, u mass storage modu, i dalje mi...
Pozdrav! Nov sam ovdije pa se unaprijed izvinjavam ako sam otvorio temu na pogrešnom pdf-u. Kupio sam polovni C905 (znam da to nije bilo najpametnije od mene) i kada upalim Wi-Fi počne tražiti mreže ali ne javlja da je našao mrežu niti da nije našao mrežu već nastavlja tražiti u nedogled. ...
Imam ovaj mobitel, na vipovu mrežu. S onim softverom od vodatela. Ma znate već.. I htio bih otključati mobitel. Ali ne kužim, kako . Imam kod za otključavanje ali ne ide. ili ja ne radim nešto dobro. Kaže mi da uključim mobitel s vip sim karticom. - pritisnem strelicu "lijevo" -...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_aino-2810.php
SE je jutros predstavio K610i. Radi se o dual-mode telefonu (3G+GPRS/GSM) u sasvim elegantnom obliku, debljine svega 17 mm i mase od 92 g! Napravljen je na platformi od K600i, a posjeduje sve što K750i + još ponešto. Dakle kamera je 2.0 MP (ali koliko vidim nema autofokus :(), VGA kamera za video...
pozdrav svim dragim forumašima. ANDROID & SE M600i? nabavio sam ga nedavno pa me interesira.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma